Valkosivu vanteessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jänis2, 7.11.2021.

  1. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Katsoin jotain jenkkiautojen entisöintiohjelmaa amerikasta. Silmään osui kohta jossa vanhaan jenkkiin laitettiin pyörät alle ja valkosivu oli maalattu vanteeseen. Ihmettelen mitä sillä haetaan.

    Yleensä autoja tuunatessa laitetaan niin isot vanteet kun mahtuu ja matala kumirinkula päälle. (Sen kun on jonkun mielestä näyttävää.) Tuossa ohjelmassa tehtiin niin, mutta vanteeseen maalattiin valkosivu joten kumi näyttikin korkeampiprofiiliselta mitä se oli.

    Miksi autoon ei laitettu pienempiä vanteita ja korkeampia kumeja valkosivulla?
     
  2. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Ehkä haluttiin vanhan renkaan ulkonäkö mutta matalaprofiilirenkaan ominaisuudet, tai isot levyjarrut sopimaan vanteen sisään.
     
    Muokattu: 7.11.2021
  3. -VE-

    -VE- 2nd gear

    Näin tuon saman ohjelman ja hyvältähän tuo yhdistelmä näytti. Oli todella hämäävän näköinen setti, kun rengas näytti korkeaprofiiliselta valkosivulta ja vanteen puolat menivät selkeästi tämän valkosivuosuuden päälle.
     
    impala67 tykkää tästä.
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ainakin vielä -70 luvulla oli suosittu tuunaus maalata mustaan vanteen uloin kehä valkoiseksi, jotenkin keventää tunnelmaa, kuten valkosivurengaskin.
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Silla saadaan valkosivun ulkonäkö ja matalan rengasprofiilin huonot ajo-ominaisuudet.
     
    Roberto, tooke ja jänis2 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!