Valiant-65 pikkurojekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja foxkiller, 22.1.2017.

  1. foxkiller

    foxkiller 2nd gear

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]




    Esko kärräsi pihalle tuommosen kikkareen:)Projekti käynnistyy huomenna talliin siirrolla.Pääsee vähän tarkemmin tutkiin,mutta näyttäs että hitsaamista on"riittävästi":DMutta on niitä huonompiaki nähty.Ja pieniä puutteitahan siinä on, Aika hyvin maailmalta on palikkaa löytynyt ja jotain pientä omasta hyllystä.
    Tekniikaksi oli suunnitteilla kuutosta ja manuaalia mutta mutta.....no näkee sitten.Laitellaan lisää kun jotain tapahtuu ja on saatu aikaseksi.Jos jollakulla löytys kuskinpuolelle ehjä suojankaari nii tarjota saa....Hanttarin puolelle tuli kopan mukana.
     
    Tunaman ja hantta tykkäävät tästä.
  2. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Todellinen rättikatto...:)
     
  3. foxkiller

    foxkiller 2nd gear

    Ei mee lumi tupaan:D
     

Kerro tästä muillekin!