Valkokirjaimiset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 3.6.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miltä eri rengasmerkeiltä löytyy renkaita joissa on valkokirjaimiset tekstit? Onko yksikään merkki hyvä? Vai ovatko vain komean näköisiä?
     
  2. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Sadoluxia ja pensseli ni löytyy vaikka minkävärisiä tekstejä
     
  3. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Cooper, BFG, Hoosier.. esimerkiksi. Cooperia tuo maahan suomen euromaster, BFG kuuluu michelinin maahantuontiin ja us-partsista ainakin saa noita tod. tyylikkäitä hoosierin gummeja. Michelin on lopettanut BFG:n maahantuonnin, koska se on myyty takas jenkkilään. Varastossa on mitä on, joulukuun jälkeen ei enää mitään. Michelin lyö luukut kiinni pohjoismaissa.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hoosier renkaita ei enää ole kuin slickseja ja katuslicksejä. Hoosier oli General renkaiden sisarmerkki. Nykyään Hoosierit ovat
    Generaleja. Ja General on osa Continental
    konsernia.
     

Kerro tästä muillekin!