Värille resepti,mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja cuda1971, 25.11.2009.

  1. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    1966 plymouthin värikartassa vaalea lila väri Light mauve metallicille pitäis jostain löytää resepti,PPG/Coraväristä sitä ei löytynyt.Onkohan joku maalannut autoaan ko.värillä tai sitten jollain muulla lähes samanlaisella värilla???
    [​IMG]
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Kyllä kai tuo PPG:nä löytyy?sitä ei vaan ole enää tietokoneella,mutta soita ja pyydä kysymään Cora-väristä koodi sävylle.
     
  3. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Coraväristä oli "kuulemma"sanottu ettei löydy,eikä vissiin löydy reseptiä ppg:ltäkään???tai sitten on ollu väärä henkilö toisessa päässä???

    Näin mulle asian ilmotti täkäläinen ppg kauppias,pitää vissiin mennä ettiin toisen maalimerkin kaupasta josko heidän kauttaan löytyis??
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo soitin eräälle cora värin osakkeenomistajalle ja aikansa tutkittuaan ilmoitti että värinumero löytyy,muttei kaavaa,eli käy semmosessa maalikaupassa jossa on se scanneri värisävyille,niin voi tehdä maalin.
     
  5. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Ku vaan olis tommonen pellinpala mis olis tota väriä niin veisin,vaan ku ei oo,auto olis tarkotus maalata tolla värillä,tai sit jollain mikä on lähelle tota väriä esim.joku muu automerkki mihin löytyis resepti uudempikin.
    Oma rojekti eri värinen ja se olis tarkotus muuttaa tommoseks,alkais kohta oleen luukut siinä kunnossa et ne vois jo maalata alapuolelta tulevalla värillä.

    Tietysti jos sais jostain lainaan ton värisen pellinpalan niin sekin käy,vaan ymmärtääkseni kyseessä on aika harvinainen väri ja ko värisen autonkin löytäminen voi olla vaikeaa??kait.
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    netissä on joku sivu mistä löytyy värimallit automerkeittäin,kysyppä ppg myyjältä osoite.
     
  7. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Pitää joku päivä käydä kysymässä.Laitin myös kyselyä ameriikan mopar voorumille josko jollakulla olis jotain apuja asian suhteen.

    Ja jos joku täälläkin tietää kaverillaan ton värisen auton niin siittäkin sais sen kaavan varmaan scannattua tai sitten jos joku keksii jonkun muun merkkisen auton mikä olis ton värinen niin vois koittaa löytää siihen kaavaa,ite kävinkin jo eilen selaamassa noita karttoja mahdollisista korvaavista vaihtoehdoista,pari löytyikin mut nekin on hiukan sivussa tosta kuvan autosta.
     
  8. Henski

    Henski 1st gear

  9. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Koodit kyllä on ja toimitettu ppg kauppaan,mutta kun kovasti väitetään ettei reseptiä sopan keittämiseen löydy/saa mistään??tää kyllä hieman ihmetyttää tämmöstä tavallista harrastajaa mihin moinen resepti nyt olis hävitetty,sehän on vaan tiedosto koneella/levykkeellä/jossain serverillä,miks ne mukamas olis joku deletoinu,eihän tommonen nyt edes oo montaakaan bittiä.

    Jotenkin vaan tulee semmonen olo et joku ei nyt vaan kertakaikkiaan jaksa selvittää moista pikku asiaa muutaman maalilitran takia?

    Pitää vissiin itse ottaa yhteyttä PPG:n usa konttoriin?tai laittaa joku käymään jossain jenkki maalikaupassa?
     

Kerro tästä muillekin!