Vanha Kaivos GP Mäkiauto Kilpailu 26-27.8.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja HV, 11.4.2011.

  1. HV

    HV Gearhead

    Mäkiauto Kilpailu 26-27.8.2011 "Moottoriton alamäkiajotapahtuma"

    Tapahtuman tarkoituksena on elvyttää itse valmistettujen mäkiautojen perinnettä ja samalla kiinnittää hauskalla tavalla huomiota sinänsä vakavaan asiaan, ilmastonmuutokseen. Yhtenä ulottuvuutena on puhdas hauskanpito ja kaupunkikuvan elävöittäminen tuomalla näyttävät mäkiautot ja teknisesti pitkälle viedyt rinneautot kaupungin Vanhalle Kaivokselle / keskustaan rakennettavalle katuradalle. Kilpailussa on ainakin kaksi luokkaa: omavalmisteiset mäkiautot ja ammattimaisesti rakennetut rinneautot. Radalle autot vierivät yksi kerrallaan, mutta lahjomaton kello kertoi maaliviivalla paremmuusjärjestyksen.

    http://fi-fi.facebook.com/pages/Vanha-K ... 65?sk=wall

    Tänään tuli tuo yksi sankari koulusta ja rupes tästä juttelemaan. Nyt pitää kesän mittaan sivussa tehdä parit kappaleet autoja. Pitää yrittää tehdä kaksi kappaletta ihan vaan sen takia, kun saattaa tulla tuon sankarin kanssa näkemys eroja tietyistä asioista. Toivottavasti samalla kuskilla saa olla kaksi kulkinetta... Ilmastonmuutoksen pitäs kiinittäää huomioita, pitää mennä tuonne dieselillä vaikka :-?
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Sht. vieläkö joutuu taipumaan. Yksi mäkiauto olisi muuten jo valmiina.
     
  3. Ranex

    Ranex 3rd gear

    komppaan ylläolevaa, yks on tallissa, mutta armottoman pieni, nyky kuskeille
     
  4. HV

    HV Gearhead

    Karjalaisesta 13.4.2011

    [​IMG]

    Tuossa vaatimukset, jarruja pitää vähä miettiä, että ne toimisivat sitten ihan oikeasti.
     
  5. kelekura

    kelekura Gearhead

    eikö meinoo kuljettaja ennee sopia auburniin ranexi hä?on tainnu virahtaa metrin siitä kun käytiin viimeks kisoissa.huvitti se varikkotouhu sillon siellä savonlinnassa.oli meinaan aika salasta mitä näytetään ja mitä ei :rotfl:

    jarrut kannattaa olla hyvät.muuten se abc:n liikenneympyrä tulee aika vauhilla eteen ja se on jo sompamies joka siihen taittaa jonkun vaneriauburnin.sisääntulotiellä on jo tasasempaa ennen kuopiontietä.luulis vauhin sinne jo loppuvan. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!