Valonvahvistin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja PK, 5.1.2009.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    mulla oli sellainen hakkurivirtalähde jutska, joista toinen kärähti komeesti. pelkään vaan, että toinenkin kyrvähtää, niin sitten ollaan ilman valoja. Varsinkaan kun niitä laitteita ei saa.. taitaa olla viisainta siirtyä tuollaiseen, releitä saa helposti. katselin tätä ebaysta 4 lampulle. tuote tulee kiinasta, millaisetkohan johdot tuossa on???
    http://www.ebay.com/itm/380987107625?_t ... EBIDX%3AIT
     
  2. hara64

    hara64 1st gear

    Miten tuollaisesta satsista sais tehtyy 4 valot (4 lyhyttä ja 4 pitkää valoa)?
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Biltema satseista ostamalla kaksi satsia.
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Et oo sokee... Bilteman sarja on normaali releytys-sarja ei hakkurisysteemi.
     
  5. hara64

    hara64 1st gear

    Biltema satseista ostamalla kaksi satsia.[/quote

    Ei oikeen nappaa kahden satsin paketti.
    Katselin tarkemmin tuota jaketinin lähettämän ebay linkin kuvaa ja tulin siihen päätökseen että siinä täytyis periaattessa lisätä vain yksi johto niin sais lyhyet valotkin tuplana.
    Korjatkaa toki jos olen väärässä.
     
  6. toivaja

    toivaja Gearhead

    Oli joskus 92:ssa Pontiac Transsportissa tällaiset ja valo teho parani huomattavasti, olisi luullut, että polttimoiden elin ikä olisi lyhentynyt, mutta pikemminkin piteni.
    Lieneekö sitten tasaisempi jännite tehnyt tämän?
     
  7. hevimies

    hevimies Gearhead

    Mun mielestä tässä juuri tähdätään siihen polttimoiden käyttöiän pidentämiseen, koska jännite pyritään tasaamaan. Luin tästä juttua il:stä oli vissiin niin että niiden valojen jännite on säädetty 13,7v jolloin se kestäisi sen ilmotetun ajan. näissä heitto isompaan jo pienenensi huomattavasti käyttöikää. Empä kyllä enää löytänyt sitä. :(
    Huomioikaa, että maksimi käyttöikä on mitattu tuolla jännitteellä.
     

Kerro tästä muillekin!