valot välkkyy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja pertsa08, 26.11.2010.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    mistä johtuu ku tyhjäkäynnillä ajovalot hiukan välkkyy tasaseen tahtiin ja mittari kojetaulussa heiluu 14-16 väliä samaan tahtiin??

    mut heti ku antaa kierroksia nii tasottuu siihen 14.


    kertooks se joistain huonosta kontaktista vai mistä..?
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Mikähän vehje?? Noi vanhemmat laturit (vitustako minä voisin muistaa onko ne tasa- vai vaihtovirtaa, mutta uudemmat on sitä toista) voi tehdä tota kun lataa kierroksista riippuen... Jos on uudempi laturi-systeemi, niin silloin ilmeisesti latauksen jännitteensäädin viallinen.
     
  3. Kyrdis

    Kyrdis 1st gear

    Itsellä teki vani (-89) samaa, välillä latas melkein 18v ja sitten välillä taas purki akkua.. uutta laturia kehiin ja rupes pelaamaan, jännitteensäädin ilmeisesti meni laturista..
     

Kerro tästä muillekin!