Vaihdekepin jousi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja lucky74, 8.4.2019.

  1. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Onko olemassa oikotietä onneen kun tilttiratin vaihdekepistä on se jousi poistunut ties mihin. Joutuuko purkamaan koko hässäkän vai mitä tehdä?Alkaa ärsyttämään kepin holtiton heilunta ja leimakin lähestyy. Automiesten tietotoimisto tiesi kertoa että onnistuisi vain kepin irrottamalla mutta mistä jousi? 20 euron jouselle olemassa korvikeversiota?
     
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Muistelen että kohtuu helppo oli vaihtaa, olisko ollu joku gm tolppa, eli pikku tuurnalla löi akselitapin pois ja sit pääsi käsiksi jouseen kepin alla.
    Vai muistanko väärin..
    Kai noita varaosa rattitolppia vaikka missä mistä voi ottaa jousen, gm tolppa? astron raatoja varmaan on.
     
  3. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Joo helppo homma. Tein saman jutun. En muista mistä löysin sopivan jousen. :D Autosta se ei kuitenkaan ollut.
     

Kerro tästä muillekin!