Vaihdoin -99 Cadillac Sevillen mitariston, vaihtu myös kilsat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja miksu99, 15.12.2020.

  1. miksu99

    miksu99 1st gear

    Vuosimallin -99 Cadillac Sevillee tuli vaihettua vanha mittaristo uuteen kun led taustavalot lakkas toimimasta. Uusi mittari tuntu toimivan ihan niiku pitää paitsi, että kilsat vaihtu. Kokeilin vaihtaa vanhan mittariston takaisin ja alkuperäinen kilometrimäärä tuli takaisin. Mikä neuvoksi? Katsastus pian ja jos jätän uuden mittaristo paikalle kilsamäärä kasvaa 170tkm-> 270tkm. Uusi mittaristo on peräisin autosta jolla oli kuvien mukaan ajettu just toi 270tkm. Autojen mittaristo ovat myös hieman erilaisia minkä takia uusi mittaristo ei jostain syytä tiedä mikä vaihe on pesässä. Purku auto oli muistaakseni vm. 2002
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Sopivalla testerillä muuttaa mittarilukeman, on tehtävissä. En osaa sanoa osaako mun testerit GM:n tuotteita, saattaa osata tai ei osaa (noi Moaprin OEM testerit ei tietenkään osaa, mutta saattaa joku noista muista osata)!
     
    miksu99 tykkää tästä.
  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tech 2 taitaa toimia tuon ikäsessä käkkylässä
     
    miksu99 tykkää tästä.
  4. miksu99

    miksu99 1st gear

    Mittaristo vm 2002 autosta ei ollu yhteensopiva. Mittarilukema on tallentettu mittaristoon siruun. Nyt hakusessa joku joka osaisi muuttaa lukeman oikeaksi. Tällä kertaa mittariston pitäs olla yhteensopiva koska saman vuosimallin autosta :)
     

Kerro tästä muillekin!