vaihteen näyttö poskellaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja JAWA, 26.3.2003.

  1. JAWA

    JAWA 1st gear

    -87 Olssiin vaihtu laatikko jolloin tuli tämä kosmeettinen haitta. Jos näytön perusteella laittaa Dn päälle niin pykälässä onkin OD. Rattikarahkan ja näytön välissä säätöä??
     
  2. 63impala

    63impala 1st gear

    Se näytön viisari liikkuu huipputeknolokian avustamana eli narun avulla. Naru on kiinnitetty valitsimen putkeen ja toinen pää mittariston sisään jousen avulla. Tsekkaa se narun kiinnitys putken alta!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aivan, eli siinä rattiputken alla on kaiketi sellainen muoviläpyskä kokoluokkaa 10x20cm, joka on kiinni parilla ruuvilla. Sen alta paljastuu liikkuvat osat, eli klemmari kiinni siinä pyörivässä kuoressa, jossa vaihdevipu on kiinni, ja siitä naru viisariin. Siirtelet klemmaria sormivoimin, ja viisari siirtyy samaa tahtia.

    Nimim. "Monta kertaa löysän klemmarin takia -90 chevyssä samaa rukannut"
     

Kerro tästä muillekin!