Valurauta Torque Flite..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja koni, 18.2.2004.

 1. koni

  koni 1st gear

  ..luistaa kakkoselta kolmoselle vaihtaessa. Toisaalta kun kolmonen on päällä niin ei luista piiruakaan vaikka lämä tiskissä kiihdyttäisi (tosin ei 2bbl 383 mikään raketti olekaan). Niin ja melestäni kylmänä kun antaa reippaasti hanaa ja laatikko vaihtaa ekaa kertaa kakkoselta kolmoselle ei luistoa tapahdu.
  Onko laatikko yksinkertaisesti niin lopussa, että täytyy ostaa Master Kit ja toivoa, että sen sisältämät osat riittää korjaamaan vian vai onko muita mahdollisuuksia joita kannattaisi tsekata ensin. Auto on seisonut ainakin 13 vuotta, ennenkuin otin sen liikenteeseen.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kai sä siihen öljyt ja suodattimen vaihdoit?
   
 3. koni

  koni 1st gear

  Öljyt joo, suodatin on pestävä.
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Teillähän on se lootamies Nätkin siellä kulmilla, se varmaan osais antaa arvion tuosta. 13 vuotta seisontaa on aika pitkä aika, siinä helposti noi kumiset huulitiivistet kovettuu ja alkaa vuotaa. Eka homma mitä ehkä vois tsekkaa olis etupannan säätö, jos se on pielessä niin sillä saattais olla tollasia vaikutuksia.
   
 5. koni

  koni 1st gear

  Sille mä eka soitinkin, mutta hulluhan se olis jos se rupeis omaa leipäänsä syömään. Se sano heti, että älä aja sillä laatikolla metriäkään ja tuo se heti remonttiin. Jos olisin rahamies niin varmasti näin tekisinkin..
  Osaatko sanoa miten tuo säätö menee? Mun kirjat ei tunne noin vanhaa laatikkoa. Mihin momenttiin se vedetään ja paljonko siitä sitten aukipäin?
   
 6. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Ei se pannan säätö tuohon ikävä kyllä auta!! kun kumiosat on kovettunu niin ne on ja pysyy. Sikäli nätkini oli oikeassa kun se sano että älä aja ja varsinkin jos se rupee kusemaan kakkosellakin niin sitten ei kannata enää ajaa. Jos kulutat lootasta "hard parts:eja" niin sitten ei enää pikkurempat auta vaan täytyy löytää vielä varaosatoosakin.
   
 7. koni

  koni 1st gear

  Lakkas muutem luistamasta kun säädin kickdownin. Pitää varmaan tehdä vielä varmuudenvuoksiöljynvaihto..
   

Kerro tästä muillekin!