vakuutusyhtiöiden hintaerot!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja exo, 19.5.2006.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    kyllä autossa palovakuutus on ihan jees... nimim. kerran dartin konehuone palanut:eek: hinausvakuutuskin ois jees jos eivät oisi nyt hoksanneet suurimmassa osassa yhtiöitä että se on maks 20v auto jota hinataan?????????
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ifillä ei vielä oo tota 20v ikärajaa

    Osakasko kyllä kannattaa kun nykyhinnoilla maksaa usein joku 60-120€ vuosi extraa. Yks hinaus jo äkkiä 300-600€ ja valkea kun pääsee hytissä irti niin...


    Aina pelotellaan korvaustaisteluista, mutta autopuolella ei oo tuttavilla ollut mitään ongelmaa. Ei parane ihmisten vaivoja tai hometaloja sotkea tähän, niissä varmasti on kamalia vääntöjä ja säätöjä.
     
    valpas tykkää tästä.
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    näinpä, soto on ifissä eikä poistu jos eivät poista ominaisuuksia vakuutuksissa? dartista sain kertakorvauksen sen jälkeen kun olin korjannut koslan ja saanut hinnat selville paljonko pitää vähintään saaha:) en pitänyt kiirettä niin vakuutusyhtiö rupes kyseleen ekao_O kaverilla palo suomenhienoin farkkuaspeni kivijalakaa myöten ja se oli 2päivää ja isosumma rahaa tilillä ifistä... tosin siinä paloi muutama muukin koppero:eek:
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaverin vanhaan corollaan nisti murtautu ja särki virtalukon, lasit ym. Sai saman mitä olis hyvästä yksilöstä pyydetty nettiautossa.
     
    xarper tykkää tästä.
  5. valpas

    valpas Gearhead

    Tein Volvon nokkakoukkuun sopivan adapterin vetopäälle, niin pystyy puomilla hinaan. Poistin hinausvakuutuksen 70 euroa /vuosi.
    Siks noin, kunne hinaa vakuutuksen piikkiin vain lähimmälle korjaamolle, joka osaa ko. autoa korjata.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En minäkään hinauksen takia ottanut osakaskoa, lähimmän korjaamonkin piha parempi kuin joku vilkas valtatie. Vielä kun on automaattikalustoa ja tulee ajeltua siellä sun täällä.

    Ilkivalta, varkaus ja palo lie ne tärkeimmät ja hirvikin tekee äkkiä tuhojaan jos huono tuuri käy.
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikö sen luulisi olevan mahdollista että sopii hinurin kanssa että vie sen siitä lähimmän korjaamon pihasta oikean korjaamon pihaan nyt kun auto on jo kyydissäkin valmiiksi.
     
  8. valpas

    valpas Gearhead

    Onnistuu se, mutta omaan piikkiin. Ite sain kuitenkin If:in kanssa neuvoteltua 36km hinauksen, kun en tarvinnu itelleni erikseen kyytiä kotiin (pääsin samalla ottaan toisen auton halliltani, ja niin, korjaamo mullakin on!). Hinurikin oli vanha tuttu 30 vuoden takaa, joka rahtas mulle talliin AVK:n autoja. Muisti ahtaan pihan.
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Juu omaan piikkiin tietysti, ne kalleimmat kilomerit menee kumminkin vakuutuksen piikkiin.
     

Kerro tästä muillekin!