Valo-ongelma W123 mersussa, apua?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 10.12.2001.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mersun valoissa ikävä ongelma. Lyhyesti ja yksinkertaisesti ajovalot eivät pala.

  Kun kääntää valokatkaisijasta parkit päälle menevät parkit päälle niin edessä kuin takanakin, käännettäessä ajovaloasentoon ei tapahdu mitään. Takavalot palavat edelleen, mutta ajovalot eivät reagoi, etuparkit palavat myös. Vedettäessä sumuvalonapista, sumuvalot kyllä syttyvät, mutta pitkät taas eivät mene päälle missään vaiheessa.
  Pitkien väläytys kuitenkin toimii aina kun virrat ovat päällä. Eli tuntuu että kaikki ongelmat kehkeytyvät ajovalojen kytkeytymisen ympärille.

  Sulakkeet ovat kunnossa ja virtaa tulee sulakerasiassa kaikkiin muihin, paitsi ajovalojensulakkeisiin, siis katkaisijoiden
  ollessa päällä. Myöskin umpioon saakka tulee
  virtaa pitkille ym, mutta ajovalot eivät elähdä laisinkaan, polttimot ovat ehjät.

  Tilanne on se, että ei kiinnostaisi ajella autolla missä toimii vain sumuvalot ja pitkien väläytys, löytisikö keltään apua, että mistä tätä vyyhtiä lähtisi edes purkamaan tai asiantuntevaa mersupajaa pk-seudulta. Voiko vika olla valokatkaisijassa vai onko välissä joku rele, mikä on hajalla?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Webmaster 2001-12-10 19:52 ]</font>
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Valorelettä autossa ei erikseen pitäisi olla, joten vika tod.näk. korjaantuu katkaisimen vaihdolla.
   

Kerro tästä muillekin!