Valiant '76 kesäkuntoon 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja freetime-cruiser, 22.12.2013.

  1. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Hyvä että prätkärahoille löytyi käyttöä!
    Oma vähäinen kokemus vastaavan Vallun hitsailuista puikolla (!) kertoi, että oli paljon parempaa malmia kuin oma liki 10 vuotta uudempi Aspenini.

    Onhan se talvi A-body täälläkin haaveissa, mutta mennään nyt kesä E-bodyllä ja sillä Suizalla toistaiseksi.

    terv. "mister X"
     
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kas päivää Herra X, jäikin vaivaamaan kun en muistanut kysyä millä "nimellä" täällä Od:lla pyörit, nyt selvisi sekin :)

    Sen verran mukavuudenhaluinen olen, että jätän nämä harrastepelit kesäkäyttöön, yhden talven olen aikoinaan a-bodylla liikkunut ja se riitti :lol:

    Mittariston valot katosi nyt lopullisesti, mukaanlukien öljynpainevalot ym, ilmeisesti ei riittänyt että sähköjen "näkyvän" osuuden korjasi. Mittaristoa en saanut taipumaan irti silloin kun noita sähköjä tein, pitänee se koittaa taivutella irti niin pääsee kunnolla katsomaan mitä sen takana on.
     
  3. LPV

    LPV 3rd gear

    Tuliko Vallu kesäkuntoon?
     
  4. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kyllä Vallu kesäkuntoon tuli, vaikka jatkojalostusta kaipaa varmasti vielä tänä päivänäkin.
    Jatkojalostusta jatkaa eri henkilö, eräs nuorimies kävi ostamassa Valiantin isälleen syntymäpäivälahjaksi.

    Itse olen tämän kesän harrastellut vuosimallin '63 omakotitaloa. Valiantista saaduilla rahoilla on katto maalattu, ja kohta pitäs alkaa seinää purkaa että sais 1200l lämminvesivaraajan mäelle ja uuden tilalle... Viikko sitten vkloppuna, kun sain viimesen rännin maalattua lauantai-iltana, kävi mielessä että oispa kiva kun ois pihassa joku harrasteauto, vois vaikka kylillä pyörähtää. Sitä ennen ei tänä kesänä oo ehtiny kaipailla....
     
  5. LPV

    LPV 3rd gear

    Tuttu fiilis, otin Firebirdin vappuna ajoon ja huomasin kesäkuussa että ei ole montaa kertaa ajettu! - Laitoin seisomaan.
    Ulkorakennusta rakennellu koko kesän... - Jospa ensi kesänä sitten.
     
  6. OspreY

    OspreY 1st gear

    Jahas. Täältä ilmoittautuu tämä nuori henkilö, kun auton kävi noutamassa jatkojalostukseen. Pari hetkeä siinä vierähti, kun autoa tehtiin uusiksi. Etulattiat hitsattiin, takalattiat hitsattiin, monta kiloa kittiä kaivettiin pois autosta mätien kylkipeltien päältä, mutta tänään se leiman sai ja isä pääsee vihdoin ajelemaan tällä.

    Siinä yksi kuva puhelimesta, laitellaan pari lisää ku saadaan kamera käteen ja kelit kohalleen.
    [​IMG]
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Hieno. Mitä isä tykkäsi lahjasta ja oliko yllätys?
     
  8. OspreY

    OspreY 1st gear

    Kyllähän se yllätyksenä tuli, silloin kun sen ostin. Ja näyttäishän tuo kelpaavan ainakin ilmeestä päätellen. Auton ehtostus toteutettiin siis täysin hänen halujen mukaan. Värit yms muutokset on mies saanut itse päättää. Vanteita tuo vielä vähän huutaisi peltien tilalle.
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Oho, Vallustahan on kuoriutunut edustuskelpoinen yksilö!
    Kylkiputket näyttäis olevan ennallaan, tuon auton äänimaailma on jäänyt elävästi muistiin :)
     
  10. OspreY

    OspreY 1st gear

    Putket menevät vielä työn alle, kunhan kerkiää nosturille saakka. Väännellään vähän vähemmän näkyvät putket rosterista alle ja tehdään siistimmät ulostulot kylkiin. Kaikinpuolin kuitenkin oli hyvä aihio tarkoitukseensa. Tekniikka rokkaa ku junan vessa, eikä korissa lopulta ollut kuin huono maalaus ja jotain sepänkittipiilotuksia. Joten kiitos kaupoista tämän osalta :cool:
     

Kerro tästä muillekin!