vanda cruising

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. streetnova77

  streetnova77 1st gear

  Millainen varoitus ja kenelle?

  Tossa Vantaan cruisingissa on ollut just parasta toi kuminpoltto. Jos se loppuu tulee tuostakin yhtä tylsä ja aneeminen tapahtuma kuin Stadin cruising.
  Muutenkin ottaa päähän tämä nykyinen ylimoralisointi. Jos joku vähän sudittaa, niin viimeistään näiltä palstoilta saa sitten lukea, kun itketään miten vastuutonta ja vaarallista ja kuinka koko harrastaminen kohta loppuu tämän teon takia. Viimeksi taisi jotkut itkeä siitä kun joku peruutti liian vauhdikkaasti parkkiin Forssan pick-Nickissä :odroll:

  En minä oikeesti vaarallista revittämistä keskellä väkijoukkoa kannata ja mielestäni Vantaalla ei olekkaan kyse siitä. Kuminpolttoahan ne ihmiset ovat varta vasten tulleet sinne katsomaan. Ja kyllähän katsojallakin on oltava sen verran järkeä päässä ja pystyä ottamaan sen verran vastuuta tekemisistään, ettei pientareelta alle juokse.

  Kyllä noi kuminpoltot vaan kuuluu olennaisena osana tähän touhuun, sehän on oikein/turvallisesti tehtynä mitä parhainta showta. :D
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Kuminpoltto ei kuuluu cruisingiin vaan drag racingiin ja se pitäisi tehdä vain asiaan tarkoitetulla alueella.
   
 3. 383

  383 Gearhead

  kyllä sitä kumia voi polttaa jos on valmis maksamaan valtion kassaan

  Rike: Moottorikäyttöisen ajoneuvon käsitteleminen niin että siitä aiheutui kohtuutonta melua ja haittaa ympäristölle. Kiihdytti autoaan voimakkaasti ja poltti kumia. Rangaistus: 720 euroa :soosoo: :soosoo: :soosoo:
   
 4. fe390

  fe390 Gearhead

  Vantaan Cruisingia ei ole luotu katsojia varten, vaan harrasteautoista kiinnostuneiden ihmisten tapaamispaikaksi.
   
 5. JariV

  JariV 2nd gear

  Aiemmin tässä polussa se varoitus tuli epäsuorasti makkarakojun pitäjän suunnalta.
   
 6. Putte

  Putte 1st gear

  Ja lisäksi voi tulla renkaiden hintainen sakkolappu liian kuluneista renkaista.
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Jos vaan duuni antaa myöten tuun yrittää laittaa kumit katuun kuninkaallisella avokulkineella ropelli pyörien! Moralismi rules! Joskus tuli polliisin kanssa juteltua asiata kun ne oli sitä mieltä että auto suti. Sakot tuli liikenteen vaarantamisesta mut tekstii en muista tarkkaan, jostain huomattavan suuresta tilannenopeudesta tais mainita. Niiden mielestä aina kun auto sutii on kyseessä liian suuri tilannenopeus, mut ei halunnu kommentoida transittinsa talviominaisuuksia sutimisen suhteen. Sit kun kysyin et ku tästä lähden ja heitän isommaan vaihteen sisään ja kumit savuten nin ettei auto liiku, ni silloinhan ei oikeen voi olla liika suuri tilannenopeus jos nopeus on nolla, ni se oli kuulemma häiriön aiheuttamista taajama-alueella. Ei sit jaksanu enempää vänkää, mut varmaan halvemmalla oli päässyt jälkimmäisellä ku sillä et hetken aikaa sateella meni kaffa edellä.
   
 8. exoddus

  exoddus 3rd gear

  Tulossa 19.71

  Ja varoitus ei ole tullut nakkikojun pitäjälle vaan harrasteautoilijakerholle suoraan poliisilta.
   
 9. Stetson

  Stetson 2nd gear

  Jos ei poltella kumia niin mitä jos lähtis veteleen letkassa pitkin kyliä? Vähän niinku stadissa on tänä kesänä alkanu järjestymään näitä letkoja tiettyyn aikaan.
   
 10. Jampe_

  Jampe_ 3rd gear

  Eiköhän tuolla koiteta pyörähtää. Tälläkertaa tosin parin turbomopon voimin.
   
 11. C-barge

  C-barge Gearhead

  Letkajenkkaa! Mitäs jos vaan ihan vapaasti ajelis ja väli pysähtelis. Tai sit vaan stondais parkkipaikalla, kukin mieltymyksensä mukaan. Ai nii, mut niinhän se jo tehäänki.
   
 12. MercComet

  MercComet Gearhead

  Paikalla kuin Aarne Tanninen Washingtonissa seiskan jälkeen... Pikku unet ensin.
  Ei polttelemaan kun on 2.79:1-vällärikin luistorajottimena, piskulohko ja vakioturpaani kuin Ahmedilla!

  Pitäkää kaffet kuumana!
   
 13. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Maalta tullaan kun on hyvää keliä luvannu. Se letka on hyvä ajatus. Toimii ainakin Lahdessa ja eikö ajatuksenakin ole gruising...... Hesassakin oli kiva letkassa ajella kun maalainen ei tunne kaupunkia, reitin varrella on yleensä paljon peukun nostajia. Löytyis vaan joku puuhamieheksi ja letkan vetäjäksi.........
   
 14. MANONTHEMOON

  MANONTHEMOON 3rd gear

  voisinpa melkein ryhtyä tähän hommaan? Tällä kertaa ei varmaankaan ehdi mutta tulevia vantaa cruisinkeja ajatellen :lol:
   
 15. z-11

  z-11 1st gear

  Luuletko että itä-Uusimaan Poliisi viis veisaa siitä miten hyvää showta se kuminpoltto on? Se on lain silmissä liikenteen vaarantamista, ja jos paikallinen harrasteautokerho on jo saanut yhteydenoton Poliisilta niin se on aika selkee merkki et hommaa valvotaan ja varmasti siitä tehdään loppu jollain konstilla. Vantaan cruising ilman kuminpolttoa on aika helvetisti paljon parempi tapahtuma kun ei cruisingia lainkaan, ja aikoinaan ennenkun ko. tapahtuma turpos nykyiseen mittakaavaansa ei siellä rengasta polteltu. Sillon sai paikalla olla ihan rauhassa vailla virkavallan kinnostusta, mut luulenpa et streetnova ei sillon ole paikalla ollut... Menkää jonnekin Sipoon metsiin vinguttamaan, poistuu samalla pussikaljaurpot ja mopojonnet Heurekalta niin saadaan me muut olla taas rauhassa ja turista paskaa niinkun ennenkin.

  Ps. Varmaan puolet Tiksissä sudittavista laitteista on jotain Camaroita/Firebirdejä mahtavilla 5-litrasilla moottoreilla, moisen katiskan vinguttaminen ei tosiaan oo mitään showta vaan aika säälittävää...
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Koskahan se aika oli kun siellä ei poltettu kumia? Vähintäänkin pornaisten moparit ajo koko parkkiksen läpi pallot tulessa.
   
 17. LGC

  LGC 3rd gear

  Jos vantaan cuisingista loppuu sudittelu siitä tulee huomattavasti tylsempi tapahtuma, ei missään nimessä parempi. Ja lopulta se päätyy siihen että samat 5 ukkoa tulee joka kerta paikalle räpeltämättömineen orkkis autoineen juttelemaan säästä.. :wc:

  Ellei sitten tuota letkaa saa jotenkin oikeasti toimimaan
   
 18. streetnova77

  streetnova77 1st gear

  En tiennytkään että Camarot ja Firebirdit on katiskoita, kiitos että valaisit asiaa.

  Ja kyllä, olin paikalla ja kävin polttamassa kumia myös ennenmuinoin Heurekalla. Jos tästäkin tapahtumasta tulee vanhojen orkkis-ukkojen tarinointipaikka, niin kai tästä sitten joutaa vaikka sinne mainitsemaasi Sipoon metsään lähteä, sielläkin varmaan olis hauskempaa...
   
 19. 440dart

  440dart 1st gear

  ihmettelen ettei "kuminpolttajia" ole tapahtumissa missä sais ihan laillisesti sitä harrastaa.
  linnacruising esim kärsi jonkin verran osanottajista.
   
 20. MANONTHEMOON

  MANONTHEMOON 3rd gear

  tämmönen linnacruisingin tyylinen tapahtuma pitäis järjestää myös pk-seudulla niin olis varmasti osallistujia pilvin pimein.
   

Kerro tästä muillekin!