Väljä laakerikooli pesä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja terop, 1.6.2021.

 1. terop

  terop Gearhead

  Kuinka sais lukittua laakeri koolin väljään pesään, kyseessä etupyörän ulomman laakerin koolipesä, kokeilin laittaa locktiten punaista 648 lukitetta mutta vaikuttaa että liima lie pilalla kun ei kuivu kovaksi vaikka ollut jo monta päivää kuivumassa , tuntuu tahmealle koolin reunoilta eli ei kovettunut.
   
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Tienpäällä remontoidessa laittaisin kaljätölkkishimmiä koolin ja pesän väliin, tallioloissa / jos aikaa oon hakisin tuoretta lukitetta joka kuivuu.
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 3. lordC

  lordC Gearhead

  Riippuu tietty paljonko on väljää, mutta pistepuikolla pesään nystyröitä, niin ei ainakaan pyöri mukana.
   
  Mikkis tykkää tästä.
 4. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Ei se kovetukaan minkä pääsee kokeilemaan. Hapettomassa tilassa kovettuu
   
  LPV tykkää tästä.
 5. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  On niitä sellasia loctite liimoja jotka täyttää vaikka puolenmillin raon, toimii. Sellaista on itelläkin, liiman numerokoodia ei tähän hätään ole heittää.
   
 6. VooDoo

  VooDoo Gearhead

 7. Catiska

  Catiska Gearhead

  Eikö tuo kannattaisi ihan oman turvallisuuden vuoksi korjata kunnolla eikä purkkavirityksellä? Väljää pesää et saa enää pyöreäksi etkä samaan linjaan sisämmän laakerin pesän kanssa. Eli, laakerointisi on jo valmiiksi tuomittu särkymään.
   

Kerro tästä muillekin!