Vaasa Street Race 2010 & WCC

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Rinnewood, 7.6.2010.

 1. starcraft

  starcraft Gearhead

 2. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Nyt tarvii kyllä pientä lepoa.. Oli todella upea päivä! Yleisöä, autoja ja kilpailijoita oli todella runsaasti. Toimitsijat olivat ahkeria ja moni taisi antaa kaikkensa.
  Alussa oli aamulla tosin hiukan kohmeisuutta havaittavissa, mutta kunhan tivoli saatiin pyörimään niin alkoi homma rullaamaan.
  Starcraftille kiitos hyvästä kuvakokoelmasta! Eipähän ole mulla nyt mitään paineita saada kuvat nettiin.. kyllä ne varmaan ensviikon aikana sinne putoilee? Miksu oli myös kameroimassa ja moni muukin joten kyllä sitä kuvaa on tulossa.

  Mutta eipä tässä nyt muuta jaksa tehdä kuin kiittää jokaista onnistuneesta kisapäivästä! 8) Elokuussa on seuraavat kisat ja silloin yritetään paikata muutamat 'korjauskehoitukset'..

  Tälle oli näköjään tilausta! Ei se yleisö välitä ajetaanko pätkää vai pitkää? Komeita lähtöjä, upeita burniksia, kiihkeitä keulimisia ja hiukan dramatiikkaakin nähtiin kun skoda keuli sutien kennojen yli.. :wink:
  Ei rasvauksia, kuulutus toimi mallikkaasti ja kaikilla oli kivaa.. mitä vielä..?

  8) 8)
   
 3. Käkö

  Käkö Gearhead

  Onneksi olkoon kaikille voittajile, erityisesti Junnujen ykköselle= Jenna Kakkonen, runner-up Janikalle, sekä Jimi Orhaselle!!!! Junnuilla on lamput kohdallaa...
   
 4. Gyrus

  Gyrus 3rd gear

  Todella onnistuneet kisat, kiitos järjestäjille.. Kyllä oli kiva ajaa taas Vaasassa..

  Toivottavasti joku sai kuvan tai videopätkän siitä skodan keulimisesta, kun itse olin maalinpäässä eikä päässyt näkemään.

  Niin ja tuo SMS mistä joku puhui olisi tosiaan kiva parannus, vaikka toimii kyllä tulosten saanti paperillakin ihan hyvin..
   
 5. studio57

  studio57 Gearhead

  kertakaikkiaan mahtavat kinkerit, järjestäjät olivat onnistuneet luomaan uskomattomat puitteet, oli ymmärretty pistää pyttipannua, olutta, kahvia ja limbonaadia perheen pienemmille yhdistettynä täydelliseen ilmastoon. Juuri näin kuuluu toimia, väkeä oli ku pipoa ja siistejä = nopeita autoja, eikä matkan lyhyys haitannut mitään. ainoa pienenpieni oli kaavion alkamisessa tullut tunnin väli mutta se varmaan oli välttämätön.

  Välitön tunnelma on semmoinen mitä valtion kilpailuista puuttuu siis vielä kerran kiitos yleisön joukosta !
   
 6. Impala SS

  Impala SS 1st gear

  Oli ihan kivat kisat, ja kisat meni hienosti läpi. ei suurempia ongelmia, vaikka ei oo pidetty kisaa Vaasassa pitkään aikaan.
  Mukava asia oli myös että FHRA edustaja oli paikalla, ainakin Sunrise C sai pari junnu lisenssitutkintoja suoritettu ja hyväksetty.

  Kaavion teko oli tällä kerta vaikeampi siinä mielessä, että 3/4 kaaviosta oli Bracket kaavioitta. Silloin on odottava että saadaan indeksit, ja silloin selviä myös kuka on kisassa mukana. Kuinka iso kaavio,= minimimäärä sooloa.

  Nyt oli vaan pari kuskeja joka tuli antamaan indeksit vähän myöhässä vaiheessa, muuten oli indeksin anto ihan kiitettävä. näin reipasta touhua nopeutetaan kaaviotekoa.
  Nyt on pian tietokonella kaavion teko-ohjelma valmis. että seuraavalla kerta pitäisi mennä nopeammin kun aikaisemmin. Jos saadaan indeksit vaan nopeasti.
   
 7. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Yhdyn edellisiin.....kehuihin siis loistavat skapat :wink:
  Kyllä jätkät/emännät tietää mitä tekee.

  ainoa mikä itteäni häiritsi oli se, kun kaikki autot ajoivat parin sekunnin sisään,eikä oikein pystynyt hahmottamaan tota nopeutta :oops:

  Kuvia tuli räpättyä reilusti n.850 kpl ja elävää kuvaa n.50 lähtöä. josta puolet HD:tä
  tosin kamerajalka unohtu kotiiin ja videot on sellaista "vispaamista"

  Kuvat on vasta omalla koneella,muuta latasin Plosilan lähdön josta Rinnewood jo mainitsikin juutuuppiin teidän iloksi/suruksi.

  http://www.youtube.com/watch?v=NfbrcREfpZE
  Niin ja Käkölle kiitoksia viimeisestä 8)
   
 8. bbford

  bbford Gearhead

  Tuli käytyä ja hauskaa oli.
   
 9. Slow66

  Slow66 1st gear

  Kivat oli kinkerit, ainakin näin vaihteeksi katsomon puolelta seurattuna (2003-2006 tuli oltua ajamassa lähes joka kisassa). Yleisön ja kilpailijoiden määrästä päätellen se näppituntuma että Vaasan kisoille olisi edelleen ns. sosiaalinen tilaus olemassa ei siis ollut väärä?

  Hieno (uusi) aloitus, tästä on hyvä jatkaa!
   
 10. tha022

  tha022 Gearhead

  Kyllähän näin 4 vuoden tauon jälkeen oli mielessä kaikenlaisia ajatuksia kisan onnistumisesta mutta nappiin meni sanoisin.
  Yleisöä oli paljon kuten myös kuskeja.
  Ehkäpä 1/8 ajaminen on tavallaan yleisölle parempi kun se on yleensä nopea temposempaa. tiedä tuosta, omat ajatukset noin.

  RADAN RASVAUKSET 0kpl. hieno homma.

  Kiitokset yleisölle ja kuskeille niillähän hyvät kisat tehdään.
  Myös Käkölle kun tulit valvomaan lisenssit meidän junnuille.

  Elokuussa uudet kahinat ja toivottavasti ainakin yhtä hyvät ellei paremmat.
   
 11. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Kiitokset järjestäjille, hieno tapahtuma oli! Ja varmasti seuraavalla kerrallakin katsomaan. Joku mainitsikin jo aiemmin, että runsaan ylöisön myötä oli jälkikasvun kanssa vaikeaa löytää katselupaikkaa. Vähän samoin kävi meidän seurueelle. Lopputuloksena isäntä katseli lastensa kanssa kisaa kauempaa ja neiti sai katsella kisaa hyviltä paikoita rauhassa :lol:
   
 12. shr1

  shr1 Gearhead

  Etelämpää Hämeestä ajeltiin paikalle ja reissu kisahaisteluineen oli vallankin onnistunut. Järjestelyt toimi hienosti ja kuuluttajaakin oli ilo kuunnella. Näin totaalisena ulkopaikkakuntalaisena olisi ehkä toivonut opasteita jo siitä motarilta, kun oli vaan vanha lentokenttä mielessä, mutta siellähän ne oli samoilla nurkilla molemmat. :oops: Tulipahan kaunis kaupunkikin tsekattua pariin kertaan. :D En tiedä olisiko maastollisesti mahdollistakaan, mutta siinä sinänsä mukavasta takaviistosta lähtöjä katsellessa tuli mieleen, että voisiko katsomoalueita kenties jatkossa laajentaa lähtöpaikasta edemmäskin?
   
 13. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 14. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Rinnewood... ei mitään kiirettä niiden kuvien kanssa...ai niin,sun natikoitten kuvistakin on näkemättä räpsyt kolmelta päivää (pe-su) :lol:
  ja ensi viikolla Kalajoki ..... :wink:

  Tässä mun eiliset räpsyt ....

  http://miksu.1g.fi/kuvat/Drag%20Racing/ ... .2010/?n=0  [​IMG]
   
 15. gremlin

  gremlin Gearhead

  Niijuu, pitikin sanoa noita aikoja ihmetteleville etta kun tuon 1/8 mailin ajan kertoo 1.55lla niin saa aika tarkkaan varttimailin ajan.
  Yleensa tommosta kerrointa kaytetaan kun noita aikoja vertaillaan.

  Henk.kohtasesti oon noitten 1/8 milen kisojen kannattaja, siina autojen/pyorien tasoerot kapenee ja kuskin merkitys suurenee.
  Tulee kovempaa kilpailua eika ole enaan niin itsestaan selvaa kuka on voittaja, josko se nyt ikina tassa lajissa on :odroll:
   
 16. Chevy ll -65

  Chevy ll -65 1st gear

  Eka kerta Waasassa ajamassa.Kannatti lähtee täältä sydän Hämeestä!
  No alku oli vähän hankalaa, mut kyllä se siitä lähti klo 11.00
  kisat alko kuitenkin! Touhu oli rentoa ja keli mitä parahin.
  Omalta osaa kisa meni vallan mainiosti vannoutuneena
  heads up kisaajana tällä kertaa ET braket luokassa.
  Lajittelu ykkönen!!! (yleensä Nukku-Matti) Muutaman onnekkaan
  lähdön jälkeen kuitenkin finaalissa.
  Finaalissa kumpikin ajo alle yllätys että miä enemmän
  kun ei voi jarruttaa vaikka näki et olin edellä (heads up man)
  Kiitokset järjestäjille ja yleisölle!
  Täytyy lähtee toistekkin.

  T Jouni +Team
   
 17. Impala SS

  Impala SS 1st gear

  Sanotaan että vähemmän konerikkoja tulee puolella matkalla.
  myös osasyy on varmaan se että ilmavastus on ihan erilainen 220km/h kun 150 km/h
   
 18. dart69

  dart69 Gearhead

  Kiitoksia kaikille ja slow66:lle slikseistä! Mukava oli ajaa Vaasas niin kun aina ennenkin ja kaikki toimi. Autollekkin paukku 60 jalan ennätyksiä yhtä kyytiä, aja nyt siinä tasasesti bräkettiä :odroll:
   
 19. kime2

  kime2 Gearhead

  Kivat oli kisat,autoja sopivasti ja yleisöä paljon ja erittäin siististi käyttäytyvää yleisöä :D

  Alkukankeuksien jälkeen homma alkoi kulkea sit ihan mallikkaasti,katsastus oli ainakin kohdallamme tarkka,mut asiallinen!

  Kisat sujui kyllä mallikkaasti,ilman mitään suurempia taukoja paitsi nyt se toimitsijoiden ruokailutauko,jonka aikana he myös laskivat kaaviot :wink:
  No se on aika tuttua et kaavion laskenta kestää,et siinä välissä on hyvää aikaa laittaa autoa tai syödä eväitä :D

  Ratakin tuntui paranevan koko ajan ja ennätyksiä tuli itse kullekin tasaseen tahtiin,kuten meilläkin pikkasen parani tuo 1/8milen aika,et ei voi kun olla tyytyväisiä ja vielä jäi muutama pikku kikka käyttämättä joilla ehkä muutama satku vielä ajasta tippuu...

  Kiitoksia gremlinille tuosta kertoimesta millä "muutetaan" nuo 1/8mile ajat täyden matkan ajaksi,ihan saman suuntaisia tuli ite laskettua loppunopeuden perusteella...

  Kilpakumppanit oli taas reiluja tyyppejä,ainakin tuossa "ainoassa ja oikeassa"-luokassa!
   
 20. 67Camaro

  67Camaro 1st gear

  Neljän vuoden paussin jälkeen kyllä oli kaikille todella iloinen yllätys että yleisöä oli, kisaajia oli, ja muutenkin tapahtuma oli niinkuin "vanhaan hyvään aikaan" :) Hyvä fiilils oli koko tapahtumassa!
  Ja ei todellakaan näyttänyt haittaavan vaikka vajaata ajettiinkin, tiukempaa kisailuahan tuo oli vielä

  Tässä "tribuutti" wheelieille :
  http://www.youtube.com/watch?v=kqkx4fj2bqA

  Ainoat mitkä puuttuivat Vaasan 1/8 kilpailuista olivat Suojaset :rotfl:
  (Singahdus 90-luvun alkuun....)

  ...Jossain ihmeen höpöhöpö fjoorditapahtumassa olivat... :D
   

Kerro tästä muillekin!