vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Olihan väkeä!!!

    Mä ajattelin että kaikki on Haapsalossa tai lomareissuilla, mutta parkkishan oli käytännössä täysi ja populaa riitti...
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Perhana kun harmittaa, että unohdin koko cruisingin.
     
  3. ata

    ata Gearhead

    Poliisit sitten klo 23 alkoivat selittämään että pitäisi muka lähteä...
     
  4. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kattelinkin että tehobemu ja maxin camaro pysäytetty kadun varteen.
    Kovasti poliisi nyki bemun konepeltiä ja ripitti kuskia, ei taida ihan varoituksella päästä...
     
  5. JS78

    JS78 3rd gear

    No, mulkkujahan ne loppujen lopuksi on.
     
  6. max

    max Double Gearhead

    Joo,ja sit tässä tilanteessa kun konstaapeli kävi kuumana kun hellakoukku,ja odotin millon se käy mun kaveriin kiinni,joka halusi ainoastaan sulkea ja lukita Bemarin ovet.
     
  7. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Nimenomaan. Ei siitä ole edes pitkä aika kun joku jantteri veti lipat mopolla ja onneksi ei kuitenkaan yleisön joukkoon. Kyllähän tuo on mennyt ihan villiksi. Ihan oikein jakoivat lappuja siellä, koska ei se näköjään muuten järki päässä seiso.

    Max, se on tasan niin kauan hauskaa kunnes jotain sattuu ja siihen loppuu kaikki lysti siellä.
     
  8. Pesci

    Pesci 1st gear

  9. sbc350

    sbc350 Gearhead

  10. ata

    ata Gearhead

    Mutta lähdettiin pois vasta yhden jälkeen... nyt kotona. :)

    Voisi sen kuminpolton kyllä mun puolesta lopettaa kokonaan. Poliisit voi sakottaa mielellään näkyvästi kaikki jotka niitä häiritsee mutta muuten voisi olla rauhassa. Nyt tosiaan poliisit ajoivat suurimman osan väestä pois kello 23, joka oli turhaa. Niitä savuttelijoita oli kuitenkin tällä kertaa vain muutamia. Siinä loppuillasta ainakaan ei juuri suditeltu. Jos se kuminpolttoyleisö katoaisi siitä nurtsilta ja tien varresta, niin eipä siinä varmaan kukaan viitsisi kauheasti suditellakaan.

    Onhan se hauskaa joskus, mutta kyllä mä ainkain voin olla polttamattakin sitä kumia tuolla. En nyt ihan synnitön itsekään ole, muutaman kerran on tullut siinä vähän takapyöriä pyöriteltyä aiemmin, mutta ei se ole ollenkaan välttämätöntä.

    Mutta kunhan ei tule näitä että Poliisit päättävät lopettaa koko tapahtuman myös niiden osalta jotka eivät kumia ole polttaneet yhtään tai muutenkaan häiriköineet.
     
  11. max

    max Double Gearhead

    On toi valokuvaaminenkin kyllä oma taiteenlajinsa.Olet Pesci kyllä saanut aikaan todella mielenkiintoisia kuvakulmia ja "venytyksiä" kuviin.
    Tsekkasin omasta Camarosta ottamiasi kuvia,ja ovat sellasia että en edes tajunnut minkälaisia kulmia löytyy.Sama koskee sbc 350 ottamiin kuviin.
    Hyvää duunia!!!
     
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mulle kytät tuli ihan henkilökohtaisesti sanomaan, että "auto käyntiin ja kotia kohti."
    Varmistivat vielä, että "olihan tarpeeksi selvästi sanottu". Olin tällä kertaa kiltti poika, enkä alkanut jankkaamaan. :lol:
     
  13. sami

    sami Gearhead

    Vai että pieni suditus. Toi bemarispede veti niin saatanan lujaa sladissa kumisulaen mutkan mistä ajetaan parkkikselle sisään. Hetken jo katoin että nyt osuu kun nätti -59 flattop kauko oli kääntymässä sinne. Tän jälkeen vastaan tulijoista piittaamatta suoraa rajoittimeen asti.
    Mulla ei ole mitään pientä kuminpolttoa vastaan mut toi sai ihan ansionsa mukaan.
    Saiko avo mustangin kuski tiketin? Jos sai niin se tuli kyl helposti.
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ja sinunkin asiallasi kun joskus käy kehnosti. Duuniaan ne poliisitkin vaan tekevät.
     
  15. three hundred

    three hundred Gearhead

    Veiköhän ne pollarit sen bemarin tekniseen tutkintaan ku oli hinurinlavalla?
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Voi olla. Parhaassa tapauksessa kielletään kaikenlainen autojen virittäminen ja duunaus. Mitenkäs sitten suut pannaan, kun kilpiä alkaa irtoamaan konttoreilla liian tehokkaiden moottorien vuoksi. Ja kaikki tämä muutaman höyrypään idiotismin takia...

    Toivotaan toki, ettei näin käy.
     
  17. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    No joo, niinhän siinä usein käy, että hyvätkin kekkerit pilataan liialla innokkuudella. Olis vaan pidetty se linja, että piirretään ne viivat vasta himaan poistuttaessa, eikä oltais tehty siitä koko häppeningin keskeistä teemaa. Vittu oikeen yleisöt ja kaikkee.... kait se oli nakki että tällänen meno ei voi jatkua loputtomiin. Skoudet hoiti varmaan jonkun lähialueen asukkaan valitusta... mutta tylsä juttu kaikkiaan, toivottavasti ei Vantaan tapahtuman lopun alkua tää.. tai no, onhan tuolta ennenkin pois häädetty, mutta ilman mainittavaa tulosta.
     
  18. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Kiitoksia 8)

    Yllättävän kauan jepet on antanu tuolla temmeltää, siis antamalla vaan sakon silloin tällöin.. Paras olis kun sais luvallisen ja turvallisen mestan vetää kumia, mut se vaatis sit jo järjestäjän tapahtumalle? Lahdessakin tuli sanomista joka kerta kun shellin takapihalla käryteltiin mutta nyt on oma alue hommaa varten eikä tartte pelätä pikatikettiä..
     
  19. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Miks pitää ylipäätänsä burniksia tehdä noissa karkeloissa?
     
  20. rb

    rb Double Gearhead

    Tällä kertaa, hetki sen bemari sudittelun jälkeen, menin seuraamaan siihen tien varteen tapahtumia.

    Camino kuski hoiti homman todella tyylikkäästi. Peli seis, kierrokset hetkeksi kuuteen tonniin, savu oli valtaisa eikä nopeus missään vaiheessa noussut yli kahdenkympin.

    Kenelle sellaisesta voi aiheutua mitään vaaraa???

    Mut sit seassa oli näitä vatipäitä joiden mielestä se olikin kiihdytys-suora ja jollain valtaosin eurokikkareella tultiin sieltä hetken matkaa jalka suorana, missä ei taas ole järjen häivää!!!!

    Porukkaa kuitenkin kulki parkkiksen sisäänmenokohdassa suojatien yli melkoista tahtia ja muutenkin siinä oli trafiikkia kun autoja tuli lisää paikanpäälle, joten tärkeintä noissa kokoontumisissa on pitää vauhdit matalina.
     

Kerro tästä muillekin!