Vallan kummallinen Metri Taunus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ismoskosmos, 25.8.2013.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Onko kellään viisaamalla älyä tämmösen suhteen? P5 koppa se on, mutta naamataulu viittais hieman '68 malliin, muttei se samanlainen ole sekään. Vanhasta Tekniikan Maalimasta näppäsin kuvan.



    [​IMG]
     
  2. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Ompa oudon näköinen, mutta sampo vakuutusyhtiö on korjauttanut sen.
    Eturenkaatki ihan tollai vinos ja kilvissä vielä bx citikka.
     
  3. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Eiköhän lie vain aikansa photoshoppia. Ei ole sen ajan leikkaa-liimaa-reprokuvaa -menetelmällä mainosmies jaksanut tuon tunnistamattomammaksi muuttaa Fordia.

    Vanhoissa lehtimainoksissa joskus muulloinkin on vastaavasti hieman tuntemattomaksi muunneltuja autoja. Ehkä ei ole haluttu Sampon mainoksessa selvää Fordin kuvaa julkaista tms.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo tuo oli varsin tyhjentävä selitys tuo Photosoppi. Melkoinen taidonnäyte olis kyllä korjaamolta moinen kustomi. :lol:
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Ei kait tuollaista ole koskaan tehty. Leikkaa - liimaa - askartele valokuvilla.
     
  6. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Mutta tämmöisiä sen sijaan on tehty, nämähän ne olisivat Ismoskosmokselle pelejä kun kerran sekä metriset että farmarit tuntuvat kiinnostavan:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo ei ole vielä tullu farkkuna Metrisiä omistettuakaan. Parit sedanit ja HT-malli vain. Juu noihin Pande K:n laittamiin vehkeisiin on tullu törmäiltyä netin ihmemaalimassa. Tuo alempi on jo tosi tyylikäs. 8)
     

Kerro tästä muillekin!