Valiant Scamp

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 2.6.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko tietoa montako rekisteröityä yksilöä löytyy Suomesta vuoden -72 Valiant Scampejä eli 2d sedaneja? Ake:sta ei löydy kuin vm. -72 olevien Valiantien lukumäärä joita on 16. Mutta montako noista on kaksiovisia Scamp malleja? Ei liene montaa.
     
  2. scamp

    scamp Gearhead

    eipä ole näkynyt yhtään taitaa olla "suurin osa" olla -74 ja -75:sta.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Plymouth Valiant Scamp oli Dodge Swingerin sisarmalli ja aina 2-ov. Ht. Ei ollut uutena maahantuontiohjelmassa kuten Swinger.
     
  4. 67

    67 1st gear

    oli aikoinaan dodgella ja plymouthilla,eri maahan tuojat,ja?sanaton?sopimus.dodgelta swingeri,ja plymarilt dusteri.siksi scamppeja ja demoneita ei ole paljoa maassamme.tämkin toisaalta on huhu,mut kovin järkeenkäyvä sellainen.
     
  5. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    joo ei ole sedan scamppeja..aina 2d Ht malleja. tosi on että maahantuojilla oli sopimus etteivät tuo noita sisarmalleja. 2 uudempaa scamppia olen nähnyt, 73 ja 74, mutta 72ia en yhtään
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toinen mahdollisuus on ettei Scamp ja Demon simppelisti kuuluneet Chrysler Corporationin vientiohjelmistoon. Onhan nykyäänkin paljon malleja, joita myydään vain USAssa.
     
  7. scamp

    scamp Gearhead

    taitaa olla 90% tuonti autoja . oma tuotu -74 suomeen.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä niin Demonia ja Scamppiä ei paljon suomessa näy, mutta mistä johtuu ettei GTX:ääkään näy onko tuo ht Coronet siihen syynä?
     
  9. spinout

    spinout Gearhead

    > GTX:ääkään näy onko tuo ht Coronet siihen syynä?

    Pelkkä Coronet oli uutena paljon halvempi kuin GTX. GTX:ää on valmistettu suhteellisen vähäisiä määriä. En tiedä, oliko GTX:ää saatavana edes vientimarkkinoille, joka tapauksessa se oli kallis luxusmuskeli. Mallia vastaava olisi Coronet R/T, joka oli yhtä kalllis ja vähän valmistettu.
     

Kerro tästä muillekin!