Van g20 ohjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja perru85, 12.10.2022.

  1. perru85

    perru85 3rd gear

    Terve! Ajoin tässä taannoin ojaan kun hiekkatien reuna petti ja sen verran pahasti meni, että ohjausvarsi meni mutkalle. Nyt on uutta osaa laitettu, mutta onkohan tossa ohjauksen säädössä jotain mitä en tiedä... Ohjaus haluaa puoltaa vasemmalle ihan reilusti. Osaako joku kertoa van g20 ohjauksen saloista tarkemmin?
     
  2. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Pyöränkulmat varmaa olis fiksua tollasen jälkeen tarkastaa ja säätää. On kans melko yleistä et tukivarret vääntyy just tollasissa vahingoissa mikä taas johtaa siihen että kulkukulmat päin mettiä
     
    perru85 ja Isamu tykkäävät tästä.
  3. perru85

    perru85 3rd gear


    Joo, pyörän kulmat on varmasti vielä persiillään, mutta en usko että on niin paljon, että vaikuttaa noin pirusti vasemmalle ohjaantumiseen.
     
  4. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Aurauksen tarkastus ei vielä riitä. Jos caster on eri puolilla eroavainen niin varmasti puoltaa. Esim. reilusti enemmän negatiivinen caster oikealla puolella johtaa puoltamiseen vasemmalle. Joissakin automalleissa puoltaminen oikealle on arkipäivää johtuen tien kaltevuudesta, se voidaan poistaa säätämällä oikenpuoleiseen pyörään hieman enemmän negatiivista casteria.
     
    perru85 tykkää tästä.
  5. perru85

    perru85 3rd gear

    Mites tuo casterin säätö tapahtuu van g20?
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

  7. Kurvi

    Kurvi 1st gear

    Alatukivarret u pulteilla kiinni, kannattaa tsekata onko tukivarsi keskellä vai päässy liikkumaan. Vaikuttaa varmasti ajo omituisuuksiin
     

Kerro tästä muillekin!