vanda cruising

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. mercakungen

  mercakungen Gearhead

  Hyvä idea. Bensaa säästyy, auto ei likaannu eikä kulu. Urpo- eiku harrasteautorekisteriä odotellessa auton voi vaikka poistaa väliaikaisesti liikenteestä (jos kyseessä ei ole museoauto), niin säästää lisää.
  Luonnollisesti joku ryhmä pahoittaa mielensä kun autoja jemmaillaan tallissa, vaikka niillä kuuluu ajaa...

  Miten harrasteajoneuvorekisteri liitty kuminpolttoon? Miettikää sitä...

  Jaa, että jokainen tiedostaa riskit? Olen eri mieltä. Olin perjantaina paikalla kun tää rodihemmo tunaroi pikupillaan. Ennen varsinaista pääsuoritusta, parkkipaikalla suoritetut sladin oikaisut olivat säälittävää katsottavaa. Tässä vaiheessa ko. kuskille ei vielä tullut mieleen lopettaa ajoharjoittelua...

  Kadunvarressa seisoskelu, istuskelu ja huutelu osoittaa selvästi, että riskejä ei ole tiedostettu.

  Urpoilusta huolimatta jatkan toistaiseksi näissä festareissa käymistä. Toistaiseksi kadulla sekoilussa on ollut sen verran taukoa, että on päässyt ehjänä himaan.
   
 2. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Ei olis vaikea homma,kun virkavalta/esim Trafi ottais asiakseen,että ne,jotka tuolla kumia polttaa...Niin heiltä kylmästi auto pois ja surutta paaliin vaan...Välittämättä siitä,että onko harvinaisuus vai ei kyseessä....Toisinsanoen lopullinen liikennekäytöstä poisto vaan peliin....Itse ainakin kannattaisin tuollaista ratkaisua tuohon kuminpoltto-ongelmaan :-? ....Vois monellakin pojulla tulla itku silmään,kun se oma "maailman hienoin ja paras" menisikin Kuusakoski Oy:n nieluun :rotfl: .....Vieläköhän porukka polttais kumia tuolla tapahtumassa...?... :eek:
   
 3. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Saman vois tehdä vaikka ylinopeudesta?
   
 4. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Heh... Tai kun kävelee baarista kännissä kotiin.... Kyytiin ja polttouuniin.... Aika karua tekstiä... Ei muuta kun lakua katuun...
   
 5. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Aivan oikein!!!...Olen kanssasi samaa mieltä tästä :-?
   
 6. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Pieni korjaus. Se sininen Hornet mistä alkoi Porkkalankadun sudittelu tosissaan oli Hornet S/C, toki Hurstin kepillä. Muistakaa että myös poliisi lukee oodeeta. Laitoin pöllitystäni nissanista tänne ilmoituksen niin poliisi soitti kun löysivät sen narkkareilta keikalta. Prepaid liittymä missä ei henkilötietoja.
   
 7. litres

  litres 2nd gear

  Entä ilmoitus kyttäävistä naapureista?
   
 8. jan13

  jan13 2nd gear

  En siis osoittanut ketään henkilökohtaisesti kommentillani "ei uskaltanut", se oli kärjistetty yleistys. Niinkuin tuossa jo joku mainitsi jokainen ihminen tekee omat valintansa ja kantaa vastuun teostaan tapahtui jotain ikävää tai ei. Olen toki sudittelua vastaan paikassa jossa on ahdasta tai väkeä joka suunnalla esim. kauppatori.

  Ja kyllä, aijon tulla seuraavaan vantaa cruiseen mukaan mutta en sudittelemaan :)
   
 9. litres

  litres 2nd gear

  Kyllä jan13, jokainen kantaa vastuunsa itse...jos lähtee lapasesta, niin voi voi...katsojat käyttäköön järkeään =siirtyvät kauemmaksi=katsojat myös vastaavat omista toimistaan..
   
 10. 63S88

  63S88 3rd gear

  Mitäs luulet kuka vastaa toimista jos katsoja on jalkakäytävällä ja joku sladikunkku katkoo siltä jalat siihen suddailun päätteeksi?
   
 11. Fileeraus

  Fileeraus 2nd gear

  joo kyllähän siinä vieressä aina porukka ottaa pari askelta taaksepäin mutta esim viime kesäkuussa kun tuli bmw ja japsien oma kokoontuminen mukaan niin siinä tien vieressä oli tosi ahdasta eikä siinä ollut yhtään tilaa liikkua. mutta siksihän niitä aina jenkkikokoontumisiin tulee kun rumilla autoilla voi tulla katsomaan hienoja mutta ei toisinpäin :) mun mielestä toi driftaaminen on kyllä vähän tyhmää tossa pienessä mutkassa varsinkin kun burnis on paljon kiinnostavampi ja hienompi asia :D tässä on kyllä sellanen yksi mokaa kaikkia rangaistaan momentti tulossa. ite ainakin toivon että jätetään sivuluisut johonkin muualle, eihän se edes sovi millekään rodille tai muskeliautolle :)
   
 12. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Harmi etten ollu enää paikalla, kuulostaa siltä että oli viihdyttävää katsottavaa... :rotfl: Tosta videosta päätellen kyseisen häkkyrän etupyörät kääntyy melko vähän, et ei hirveesti kannattais sladitella moisella häristimellä.
   
 13. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Viedäänkö niiltä kiikarit? :rotfl:
   
 14. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Ja ikä oli?
   
 15. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  "Suomi on kohtuullisen vapaa maa ja ihmiset vastaa omista toimistaan"

  Sääntöjä saa noudattaa tai olla noudattamatta, se on oma valinta, mutta ne on tehty myös suojelemaan ihmisiä itseltään. Silloin kun se oma järkikulta ei enää kerro mikä on fiksua ja mikä ei niin ehkä hyvän lähimmäisen pitäisi se kertoa ja hienovaraisesti vihjata että toi ei ole hyvä idea. Amen.

  Tosin tää keskustelu voisi tällä erää ehkä jo loppua, poterot alkaa ulottua kohtaa vaarallisen syvälle.
   
 16. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Jees. Pyörähdin itsekin nopeasti tässä "kauden aloituksessa" ja mukavasti oli kalustoa paikalla.

  Kuminpolttoon kadulla, niin ei se kyllä mitenkään ainakaan paranna tällaisten kokoontumisten järjestelytsänssejä jatkossa. Ja jos takapenkillä sattuu olemaan esmes 5 v. nassikka niin joutuu aikuisena vähän funtsimaan miten vastaa kysymyksiin tästä "liirailusta".
   
 17. Ugalabugala

  Ugalabugala 1st gear

  Ei jumalauta !!! Näitä juttuja kun lukee ni huomaa ett ei oo osalla porukasta kaikki inkkarit kanootissa tai ei oo penaalin terävin kynä :) :)
  Joku Urpo kirjottaa ett katsojat seisoo jalkakäytävällä omalla vastuulla..siirtykää kauemmas ym.ym. Se on semmonen juttu että vastuu on aina tällä vekselivetosen "voimapesän" kuljettajalla! Ei kellään muulla !!Hyväksyn takarenkaiden uudelleen sorvauksen kun se tehdään paikallaan jarrulla seisten mutta esim. täällä yhdessä viteossa nähtävän keulan lipsahduksen jalkakäytävälle suorittavan kuskin kannattaa pysyä himassa ja jatkaa leegoilla leikkimistä...muistaakos kukaan ku tais olla parivuotta sitten ku jollain Pomperilla lähti mopo lapasesta ja liuku onneksi pitkin ajorataa eikä tullut jalkakäytävälle..tommone 200kg muovipulkka ku tulee syliin ni huonosti käy..Eli jos ei jarrulla sorvaaminen onnistu pysykää himassa !!!
   
 18. 66monaco

  66monaco Gearhead

  oi voi lopettakaa jo täällä tosta samasta asiasta vinkuminen, ihan kun se täällä urputtaminen lopettais polttamisen...polttajat polttaa, haters gonna hate ;) kuten sanoin vuodesta toiseen samat lässytykset...toki eipä tätä tarviis lukema mut toisaalta tavallaan viihdyttävää toistaalta ärsyttävää :D keksikääs jotain muuta keskusteltavaa kuin tuo poltto, sehän sieltä ei kuitenkaan lopu. oma kannan otto on kyllä kanssa se että vauhdit pois muuten jees. eli se laitettu koroke on jees... niin ja itse en ole polttaja ;)
   
 19. mopar383

  mopar383 1st gear

  On tää hienoo kun harrastajat kähisee keskenään. Reynolds ampui jutuissaan yli ja niin kyllä noi kanttikiville vetäneetkin. Toivottavasti oppivat kerrasta. Lakua katuun maltilla tai sitten johonkin sopivampaan paikkaan. Esim. teollisuusalue.
   
 20. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Varmaan maailman tappiin voisi jatkaa tätä juupas-eipäs, mutta varsin luotettavalta taholta kuultu muutama päivä sitten, että paikan vaihto taitaa tulla ihan pian ajankohtaiseksi vaikkei kukaan ehtisi rampautuakaan. Siinä lähellä asuu aika lailla ihmisiä, joille nuo kadut ovat kulkureittejä kotiin/kodista. Samoilla lähinaapureilla/taloyhtiöillä on kuulemma tullut mitta täyteen. Ihan jokainen myöntää varmaan sen, että tapahtuman luonne on viime vuosina muuttunut ja ajoittain lähtenyt lapasestakin... muutamien esiintymishaluisten (joita ei kuitenkaan kisoissa tms näy) takia kaikki saa etsiä uutta mestaa kuukauden kolmannelle perjantaille. Sikäli sääli, että tämä oli vielä muutamia vuosia sitten yksi parhaita cruisinkeja...
   

Kerro tästä muillekin!