Vanha kiukaan tulipesä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja HarriS, 20.9.2007.

  1. HarriS

    HarriS 1st gear

    Mistä sais ilmaiseksi/edullisesti semmosen kemikaalien säilytykseen tarkoitetun 1000l muovikontin? Käyttö olis ensin yksi viikonloppu kylpypaljuna ja sitten sitruunahappoaltaana.
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Varmaan sielläkin seudulla toimii jokin betonielementtitehdas ? Käyttävät biopohjaista muottiöljyä ( = rypsiöljy jossain muodossaan ? ) ja se pakataan tuollaiseen 1000l muovikuutioon. Hommaatpa tonkan mistä tahansa,huomioi : Mitä siinä pakkauksessa on ollut sisältönä, ettei poreammeilun jälkeen kesi nahka...
     
  3. fire

    fire Gearhead

    ite kävin hakemassa naapuri firmasta jossa tehdään ovia ja ikkunoita . lakkaa ja liimaa niissä oli ollut .
     
  4. esim

    esim 1st gear

    Espoon Kivenlahdesta löytyy. Laitan sulle viestin.
     
  5. HarriS

    HarriS 1st gear

    Tee-SE-Itse kylpypaljun tuotekehitys jatkuu. Kemikaalikontista tehty Palju oli viime talvena jo kovassa iskussa. Lämpökäsitellystä tervalepästä tein lauteet neljälle hengelle ja motonetin pilssipumppu hoiti veden kierrätyksen. 800litraa lämpeni nopeasti 40asteeseen ja 50mm uretaanieriste ja kansi varmisti vielä 33asteisen aamukylvyt. Klooria oli lisätty pöpöjä varten.

    Pienen ylilyönnin(juu, alkoholilla oli osuutta asiaa..) seurauksena naapurista lainattu umpeenhitsattu vesipata on vähän huonossa hapessa ja nyt pitäisi tehdä reissukäyttöön pienempi ja kestävämpi lämmitin. 2mm rosterinen pataosa on jo hommattuna, mutta alle tarvittais tulipesä ja tuhkaluukku.

    Eli hakusessa asevelihintainen käytetty kiuas, josta tulipesä ja tuhkaluukun pystyy käyttämään. Ei haittaa jos tulipesän yläosa on huono, koska se rälläköidään pois kuitenkin. Pyöreä malli (esim. Kota) olis toivottavaa ja sijaintina pääkaupunkiseudun, Lahden tai Kouvola läheisyys on plussaa. Kaikki vastaukset huomioidaan. Vastaukset txt tai pikaviesti.

    Terveisin, Harri S.
    040-583 5737
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kaikkea se hullu kansa saa aikaiseksi. Kuullostaa tosi hyvältä,laita pari kuvaa!
     
  7. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Laitoin yv:tä kiukaasta ja padasta!
     
  8. HarriS

    HarriS 1st gear

    Kiitos patatarjouksista. Sopiva on jo lötynyt ja kuvia tulee myöhemmin.
     

Kerro tästä muillekin!