vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  No jaa, väkimäärästä päätellen Malmilla on väki viihtynyt oikein hyvin ilman tota sudittelua ja paukettakin... Omalla kohdalla Vantaan tyhmäily on vaikuttanut siten että jään mieluummin kotiin.
   
  el borrachitos, dbltrbl, maxvo2 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Live streemiä tulossa Salo:lta. Tuolta voi kauhistella kun raggarit polttaa kumia ja meinaa tappaa kaikki. Kunnes poliisit tulee ja pamputtaa häiriköt kuriin :D
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tänään

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  juhi71, cdv70 ja arskazone tykkäävät tästä.
 4. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear

  litres tykkää tästä.
 5. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Harvemmin siellä parkipaikalla kukaan on driftannut tai suditellut, vaan ne tapahtuu siinä parkipaikan ohi kulkevalla kadulla.
  Toki tuolla pienellä muotoseikalla saadaan parempia lööppejä aikaiseksi
  ja sitä kautta levitettyä varjoa koko tapahtuman ylle.
   
 6. Ace66

  Ace66 3rd gear

  zet28 ja el borrachitos tykkäävät tästä.
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 8. Fileeraus

  Fileeraus Gearhead

  Rento meininki oli perjantaina, ei ihan täysi villi länsi meno.

  Burnisvideota:

   
  chevy-kane ja Tunaman tykkäävät tästä.
 9. kerkko

  kerkko 3rd gear

  Siihen kadun toiselle puolelle pikkuparkkiin olikin ilmestynyt lauantain jälkeen melkoisen muusiksi ajettu musta farmari-Audi. Jotta jotakin oli paukkeen lisäksi saatu aikaan?
   
 10. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Kruisingit oli perjantaina :odroll:
   
  Volvo_5.7 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 11. kerkko

  kerkko 3rd gear

  Joo. Edellisen kerran menin pe ip ja nyt eilen. Samaan aiakaikkunaan taitaa mennä ralli ja romu. Mutta onhan sen joku voinut muunakin hetkenä torpata?
   
 12. Muki

  Muki Gearhead

  Tässä kun varsinainen ja silloinkin saavutuksiltaan suht' vähäinen harrastustoiminta on jokseenkin taaksejäänyttä aikaa, niin ehkä kommentaattorina katu-uskottavuus melko vähäinen, mutta sudittelin sitä minäkin joskus.

  Nykyisellään kun sellaista näkee liikenteessä niin lähinnä tulee jonkin sortin myötähäpeä. On vähän kuin todistelisi että kyykkypyörällä pääsee kahtasataa (tai kolmeasataa), siis sellaista nollatutkimusta.

  Kas läksin joskus kauan sitten muutoin mainetta keränneellä 440 valdeskäärillä Karkkilan ABC:lta kohti stadia sen mitä 440:stä irtosi, ja kyllähän siitä kohtuullisesti irtosikin. Kun menin varsin merkittävää matalalentoa seuraavan risteyksen yli niin silmäkulmaan osui semmoinen pikkulikka kolmipyöräisellä, toki risteyksestä vielä 10-15 metrin päässä. Jalka nousi kaasulta ja siirtyi jarrulle, hidastin tien laitaan ja tein U-käännöksen. Ajelin valdeskäärin takaisin kotitalliin ja laitoin myyntiin. Ymmärsin että riskit on nyt otettu ja yhtään lisää ei oteta enää.

  Toki asiat eivät tässäkään niin mustavalkoisia ole, mutta suhteellisen infantiilia touhua toi kuminpoltto ja riskaapeli tykittely ihmisjoukkojen keskellä on, ja sillehän on koominen ankkalinnalainen sakotustermikin "display of horsepower" tai vastaavasti "reckless driving".
   
  el borrachitos, Rautamäki, jakulepi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  (Sulla saattoi kyllä syntyä vähän ylituunautunut konnotaatio tuon 440 valdeskäärin myynnin suhteen. Oisko se kuitenkin voinut olla niin, että kulkineen myyntipäätös oli jo tehty jollain tasolla piänupissasi ennen tuota täysin sattumanvaraista "kolmipyöräkohtaamista"?)

  Enemmän tuolla Vantaa cruisingissa taitaa olla harrastekulkineista kiinnostuneita katsojia kuin useimmissa kiihdytyskisoissa. Ja katsojien keski-ikäkin taitaa olla pykälän nuorempaa kuin ukkoontuneessa kiihdytystapahtumagenressä.

  Kumi palaa ja katsojat pääsevät hyvin lähelle osaksi omanlaistaan "No Preppiä". Ilman varsinaista racea tosin. Eikö tätä juuri ole kaivattu? Paljon yleisöä, näyttävyyttä, tapahtumapaikka lähellä ilman tarvetta matkustaa kauas jontkaan ja päivän päätteeksi kaikilla aistit täynnä gumminsavua.
   
  Muokattu: 22.8.2023
 14. Muki

  Muki Gearhead

  Ei suinkaan, kyllä se Valiantin myyntipäätös just niin meni kun tossa yllä on paragraafit.

  Tavallaan asiaan liittyen: 36 vuotta sitten pyysin kaverilta kylmät tyypit tuutista. Heittikin avaimet... taustalla oli täpärästi ajokortti-ikäisellä ehkä muutama satunnainen kaksipyöräisellä ajelu, nekin taisivat olla mopoja.

  Katsoin sitten mitä tuutti kulkee. Ajoin niin paljon kuin lähtee pitkin Kaivaria ja arvokkaiden postinumeroitten aluetta, niitä mukulakivikatujakin. Mitään ei onneksi tapahtunut, vaikka edellytykset olivat koossa katastrofille.

  No, siinä paikassa sitten päätin jotta iskutilavuusraja olkoot vastaisuudessa 50 kuutiosenttimetriä kun ei näemmä ajamisessa ole mitään tolkkua. Tämä päätös tosiaankin piti 36 vuotta vaikka tallissa oli joskus vaihtokaupoissa tulleita isojakin pyöriä. Jotain kun päätän, niin se on sit just silleen.
   
  el borrachitos tykkää tästä.
 15. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Jäi ihmetyttämään, miksi se muija ohjasi poistuvan porukan kääntymään oikealle joskus kasin jälkeen? En tarkkaa aikaa muista, mutta varmaan ennen puol ysiä.
   
  heleha tykkää tästä.
 16. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Ainaki vielä kasin aikoihin sai kyllä ihan ite päättää kumpaan suuntaan lähtee.
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No ainakin se nopeuttaisi ruuhkan purkautumista. Osa porukasta jonotti varmaan tunnin ulospääsyä.
   
 18. heleha

  heleha Gearhead

  Vantaa Cruising Elokuu

   
  Tunaman ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 19. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Tuon videon lopussa näkyi mainitsemani ohjaus oikealle.
  helehan aikaankaan ei ollut juuri liikennettä, ja kun itse pääsin huudeeille, niin katu oli tyhjä.

  Joten mikä oli tämän "liikenteenohjaan" pointti?
  Mulla oli vilkku vasemmalle, mutta heilutti vaan oikealle kättään?

  Jälkiviisaushan ei paljon auta, ja joku varmaan kysyy, miksi ei kysytty syytä.

  No omalta kohalta voin sanoa, että aika kauan jo jonotettu ulospääsyä, ja piti kuitenkin vielä keritä kauppaan hakemaan kaljaa, niin ei siinä kohtaa tullut mieleen väittelemään suunnista.

  Jos olisin yksin ollut, eikä kiire kauppaan, niin tilanne olisi voinut olla toinen.
   
  Muokattu: 29.8.2023
 20. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Tossa vaiheessa se ei auttanut yhtään ruuhkan purkautumista.
  Mä lähdin takarivistä, ja aika hyvin toimi "vetoketjuperiaate". Väliin pääsettiin yksi auto vuorotellen. Ainakin itse päästin aina väliin yhden auton sivusta. jotkut edellä päästi kaksi.
  Taisin minäkin jossain välissä päästää kaksi, mutta se riippuu mulla kyllä autoistakin.
  Jenkkejä saatan päästää kaksi väliin, mutta uusia japseja en. Yhden päästän, mutta sen toisen on ihan turha yrittää tunkea siihen väliin.
   
  Muokattu: 29.8.2023

Kerro tästä muillekin!