vanda cruising

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. C-barge

  C-barge Gearhead

  Yhtä huono kun noi vitun jeesustelijatkin, jeesustelisivat himassaan jos ei paikan meno miellytä. Ei mua häiritse jos joku EI polta siellä kumia, jos sit taas häiritsee et joku sen tekee niin osaan kyllä vaihtaa paikkaa. Edelleen, niitä hiekkakenttiä on vantaallakin, siellä ei kumi kilju ja korkeintaan pöly nousee.Paitsi ehkä jenkillä.
   
 2. Steve McQueen

  Steve McQueen 2nd gear

  Just näin, en minäkään mene hiphoppia tai räppiä kuuntelemaan
  vaikka saisin liput ilmaiseksi...
   
 3. rb

  rb Gearhead

  Yhdyn mielipiteeseesi mutta samalla mua harmittaa, kun porukka ainakaan näin nettikirjoittelussa ei tunnu enää mahtuvan samalle parkkipaikalle.

  Kuten aikaisemminkin olen tuonut esiin, ymmärtäisin joidenkin ahdistuksen jos meno edelleen olisi edes puolet siitä, mitä se aikoinaan jäähallilla oli, mutta nythän koko touhu on kun suviseuroissa ja kotiinkin mennään jo pikkukakkosen aikaan, kun ennen vasta " pohjustettiin " kruisinkiin lähtöä kasin maissa ja sitten kympin korvilla alettiin miettiä, että mistä löydetään selvä kuski.
   
 4. 66monaco

  66monaco Gearhead

  kaikkiin näihin pätee kait se että suurin osa jenkkiautoilijoista ei ole enää 20v...osalla "nuoruus" säilyy osalla ei... jengi alkaa olee vanhoi kurppia ja perheellisiä eikä "jaksa" riekkua...itse "vasta" 34 ja huomannut että kyllä vaan kun käy ennen ruisinkii saunassa ja ottaa oluen niin kylläpä haukotuttaa tunnin päästä :rotfl: :rotfl:
   
 5. Steve McQueen

  Steve McQueen 2nd gear

  Vai pitäisikö cruisingin olla enemmän kruisailua, kuin parkkiksella pönötystä?
  Pari-kolme parkkista, burgeria, yms. joiden väliä porukka vapaamuotoisesti kulkee?
  Vähän niinkuin pikkukaupungin pillurallia, joku reitti missä näkee autot liikkeessä.
  Voisi tuo "vaarallinen suditus" vähentyä itsestään ja kaikilla parempi mieli.
   
 6. alkaa ärsyttään tää kuminpolttoonvaarallistajajosmeneekruisinkiinikuolee-vatvominen, ja viel enemmän alko vituttaan ku luin uusimman Amerikan raudan...pääkirjotuksessakin kukkahattuillaan kuinka kuminpoltto on pahasta ja kaikkia pitäs sakottaa jne. jne. Ei oo pakko tulla tai voi tehdä niinkin ihmeellisen tempun kuin tulla, mut ei työnnä sitte naamaansa sinne sutivaan renkaaseen.
   
 7. XJR

  XJR 2nd gear

  Sutiminen on aina pahasta. Se hidastaa kiihtyvyyttä.
   
 8. jos Dodge vaan jaksas sutia ni laahaisin jarruu vasten kokoajan, olisi ihmisiä tai ei. Sanokaa idiootiks. Mut kun ei sudi, ei edes hitaalla-alueella. Pakko ajaa kiltisti.
   
 9. sbc350

  sbc350 Gearhead

 10. 1320

  1320 Gearhead

  En ole kauheasti kirjoitellut tähän aiheeseen, mutta tässä oli niin hyvä kommentti, että pakko olla samaa mieltä!

  Ei se sudittelu nyt niiiiin vaarallista ole, jos pidetään vauhdit kurissa ja muutenkin järki päässä, eli ettei kukaan ala suorittamaan mitään riftinkisuorituksia tai 0-100 kiihdyttelyjä Heurekan suoralla. Jos tekee burniksen paikallaan, ja vaikka sudittais vähän matkaa ilman jarrua eteenpäinkin, niin eipä siinä suurta vaaratilannetta pääse syntymään (Vaikka toki pieni riski on aina olemassa, mut mä pitäisin sitä silti melko pienenä).

  Esimerkiks tällaista burnista en pidä mitenkään übervaarallisena: https://www.youtube.com/watch?v=QHndHWYEb_U
  Mut sitten kun se suoritus alkaa näyttää tältä, niin voisin jo pitääkin suht vaarallisena... https://www.youtube.com/watch?v=rxCtL7s_pj4 Ja tässä videossa tarkoitan etenkin Camaron suoritusta, mutta ei toi Plymouthinkaan veto nyt mikään turvallisin mahdollinen ole, kun aikalailla sladissa menee tuokin...

  Uutta Amerikan Rautaa en olekaan vielä kerennyt ostamaan, mutta taidankin boikotoida tuon pääkirjoituksen johdosta yhden numeron verran, niin säästyn verenpaineen nousulta. :D

  Ihan eri asia on sitten ne, joiden suorituksissa vauhti kasvaa kovaksi, tai mennään jopa siihen mutkaan vauhdilla. Mutkassa olen kaksi kertaa nähnyt jonkun pyörähtävän, toisella kertaa jopa puuhunkin tuli pientä kosketusta. Ja viime vuonnahan joku spinnas Firebirdillä heti uloskäynnin jälkeen. Tällöinkin kuski yritti ilmeisesti poistua peräluisussa paikalta. Onneks oli niin aikaisin, ettei montaa ihmistä ollut vielä jalkakäytävällä.

  Mun mielipide on se, että kyllä se kuminpoltto kuuluu Cruisingiin, mutta siinäkin pitäisi olla järki mukana. Jos burnikset Heurekalla loppuu, niin kyllä se latistaa tunnelmaa. Siltikin tuo olisi vielä kiinnostava tapahtuma, jossa tulisi käytyä.

  Katsotaan, miltä ensi kuussa näyttää, kun minäkin vihdoin pääsen paikalle.
   
 11. Ugalabugala

  Ugalabugala 1st gear

  Vauhdit saa helposti ja halvalla kuriin....laitetaan siinä mutkan kohdalla olevan suojatien molemmin puolin poikittain 2 kpl 4 metristä 2/4 ni rupee vauhti putoomaan........:) :)
   
 12. petpi

  petpi 1st gear

 13. kapa73

  kapa73 2nd gear

 14. DUCK TAIL

  DUCK TAIL 3rd gear

 15. mcmies

  mcmies 3rd gear

 16. three hundred

  three hundred 3rd gear

 17. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

 18. max

  max Gearhead

  Toi oli hauska,ja löytyi omiakin "asiantuntija" repliikkejä joukosta.Käy kyllä Aatua sääliksi, kun se joutuu olemaan maailmantuskan soturi asiassa kuin asiassa.
   
 19. ventora

  ventora 2nd gear

  cruicingin ideahan on että ajetaan ja kumit sauhuu jos on sauhutakseen.eipä uskois millanen määrä kukkahattu hamekansaa täältä löytyy,leninkiä vaan päälle..
   
 20. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Asiallinen video tuo, onko siis totta että Porvoossa kiellettiin torikokoontumiset gummin polton takia?
   

Kerro tästä muillekin!