Valiantin pyyhkijän vivun korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Moparisti, 26.4.2010.

  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Onko kukaan korjannut koskaan pyyhkijän vivun varsia? omassa klappia aika lailla ja pitäisi saada korjattua tai sitten löytää jostain parempikuntoiset...eli kyseessä se akseli mihin pyyhkijänvarsi tulee kiinni..

    Mahtaako löytyä jokin korjaus/helasarja?
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Jos ei kovin näkyvään paikkaan tule, niin joku uniball tyyppinen ratkaisu. etuna se, että saa pituutta säädettyä, jolloin pyyhkii riittävältä alalta.
    Tai sitten soveltaen jonkun euro-japsikinnerin vastavia niveliä, ja hitsaten kiinni varsiin.
     
  3. Simo

    Simo 1st gear

  4. Damned

    Damned Gearhead

    Mistä semmosia pieniä uniballeja sais etullisesti ja kätevästi? Yhessä jos toisessakin kikottimessa ne vivustot heikolla hapella ni vois hiukka parannella. Tai tehdä erilailla huonot.
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    IKH:lla taitaa olla sisä-/ulkokierteisiä alkaen 6mm:stä.
     

Kerro tästä muillekin!