Vaihtoehto uniballeille?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja cartman, 7.2.2003.

  1. cartman

    cartman 1st gear

    Eli mistä löytyisi kohtuuhintaan, mieluummin halvalla, vastaavat, tankojen päihin sovitettavissa olevat nivelet? Onko jossain autoissa käytetty alkuperäisenä vastaavia? Olen kuullut, että jossain MB:n alatukivarren helassa (?) olisi käytetty vastaavaa rakennetta, mutta mikä mersu? Entä sellaiset tavalliset pallomaiset laakerit, joiden sisäosa kääntyy kehään nähden? Ideoita?
     
  2. 67

    67 1st gear

    halvalla ei saa hyvää...
    vaihtoehtona nylon?puslat,ei kai halvat nekään?ja mihin tulee?ettei vaan bmw.....?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 67 2003-02-08 03:22 ]</font>
     
  3. cartman

    cartman 1st gear

    Nylon puslat ei käy, kun liike on ns. "kolmi-ulotteinen". Tankojen pitää päästä kääntymään hieman akselinsa ympäri, jäykkä nylon-pusla rikkoisi paikat. Tulisi jm b-asconaan panhardin molempiin päihin ja tukivarsien etupäihin. Siksi pitää olla halpa.
     
  4. 454SS

    454SS 3rd gear

    Mun jokkis Escortissa oli homma hoidettu tekemällä kaikista liitoksista tarpeeksi väljät. Kaikki pultit oli älyttömän löysällä. Toimii ehkä jm-radalla, mutta oli melkonen vehe ajaa tiellä nelosella kierrokset tapissa :grin:
     
  5. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Jaahas, taas lisää syitä boikotoida rahamies-eikun jokamiesluokan laitteita.

    (Henk.koht. mielipide jos joku ei sattunut huomaamaan.)
     
  6. Juha S.

    Juha S. 1st gear

    Agrikaupasta nostolaitteen työntövarren päät?
     
  7. Poncho69

    Poncho69 1st gear

    Muistan kerran ku kaveri haki traktori ja maatalouskoneliikkeestä sellaiset "tukivarret", jotka tulee siihen traktorin taakse liikuttamaan jotain...?
    Niistä sitte purki päät irti, oli tosi jämyt.
    Eikä maksa juuri mitään.
     
  8. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kertokaa mullekkin missä maataisteluväline kaupassa myydään työntövarrenpäitä halvemmalla, kuin unibaleja. Kävin viime kesänä hakemassa kaverin ralliautoon niveliä Lappeenrantalaisesta laakeriliikkeestä ja mun mielestä ne oli lähes ilmasia. Eihän niitä ole pakko ostaa kisavarusteita myyvästä putiikista.
     
  9. xtremer

    xtremer 1st gear

    Paljon oli 'lähes ilmainen' ?
     
  10. 454SS

    454SS 3rd gear

    Pari viikkoa sitten haettiin unibal-tyyppinen nivel. Mikähän sen oikea nimi on... käytetään esim. iskarin yläpäässä Mc Phersonin kanssa. Eli unibal ilman sitä kierreosaa. Makso kolme euroa.
     
  11. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Kynsissäni on INA:n hinnasto vuodelta 2000. Nivellaakeri 10 mm silmällä ja M10 kierteellä 25,40€ alv 0%.

    http://www.ina-laakeri.fi/
     

Kerro tästä muillekin!