Valkosivurenkaat ja kromiset pinnavanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja aarteinen, 25.2.2010.

  1. aarteinen

    aarteinen 3rd gear

    Ruokahalu ja vaikeusaste kasvaa projektin myötä...

    Mistähän lähtisi etsimään kromisia pinnavanteita (4,5" - 5,5" x 14") ja niihin passeleita 165/80R14 tai 175/70R14 valkosivurenkaita?

    Noita pinnavanteita löytyy Briteistä, tietenkin, mutta mitkä niistä olisi hyvät? Ei siis kai kiinalaiset? Ja meneekö niihin aina sisärenkaat ja vannenauhat? Jenkki-Dayton olisi "pop", mutta satsi kustantaa 1600 euroa ...

    Valkosivut on vaikeampi rasti, MOR (Münchener Old-Timer Reifen) kauppaa omia valkosivujaan - mistä oikeat, aidot?

    Wappuajelu on kohhta edessä!
     
  2. kiki

    kiki 1st gear

  3. aarteinen

    aarteinen 3rd gear

    Tiedoksi vaan, että edukkaimmaksi valkosivujen toimittajaksi osoittautui North Hants Tyres, Englannista - http://www.northhantstyres.com/. Satsi haluttua kokoa, tosin Hankook, alle 300 euroa kotiin toimitettuna alle viikossa. Siistit kapeat valkosivut!

    Vanteissa taas ruokahalu kasvoi syödessä ja leveyskin 5,5 tuumaan. Ne taas löytyivät MGOC:n verkkokaupasta, luokkaa 200 euroa per kappale. Rahaa ei riittänyt Daytonin tubeless-vanteisiin, tosin nämäkin ovat tubelessit!

    Nyt sitten viimeistelemään ja kiillottamaan projektia vapuksi!
     
  4. slitre

    slitre 1st gear

    juu juu, tuolta northhantstyresistä tilasin valkosivurenkaat, kolme päivää ja nakit oli kotona! Hercules merkkiset ja vielä made in USA :D
     

Kerro tästä muillekin!