valokatkaisinvikaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja merc87, 10.1.2003.

 1. merc87

  merc87 1st gear

  colony parkista syttyy enään pelkät parkit valokatkaisijasta vedettäessä. liekö katkaisimeen tullut vikaa vaiko ajovalojen piuha sulanut matkalle...
  Onko kellään kokemuksia samanlaisesta ongelmasta / sen korjaamisesta?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  veikkaan että sulla ei oo siinä releitä, eli silloin katkaisin toimii "sulakkeena"

  ongelman ratkaisu = uusi katkaisin

  en tosin ole 100% varma kyseisen auton valosysteemistä mutta tää on yleinen ainakin gmssä.
   
 3. merc87

  merc87 1st gear

  joo ei löydy releitä. laturi otti itseensä ja näin ollen sitten varmaan käräytti katkaisimen, johdon tms.
  Sinänsä jännä homma että katkaisimessa sisävalon/mittarin himmennys toimii, ainoo vika et ajovalot ei syty.
  Täytyy perskules etsiä lämmintä tilaa jotta pääsee kojelaudan purkuun, ihan helposti ei näes mercuryssä pääse katkaisimeen käsiksi...
   
 4. Lettu

  Lettu Gearhead

  79 oldsissa oli samaa häikkää, luuli kans et valokatkaisin on rikki, oldisssakin vedettävää mallia.

  syynä oli kuitenki palanut sulake. kärtsähtäny sulake löyty motoritilasta, kuskinpuolelta. ennenku vika löyty ni kaveri ajo aika pitkää parkit/pitkät päällä :smile:
   
 5. Hyytiäinen

  Hyytiäinen Gearhead

  Oldsissa oli sama vika. Jännite tuli kun polttimot oli irti, mutta virta ei riittänyt valoille, vaan heti kun polttimot laittoi kiinni niin jännite putosi nollaan.

  En jaksanut asian kanssa sen enempää tapella, vaan vedin kokonaan uudet johdotukset valoille, kun vanhat oli muutenkin mitä sattui.
   
 6. 454SS

  454SS 3rd gear

  en sanois että pelkästään uusi katkaisija ratkaisee ongelman. uusi katkaisija ja valojen muuttaminen releohjatuksi ratkaisee ongelman. miksi ette lue aikaisempia aiheita, vaan aloitatte aina uuden samasta aiheesta???
   

Kerro tästä muillekin!