valiant sähkökaavio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja mjsn, 6.3.2010.

  1. mjsn

    mjsn 1st gear

    Löytyiskö 73 valianttiin sähkökaaviota. tuli hommattua tollanen mut sähko oireilua ilmenee.
    Valot ja vilkut ja kipinä sähöt hukassa.
    Autoon lisätty omia piuhoja ja muuta ryöstelyä tehty ja parit piuhat kärähtäny.pitäis ehätä.
    Ja jos tietoo 70/71 dartin keula pelleistä tai kuitu. ois kiinnostusta.
     
  2. duster70blower

    duster70blower Gearhead

  3. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    jaa

    Ryöstöpiuhoja, hyiiiiiiii ja tiukka EI. :mad: Sähköt kannattaa tehdä huolella. Joskus on virtalukko Dartissa antanut näpeille ja savu on noussu.
     
  4. mjsn

    mjsn 1st gear

    Joo noilla kaavioilla parjää varmaan.Kunhan saan vallun hajettua tuolta suomen siltakaupungista. kun ei ajamalla eka yrittämällä tullu (sähköt).
    niin nosta ryöstöistä ja muista hyppy piuhoista myös hyi. Mutta onko sellaista suomi historian omaavaa yli 30vuotta vanhaa joka ollu käyttö autona aikoinaan jossa ei säköissä olis ryöstöjä tai muita vipuja ?
    mut ei tähän nytkään tuu varmaankaan kuin toimivat sähöt.
    että pääsis pikasesti tien pääälle. ja nauttiin ajelusta ?
     
  5. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    Joo

    On löytyny sellaisia piuhoja, jotka ei oo ollu suojattuja ja jotka ei pääty mihinkään, olivat vaan irrallaan ja joitain hyppypiuhoja oli tehty. Otin kaiken epämääräisen poies. Sähköt pelittää nykyään aikas hyvin :D
     
  6. lordC

    lordC Gearhead

    Juu,oli tossa '64ssa kans kaikenlaista piuhaa.Paras ehkä oli tommonen ohut tupla piuha,joka lähti etuvilkun liittimeltä,oli sitte puristunu tulipeltiin laitetun päävirtakatkasijan väliin ja jatkoi siitä urheasti takakonttiin,keskelle lattiaa maton alle,tietty vielä kuoritut päät siellä sitte sojottaen. Ei muuten etuvilkut pelannu... :soosoo:
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

  8. mjsn

    mjsn 1st gear

    noniin nyt on valtteri kotiutunu ja korjattu. kaikki sähko oireilu johtu väärin kytketystä latauksen säätimestä. tyrkkäs niin rajusti virtaa et pihoja oli sulannu. ja valojen puuttuminen johtu siitä että kaikki pulttimot oli räjähtäny ja kayntiin lähtö johtu sytty yksiköstä joka oli sulannu.
    nääkun korjas ni rupes jytään.
    tuli myos pyörähettyä konttorilla ja yllätys yllätys leima paperiin ekalla näytöllä.
     
  9. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    Hieno juttu!

    Sit vaan ajelemaan 8)
     

Kerro tästä muillekin!