Vanha Kaivos GP Mäkiauto Kilpailu 26-27.8.2011

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja HV, 11.4.2011.

 1. HV

  HV Gearhead

  Mäkiauto Kilpailu 26-27.8.2011 "Moottoriton alamäkiajotapahtuma"

  Tapahtuman tarkoituksena on elvyttää itse valmistettujen mäkiautojen perinnettä ja samalla kiinnittää hauskalla tavalla huomiota sinänsä vakavaan asiaan, ilmastonmuutokseen. Yhtenä ulottuvuutena on puhdas hauskanpito ja kaupunkikuvan elävöittäminen tuomalla näyttävät mäkiautot ja teknisesti pitkälle viedyt rinneautot kaupungin Vanhalle Kaivokselle / keskustaan rakennettavalle katuradalle. Kilpailussa on ainakin kaksi luokkaa: omavalmisteiset mäkiautot ja ammattimaisesti rakennetut rinneautot. Radalle autot vierivät yksi kerrallaan, mutta lahjomaton kello kertoi maaliviivalla paremmuusjärjestyksen.

  http://fi-fi.facebook.com/pages/Vanha-K ... 65?sk=wall

  Tänään tuli tuo yksi sankari koulusta ja rupes tästä juttelemaan. Nyt pitää kesän mittaan sivussa tehdä parit kappaleet autoja. Pitää yrittää tehdä kaksi kappaletta ihan vaan sen takia, kun saattaa tulla tuon sankarin kanssa näkemys eroja tietyistä asioista. Toivottavasti samalla kuskilla saa olla kaksi kulkinetta... Ilmastonmuutoksen pitäs kiinittäää huomioita, pitää mennä tuonne dieselillä vaikka :-?
   
 2. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Sht. vieläkö joutuu taipumaan. Yksi mäkiauto olisi muuten jo valmiina.
   
 3. Ranex

  Ranex 3rd gear

  komppaan ylläolevaa, yks on tallissa, mutta armottoman pieni, nyky kuskeille
   
 4. HV

  HV Gearhead

  Karjalaisesta 13.4.2011

  [​IMG]

  Tuossa vaatimukset, jarruja pitää vähä miettiä, että ne toimisivat sitten ihan oikeasti.
   
 5. kelekura

  kelekura Gearhead

  eikö meinoo kuljettaja ennee sopia auburniin ranexi hä?on tainnu virahtaa metrin siitä kun käytiin viimeks kisoissa.huvitti se varikkotouhu sillon siellä savonlinnassa.oli meinaan aika salasta mitä näytetään ja mitä ei :rotfl:

  jarrut kannattaa olla hyvät.muuten se abc:n liikenneympyrä tulee aika vauhilla eteen ja se on jo sompamies joka siihen taittaa jonkun vaneriauburnin.sisääntulotiellä on jo tasasempaa ennen kuopiontietä.luulis vauhin sinne jo loppuvan. :poff:
   

Kerro tästä muillekin!