Valtterin jarruista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja RAAKA, 30.11.2002.

  1. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Pikku kysymys mistä johtuu että kun peruutan jarrupoljin tuntuu kovalta(ei painu paljon)kun ajetaan eteen päin poljin painuu noin puoleen väliin.Kaikki uutta rummut,kengät,sylinterit,putket.Kahdesti ollut jarrut auki kaikki säädöt toimii.Jarruttaessa ei puolla.ps:molemmissa nopeus noin sama.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olet asentanut jarrukengät väärinpäin . Eli lyhyemmät eteen ja pidemmät taakse. siis per akseli . Toinen syy lienee siinä että asut mäntsälässä ja autossasi ei ole sevin konetta.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vittu mikä idiootti.
     
  4. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Laittakaa tämä lukkoon ennen kun tää taas riistäytyy käsistä.
     
  5. 67

    67 1st gear

    hohhoijaa että ihmiset jaksaa.
    prkle!vastalauseena ostan koht jonku classic "sevin",laitan siihe fordin kasin moparin nelivaihteisen ja volvon perän.
    ja vielä yhtä jos toist yhdestä jos toisesta vehkeestä.mitäs siihhen sanotte...? :razz:
     
  6. fisu

    fisu Gearhead

    mie voin myyä siul mitsun häikäsysuojan halavalla :grin:
     
  7. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tarpeeksi kun sokee pimeessä kulkee niin joku tulee jeesaamaan.Omaan kysymykseeni vastaus jarrukengän säde on eri kuin jarrurummun.
     
  8. Löytyi tämmönen vanha aihe.

    Omassa dartissa on kanssa samaa ongelmaa. Eli pakittaessa tuntuu poljin kovalta ja eteenpäin ajaessa painuu aika paljon. Uusi pääsylinteri ja uudet kengät on paikallaan. Kehintä ei auta. Voiko johtua siitä, että rummut on vaan niin kuluneet?
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Kyllä varmaan sama homma.Ota rumpu ja kenkä käteen ja laita kenkä rummun sisään niin jääkö keinumaan jos niin "venytä" kenkää jos keinunta ei ole suuri muutoin uutta rumpuu.
     
  10. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tää on se ainoo syy jos poljin tuntuu pehmeeltä :rotfl: vittu mikä urpo.
     
  11. Reps... :rotfl: Voi vattu sentään, nyt osuttiin asian ytimeen... :poff: Toi vastaus vei kyllä tuolin alta... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :eek: :poff:
     

Kerro tästä muillekin!