Vaasan ratahanke

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja raceman, 19.10.2007.

  1. raceman

    raceman Gearhead

    elikkä onko mitää uusia uutisia?kyllä oli hienoa päästellä Vaasan vanhalla radalla :D aina hienot kisat ja fiilikset
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eipä paljonkaan uutta viimenäkemän jälkeen, tuossa keväällä otettuja maisemakuvia:
    http://public.fotki.com/Rinnewood/races/wrp/
    Kyllä se rata sinne tulee! Kestää hetken mutta rahoitus ym välttämättömät kuviot on kuulemma hanskassa. Kaupunginhallituksen kesäloma teki vain kuulemma tempun tälle aikataululle että odotellaan yksi vuosi yli asian..?! :wink:
    (jäi hiukan rakentamisaikaa tuleville gasseripaskoille..) :poff:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Samaa mieltä,toivottavasti samat fiilikset siirtyy uudellekin radalle kun eihän muualla pääse samanlaisiin kuin siellä silloin kun mekin ajeltiin,oli se aikaa 8)
     
  4. raceman

    raceman Gearhead

    Samaa mieltä,toivottavasti samat fiilikset siirtyy uudellekin radalle kun eihän muualla pääse samanlaisiin kuin siellä silloin kun mekin ajeltiin,oli se aikaa 8)[/quote


    kyllä katsomon puolellaki oli aina hyvät fiilkset :rotfl: jos ei ite päässy ajamaan :eek: mulla ainaki oli Vaasassa aina hienot tunnelmat
     
  5. rl

    rl Gearhead

    gallup

    Netissä on tämän viikon ajan kysely moottoriradan paikasta käykää antamassa äänenne etteivät puunhalaajat ja liito oravan kasvattajat pääse niskan päälle.

    http://www.vaasanikkuna.fi/
     
  6. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    Kyllä nyt on viherpiipertäjien ja autoharrastajien välillä vähä sodan tuntua kun lehdessä ensin auto harrastuksen puolelta juttu ja hetken päästä oli viherpiipertäjien kannalta juttu samasta aiheesta.

    ps. tuli vahingossa laitettua sama äänestys uuteen topicciin mutta koska jo täällä niin tuhosin sen.. jos joku miettii mikä oli etusivun otsikkona..
     
  7. Impala SS

    Impala SS 1st gear

    Nyt tarvitaan tosiaan teidänkin äänet.
    Tämä tutkimus on tärkeä, että ratahanke menee varmemmin eteenpäin.

    Tällä hetkellä ratahanke menee kivasti eteenpäin, ja jos tämä tutkimus on positiivinen meidän kannalta, sillion saadaan vaan lisävauhtia tähän projektiin.
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Laittaa tonne kisapuolelle kanssa ton linkin, ja vaikka yleisiin keskusteluihinkin, niin tulee vähän ääntä eri tavalla. Jossain vaiheessa, jos joku masinoi tollasta vastapuolella, niitä tavitaan.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Tulihan sitääänestettyä kyllä, mutta samalla tuli mieleen, että kyseessä on Sanomalehti Ilkan kerran viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti, joka kyselyä tekee. Näin ollen kyselyn tuloksella tuskin on suurta merkitystä päättäjiin, koska kysymyksessä ei ole virallinen tutkimus, vbaan yksityisen tahon järjestämä. Käykää nyt silti pistämässä se kyllä, mutta älkää odottamo tältä tutkimukselta lopullista voittoa.
     
  10. tha022

    tha022 Gearhead

    Johan Vaasa pisti pizzakeisarin laiva rahat uuteen harkintaan yleisön vastustuksen takia.
    Kuten yllä sanottu ei tuo tutkimus varmaankaan pistettä asialle lyö mutta saattaapa olla hyvinkin vaikutusta päätökseen.
    Saa herrat olla hyvillä mielin kun on kansan tuki takana päätöksellä.
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ainakaan se ei haittaa asiaa, mikäli tulos on selkeästi puolesta. Ja vaikka onkin vain pieni mielipidekysely, niin siinä hyvä tulos kertoo aika selkeesti, että tollaselle suorituspaikalle olis ns. "sosiaalista tilausta".
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Jep ei siitä varmasti haittaakaan ole. Tällä hetkellä vastaajia on ollut 857, joista 92 on puolesta. Toi näyttää tosi hyvältä prosentilta.
     
  13. raceman

    raceman Gearhead

    kyllä Vaasaan rata täytyy saada,kyllähän se aikaa jonkin verran vie.Mää uskon että munki auto on varmasti valmis siihen mennessä :rotfl: :poff:
     
  14. Impala SS

    Impala SS 1st gear

    Tämähän on vähän niinkun presidentivaalit, :D koko ajan tarkistetaan prosentit, ja äänestäjän määrä, joka nyt on 93% ja noin 1100 äänestäjä.

    Se että, ei tämä huono asia on millään tavalla. Nyt nähdään että rata tarvitaan, varsinkin jos lopputulos on 80-90%, niin silloin voidaan esitellä niille kyläpäällikköille joka ei oo uskonuut että tarvitaan rata.

    Toivon että saadaan vielä joku tuhat ääniä lisäksi. Niin kohta vaasan moottorimiehet ovat taas lehdessä.
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Onkohan tuo äänestys koko viikon ajan vai mitenkähän pitkään..? :odroll:
    Kyllähän tuo tämänhetkinen tilanne ihan mukavia lukemia näyttää!

    Vaasalaisten keskustelufoorumillakin alkaa vastustajilla olemaan aikas heikot panokset käytössä. Ihan hyviä kirjoituksia sinne on taas tullut ratahanketta puoltavilta ihmisiltä! Keväällähän se keskustelu lähti käyntiin ja tuntuu että tuli silloin annettua ihan riittävästi viestiä. Nyt ei jaksa toistaa samoja asioita kun keskustelu on lähtenyt uudelleen käyntiin, mutta täytyy seurata taustalla jos tarvii vielä kommentoida..

    :wink:
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Tähän kohtaan veikkauksessa taitais olla viisain jättää rasti laittamatta,mut mun pitkäaikainen projekti valmistunee ennen kuin raceman eläköityy :wink:
     
  17. raceman

    raceman Gearhead

    jokos sää kime kävit ÄÄNEN antamassa :rotfl:
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Tietysti,ne kisat on saatava takaisin ja siihen on montakin HYVÄÄ syytä!!!
     
  19. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    kävääsin äänestämäs kans hanketta vastaan. eihän vaasas kukaan eres aja jenkillä enää :lol: voihan niitä säilyttää tallis iliman rataaki :rotfl:
     
  20. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tuo on yleensä niin että kun aiheesta on jotain lehdestä niin tottahan toinenkin osapuoli haluaa oman näkökulmansa tuoda esille.
    En itse näe ollenkaan sodan tuntua ilmassa. Hiihtäjien puolesta oli kaksi ukkoa lehdessä irvistelemässä tulevan kiihdytysradan paikalla, mutta uskoni tavalliseen ulkoiluharrastajan on kuitenkin niin luja että väittäisin että perus hiihtoharrastaja näkee asiassa vain suuria mahdollisuuksia?!
    Yhteistyötä ja auttavaa kättä esim. laavun siirtoon ollaan tarjottu hyvin avokätisesti, ja kuvittelis tavallisten ihmisten tietävän että eipä nuo ulkoilumahdollisuudet ainakaan tuosta huonone..?! Sen verran tosissaan ja rauhanomaisesti on moottoriväki ollu asialla.

    Jos nyt muutama nettihenkilö kovaan ääneen vastustaa niin ei tuota voi mitenkään yleistää. Vaasan suunnalla (ja toki myös muuallakin) on tuntunut aina olevan joitain vastustajia joka asiaan mitä ikinä tehdäänkin. Ihan niinkuin Vaasanseudun ainoat ulkoilualueet olis tuolla kaatopaikan ja teollisuusalueen kupeessa. Kyllä suomessa metsää riittää kaikille jotka haluavat lähteä suksiboksimaastureillaan oravia etsimään..

    Tämän nimenomaisen suunnitelman valtteja ovat juuri sijainti, monen lajin ja toisiaan tukevan asian keskittäminen sekä tulevan toiminnan laajuus! Eipä noita pointteja kannata kenenkään alan harrastajan mitenkään väheksyä.
    Tottakai vastustaakkin saa mikäli kateus käy ylivoimaiseksi.. :poff: Nää tällaiset jutut on vain väännetty jopa läpi sen kuuluisan harmaan kiven kun joillakin friikeillä on niin luja usko moottoriurheiluharrastuksen tulevaisuuteen!

    Ja huomautan että itse en kuulu tämän jutun aktiivisiin puuhamiehiin että en kehunut äsken itseäni. Olen vain tavallinen harrastaja joka kovaan ääneen kuuluttaa mielipiteitään asian puolesta, koska mielestäni homma vaikuttaa todella hyvältä! :wink:

    Gyruksen, ImpalaSS:n, tha022:n, Kimen, racemanin ja monen muun kanssa odotetaan malttamattomina että päästään laulattamaan nakkia uudella radalla.. :D
     

Kerro tästä muillekin!