Vaasan Vappucruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Rinnewood, 27.2.2009.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tuossapa toisella rivillä suluissa (mukana neonit,vanit ynnä muut ollakko vai ei harraste jenkit) oli tuollainen maininta. Mutta pää asia oli että Gruisinki onnistui ja kukin harrastaa mitä haluaa :wink:
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Waasan Wappu 2010 ?
     
  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Sama peruskuvio kuten aloitusviestissäkin, joten "palaa lähtöruutuun" ... :lol:

    No, eikai. Joo cruising on ihan samoihin kellonlyömiin ja samoista paikoista lähtee kuten aina ennenkin. Iltamenoihin taitaa olla jotaki ohjelmanmuutoksia..
    Thänks Miksu hyvän perustopikin esillenostosta! Muokkasin aloitusviestin otsikosta vuosiluvun pois joten soveltuu kierrätettäväksi tälle vuodelle mainiosti! :wink:
     
  4. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Mainiota...

    Classic Car Clubin kerhokekkereitä täs oon vapuksi funtsimassa ja toi cruisinki sopis hyvin päiväohjelmaan.
    iltasella olis luvassa taattua Vaasalaista laatua,
    nimittäin Night club Q:ssa Lapualla soittelee Klamydia
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Eiköhän sitä Waasaan yritetä tulla jollakin autolla :wink: 2009 oli ainakin hieno reissu. Ei hajonnut kuin laatikko ja kuuleri leikkas kiinni.
     
  6. Maria

    Maria 1st gear


    Yritys olis täälläki jonkunlaine saapuu paikalle..
    Viime kerrasta ku on venähtäny jo joku vuosi..
     
  7. torre

    torre 1st gear

    Onko seinäjoen suunnalta menos mitää letkaa tonne?
     
  8. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tänävuonna letka ja kansa vähenee (toivottavasti?) joten päästäisiin sellaisiin normitilanteisiin kaikinpuolin. Pääteasemalla eli sittarin parkkiksella on joku rekkunäytelmä joten toivokaamme että hauvat pääsee alta pois ennenkuin jenkit valtaa laanin..?
    Illalla on kerhon tallilla pikku karkelot jossa on musiikkia vaativaan makuun sekä maggaraa samoihin makuaisteihin..

    Ja tottakai kahta kaistaa läpi kaupungin, saadaan letka tiivistettyä. Loppuvaiheessa molemmilta kaistoilta pääsee purkaantumaan esteettömästi perille!
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Satoi tai paistoi (ei muuten paista) niin Lapualta tullahan Vaasaan. VAiN HÄJYYT kokoontuu kaffitauolle moottoritien ABC:lle noin puoli kaksi. Siitä sitten ajellaan lähtökuoppiin .
     
  10. torre

    torre 1st gear

    seinäjoelta tulee hurja kahden dodgen letka, luultavasti viimetipassa
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Onhan meitä jo muutama autokunta jokka ei sula sateessa :rotfl:
     
  12. Piisami

    Piisami Gearhead

    Tänä vuonna on päästävä omalla rotkella. Aiemmin on levinnyt aina jotain just ennen tapahtumaa ja sitten on menty paisteleen makkaraa tien varteen. Tosin eilen illalla alkoi kuulumaan ihmellistä kilkatusta ja kolinaa perästä ja katsuri lupasi ajoaikaa vaan eiliselle, mutta ei haittaa, mukaan on päästävä.
     
  13. torre

    torre 1st gear

    turha kai autoakaa pestä ku vettä tulee niinku mistä
     
  14. carkoivi

    carkoivi 3rd gear

    vappua

    Kyllä vain kalustoa oli pelipaikalla.
    Vaikka keli ei ollu mikään aurinkoinen
    8)
     
  15. ere

    ere Gearhead

    Käytyä tuli.

    Uskomattomasti kalustoa: oli varmaan 3/4 siitä mitä oli viime vuonna
    vaikka silloin nautittiin auringon paisteessa, etukäteen mainostettuna ja poliisin ohjaamana sujuvasti lipuen.

    Tonne voi tulla kuvia josei tekniikka petä:
    http://public.fotki.com/ere/wasa/

    NIIMPÄ JA KAMERASTA PATTERI LOPPU UUS YRITYS
     
  16. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Anteeksi vuodatus mutta!
    Oli järjestelyt pikkasen perseestä :mad: kun letka ei saanut ajaa vapaasti tietä kylän läpi kuten ennen :cry: en tiedä mistä johtui kyseinen moka mutta jos ei ensi vuodeksi sydeemit parane niin tais olla viimeinen kerta kun lähdetään Vaasaan :soosoo:
    Muutama kuva löytyy tuolta.
    http://koti.mbnet.fi/mietmi/Vaasa2010/index.html
     
  17. Juppee

    Juppee Gearhead

    Huhu kertoo, että n 350 autokuntaa oli liikkeellä hyytävästä ilmasta huolimatta, ja mukana paljon "puuhakilpisiä" uustuonteja. Hyvä hyvä..
    Varsinainen älynväläys oli Vaasan kaupungin päättäviltä instansseilta toi keskustan liikennevalojen toiminnasssa pitäminen cruisingin aikana??

    Muut on visiin tallilla bilettämässä, joten muutamia otoksia CLICK
     
  18. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    1.kertaa tuli käytyä ko tapahtumassa ja einiinhyvästä kelistä huolimatta oli mukava reissu :D Erelle ja hänen paremmalle puolisolle kiitokset kyydistä tätäkin kautta
     
  19. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

  20. 5670

    5670 Gearhead

    tapahtumasta tehtiin asianmukaiset ilmoitukset liikenneohjaus pyyntöineen 10 helmikuuta eli varmaan liian myöhään ettei vaasan lukutaitoinen poliisi ehtinyt sitä tavaamaan loppuun tai sitten se meni kiintiöruotsålaiselle åke polise henkilölle joka ei sitä ymmärtänyt kun jättökieli oli suomi.ei vaiskaan,jos poliisille tulee virkatehtävä tai muu este ne ajaa aina näistä häppeningeistä ohi.pitää soitella maanantaina laitokselle miksei kukaan ilmoittanut kenellekkään ettei ketään tule ja jos tulee niin koska.vaasan puolen sillalle tuli 1 maija joka jäi paimentamaan yleisöä mutta muita ei näkynyt.liikenne valoja ei voi kytkeä pois ilman poliisin ohjausta tai koko keskusta on lopullisesti sekaisin.oli sitten muuten toinen kerta kun näin kävi viimeksi oli vain paljon vähemmän autoja ettei se vaikuttanut näin paljon.
    päämäärään kuitenkin pääsi kaikki ehjänä toivottavasti ja oli säästä huolimatta oli taas paljon uutta porukkaa tullut paikalle.makkaraa tuli haettua näköjään liikaa kun jäi 7 kpl yli sekä 11 pillimehua :odroll: pannaan pakastimeen odottamaan ens vappua
     

Kerro tästä muillekin!