vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Mun mielestä vois noi urpot jotka kuminpoltolla aiheuttanu ton Gonstan läsnäolon niin käydä peilin edessä kääntymässä. Jengille tuntuu tulleen yllätyksenä et Gonsta puutuu asiaan. Nyt voi vinguttaja spedet ettii uuden mestan missä cruisailu järjestetään. Malmilla ja ympäristössä luulis olevan ihan riittävästi suditus sessioita ettei tarvii koko jengin tapahtumia pilata jollain paskoilla!
   
  cdv70, kapa73 ja Bowtie tykkäävät tästä.
 2. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Meinasin just sanoa että tuleeko se nyt suurena yllätyksenä että poliisit tulee paikalle valvomaan, ja minkähän takia ne liikennemerkit sinne on laitettu missä kielletään ajo klo 22 jälkeen? Voisko johtua vaikka siitä että vieressä asuu jengiä joita ei välttämättä kiinnosta kuunnella sitä kuminpolttoa ja spedeilyä joka kesä... Sitä saa mitä tilaa.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 3. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Toisaaltahan siellä voi edelleen kruisaa just niinpaljon kuin haluaa tohon kymppiin asti, kunhan jättää sudittelut muualle. Ja jos haluaa hengailla pidempään kuin kymmeneen, niin sitten vaan ajaa tontille ennen kymppiä. Helppoa. Ja ei kukaan suddaa niin pappakertsikin on tyytyväinen? :)
   
  cdv70 tykkää tästä.
 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Näin o! Ja antaa kyylien ajella pitkin parkkipaikkaa kattovalot päällä, mitäs se parkingia ja pskanpuhumista haittaa.
   
 5. felix200SX

  felix200SX 2nd gear

  jariha, laakkius ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 6. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Joillekin syy tulla koko alueelle (itseni mukaan lukien) on nimenomaan kuminakin vinguttaminen...parkkipaikka hönöilyy on jo ihan riittämiin pääkaupunki alueella joka veekendi.
   
  fenix, FuryIII '71 ja rb tykkäävät tästä.
 7. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No nyt siihen kuminakin vinguttamiseen pitää keksiä vaan uus paikka.. Tai olla kunnolla tuolla kunnes kytät ei enää päivystäis siellä. Ja sit homma alkaa alusta. Tosin koska vingutus alkaa heti kun poliisit kääntää selkänsä, tuskin ne sieltä mihinkään ihan heti häippäsee.
   
  passerby tykkää tästä.
 8. kimmok2014

  kimmok2014 2nd gear

 9. c.a.m.i.n.o

  c.a.m.i.n.o 3rd gear

  Yksi kuva lisää, kun tätä en vielä löytänyt muiden ottamista kuvista
  [​IMG]
   
  cdv70 tykkää tästä.
 10. ata

  ata Gearhead

  faffeli tykkää tästä.
 11. cdv70

  cdv70 Gearhead

 12. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  cdv70 tykkää tästä.
 13. ata

  ata Gearhead

  cdv70 tykkää tästä.
 14. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  kaierkki, J.J. ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
 15. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Vantaa cruising tänään 19.10.2018...Ketun hieno keli ja joenrantaa pitkin pelipaikalle semmoinen 1 km... Taidan käydä Al...Alepan kautta :D ja juhlistaa ehkä syksyn viimeistä cruisingia - fillarilla... :) ... Muistakaa ottaa parkkikiekot mukaan, jos tuutte ennen klo 18. Sen jälkeen ei kiekkoa tarvita - ainakaan vielä... Itse asiassa virkamies voisi keksiä, että klo 18 jälkeen pysäköintiaika on 30 min., niin saatais se oikea cruising aikaiseksi, kun parkkiksen ulostulon kautta jengi pyörähtäisi toisesta reiästä taas sisään takaisin...:p ... Ja kaikkihan tietää, että smurffit ei päästä enää parkkikselle sisään klo 22 jälkeen... Väläyttelevät sinisiä valoja ja katsovat vihaisesti... :confused:
   
 16. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Hupaisaa että cruisingin puuttumisesta nillittää henkilö joka itse tulee paikalle fillarilla pussikaljaa lipittämään. Jos parkkiaikaan tulee rajoitus niin meinaatko cruisailla Jopolla parkkiksen reijistä sisää ja ulos. :p. Siinähän sitä olis kansalle cruisingia. Jopohan on mitä oivin laite keulimiseen. Siinä suoralla kun nostelet etupyörää, jää burnaaminen vähemmälle.
  Tää tuppaa olemaan tätä....Kun JOKU muu tekis......
   
 17. 1320

  1320 Gearhead

 18. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Olipas todella hienoa ku pääs taas burnaamaan! Taas koputellaan nauloja arkunkanteen ens kesäks.
   
  Bowtie ja cdv70 tykkäävät tästä.
 19. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 20. 440 magnum

  440 magnum 1st gear

  Tulihan tuolla pyörähdettyä. Osallistujakato oli iskeny ku ysin kieppeillä kerkes paikalle vaan olihan tuolla tuttuja naamoja. Vähä vilponen keli oli, tais yöllä vetää pakkaselle.
   

Kerro tästä muillekin!