Väsynyt jousitus

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja lisol, 12.3.2005.

 1. lisol

  lisol 3rd gear

  Caprice classicista -85 on tullut ajan myötä lowrider, eli äänenvaimennin tahtoo pienemmissäkin montuissa ottaa kosketusta tiehen. (Ei roiku matalalla).
  Osaisiko joku sanoa selviääkö enää iskarinvaidolla, vai pitäisikö vaihtaa jouset? Ja varmaan uusien jousien kanssa myös uudet iskarit?
  Sama ongelma ollut etupäässä, sinne vaihdoin iskarit, mutta siltin nappaa pyörä välillä sisälokariin, jousenvaihtoko sinnekin? Vaiko järeämpää iskaria. Nyt vaihtamani olivat perus-iskarit, monroekohan ois ollut merkki.
   
 2. timppa

  timppa Gearhead

  Jouset kannattaa vaihtaa, jos raapii kaariin kiinni töyssyissä.
  Iskarithan vain hidastaa jousen liikettä mutta eivät paranna kantokykyä.

  Tarviiko HD alustaa riippuu siitä, miten kovaa lasket monttuihin? Capricehan on vakioalustalla melkoinen pomppulinna oli alusta uusi tai ei...
   
 3. kole

  kole 3rd gear

  Laita ihmeessä jouset kuntoon. On kokemuksia siitä kun uusii tiuhaan iskareita. Ei tuu saaplari mittään ja tulee kalliiksi. Kuulostaa siltä että uusi jousikierros ja sitten tietenkin uudet iskarit ovat pelastus autollesi. Etujousien vaihto tosin vaatii pientä punnerrusta ja tietoa onnistuakseen, mutta oikeilla välineillä sekin kyllä käy :(
   
 4. lisol

  lisol 3rd gear

  Eli siis jousien vaihtoon, suurinpiirtein rajoituksissa vauhti yleensä pysyy, eli kunhan saisi edes siihen kuntoon, mitä tehtaalta tullessa.
  Onko jousien valmistajasta / ostapaikasta mitään suositusta?
  Lompakko ei ihan hirmuisiin summiin repeä, kun pitää lisäksi hoidattaa homma korjaamolla, ja ainakan tuo etupää ei vaikuta kadunvarressa tehtävältä hommalta.
   
 5. GS RIVIERA 68

  GS RIVIERA 68 3rd gear

  Takajouset

  Olis hyvät takajouset -90 Pontiac STW,stä ei tietenkään uudet mutta vähän ajetut. Purin sellaisen-97vuonna(kolariauto).Hinta 80e P 0505501788
   
 6. lisol

  lisol 3rd gear

  Kuulostaa kohtuuhinnalta. Soittelen alkuviikosta.
  Saataisit ehkä tietää asiallisen korjaamon hoitamaan vaihdon?
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  US-Center Rautakummulla Loimaalla Gargo-takajouset siinä jossain runsaan puolentoistasadan egen hinnoissa, asennus vie ehkä 0,5-1 h. Takapää on nopee vaihtaa.
   
 8. autoilija

  autoilija Gearhead

  Paljos noi gm-farkkujen takajouset yleensä uutena normaalissa varaosapuljussa kustantaa,vieras mainitsi 150euroa,tuolla yhden vai kaksi?
   
 9. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Veikkaisin farkkujen osia ostaneena.. , että 150€ pari.. Niin on hinnat linjassa..
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Laita HD jouset
  saat autoon asennetta mukaan, paitsi jos tykkää keinusta
   
 11. herrakani

  herrakani 1st gear

  Anteeksi mainostus, mutta Trade Partsilla on kans noita jousia. Jotkut tarjousjouset oli alta satkun pari, jotkut sen 150 tietämillä.
   

Kerro tästä muillekin!