vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. rb

  rb Double Gearhead

  Ja siinä puol ysi yksi jos toinenkin saattaa, sattuneesta syystä, suunnistaa jo television ääreen...
   
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Oliks ne eilen noi cruisingit? :mad:

  Noeivaiska. Vaikka itse paljonkin "pyörin" tuolla fäsepuukissa niin postaan kyllä tännekkin aina linkin kuviin tapahtumista. Musta on vaan hyvä että fäsäpuukissakin on tällä aiheelle pyhitetty ryhmä. Paljon on kuintenkin ihmisiä jotka käy päivittäin siellä pitämässä sosiaalisia suhteita ja on huomattavan nopea tapa tavoittaa viestillä suuri määrä porukkaa.

  Mitä tulee tuohon uusien tapojen vastatustamiseen, niin jos kaikki vastustais aina uusia juttuja niin tämäkin keskustelu käytäis vieläkin kivitauluilla. :odroll:

  Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Pakko ei ole käyttää molempia eikä edes kumpaakaan. 8)
   
 3. Make.S

  Make.S Gearhead

  Ilmeisesti jättikupeella livutaan paikalle, swingeriin ei oo vielä niin suurta luottoa että niin pitkälle uskaltas...
   
 4. rb

  rb Double Gearhead

  Joo ei.

  Molemmat hollikan kiihdytys pumpun kalvot kusee, joten antaa olla!!!

  Keli ois ollu upee ja kaikkee mutta nyt ilta meni uusia kalvoja etsiskellessä, jotka on hyvässä tallessa ......................................... jossain...
   
 5. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Olipa paljon autoja ja porukkaa. Ekan kerran kävin!
   
 6. Elky70

  Elky70 Gearhead

 7. passerby

  passerby 3rd gear

  '59 BelAir. en ollu moista tajunnut olevan olemassakaan.. :odroll: jostain syystä useimmat BelAirit tapaa olla niitä 55-57 -mallisia. mukava nähdä tämmönenkin, ja vieläpä suomessa!

  [​IMG]

  Taustalla oikealla näkyy myös Dodge Lil' Red Truck jollaisia tuolla Tiksin cruisingeissa on tänään ja kuukausi sitten ollut jopa kaksi aivan samanlaista :) sen vieressä on 90-luvun Dodge Ram van 250 lyhyellä akselivälillä.
   
 8. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Katselin kanssa tuota pätkä-Dodgea. Tykkäsin.
  Näin myös kullanvärisen Chevyn pätkävanin, jota en muista aiemmin nähneeni.

  Oon aina tykännyt pätkävaneista. Itseltäkin yksi tälläinen löytyy.
  Monesta olen aikojen saatossa yrittänyt kauppoja hieroa, mutta harmittavin pätkä meni sivu suun joskus 97-98. Duunikaveri myi "laatikkovikaista" pätkää todella halvalla.
  Persaukisena en sanut kokoon sitäkään, ja toinen duunikaveri "Impala58" sen tietysti osti. Laatikossa ei muistaakseni ollut muuta vikaa, kun öljyn vähyys... :mad:

  Sori ot. Oli näin kaljapäissään pakko purkaa. :lol:
   
 9. jariha

  jariha Gearhead

 10. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tulihan käytyä. Vähän vilpoista oli avolla ajella, mutta eihän sitä kattoa voi ylöskään nostaa. Hienot puitteett tuolla Heurekalla. Tunnelma ja ihmisten tapaaminen on paljon helpompaa kuin Stadin vastaavassa meetissä. Tota säälittävää kuminvinguttamista tosin en ymmärrä. Vihjeeksi senverran, että kuka tahansa saa auton sutimaan, mutta jos on oikeesti voimaa, sen sutimisen estäminen onkin sitten jo oikeiden miesten juttu. Ja ne harvalukuiset lienevät just nyt Motoparkissa.

  Ps. Se pumppuChallenger oli kyllä sikamakee.
   
 11. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

 12. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Älä oo noin jyrkkä. Emmä kovin jyrkästi lähtisi tuomitsemaan tuota vähäistä Vantaalla savuttamista. Tsadissa se ei oikein onnistu ja se taitavien sutimisen estäjien lähtemään katsominen on vähän vaativampaa. Ei riitä 2 litraa bensaa tai seutulippu. Nimim "kyllä minäkin, jos jaksais ruopaista" ;-)
   
 13. Weijari

  Weijari Gearhead

  Joo pojat on poikia tossa nakkien vinguttamisasiassa.

  BTW Hienosti ollaan päästy eroon siitä parkkipaikan puolella sudittelusta.
   
 14. TAC68

  TAC68 1st gear

  Törkeen hyvä pulled pork burgeri!

  Jontte
   
 15. Make.S

  Make.S Gearhead

  Ihan kivaa katella tota suttaamista, kunhan ei käy mitään haavereita.
   
 16. rb

  rb Double Gearhead

  Mä olen samaa mieltä.

  Niin kauan kun vauhdit pidetään aisoissa ja sitä ei suoriteta siinä parkkipaikan puolella, niin se on OK.

  Näin viiskymppisen pojankin mielestä... :wink:
   
 17. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Komean näköistä se oli varsinkin noissa joissa voima riitti. Lasten kanssa mentiin vähän kauemmas. Mutta koko ajan takaraivossa oli ajatus että mitäs jos jotain sattuu... Sitten loppuu koko hauskuus eikä kellään ole enää kivaa.
   
 18. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

  Hienoa että löytyy näitä muitakin erilailla ajattelevia 8) t. pätkädodgen omistaja.

  Jos näkyy nuori jantteri avaimet kädessä heilumassa auton vieressä niin saa tulla turisemaan.

  Hitokseen oli hienoa kalustoa paikalla, ja tuttuja tuli nähtyä. Paluureissu ei mennyt ihan vaan putkeen.. Jakaja hajosi Porvoon kohdalla ja matka keskeytyi. No, kestihän se n. 300 tkm. :rotfl:
   
 19. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Joo kuminpoltto varmaan vähentynyt väliköissä mutta mopopojat keuli siellä väliköissä ainakin kun ite pääsin tontille. Oisin asiasta huomauttanut jos oisitvat pysähtyneet.
   
 20. DS 325

  DS 325 Double Gearhead


  Toivotaan tosiaan, ettei tapahdu. Kun ensimmäinen noista suurten sankarien autoista sinkoituu väkijoukkoon, loppuu sekä autojen rakentaminen, että cruisingitkin näillä leveysasteilla. Sudittamisellekin on aikansa ja paikkansa, mutta ei kadulla väkijoukon keskellä. Sen ymmärtänevät kaikki.
   

Kerro tästä muillekin!