Vanhan irtaallaan olevan kaasarin testauskeinot ??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dean66, 15.12.2022.

  1. dean66

    dean66 Gearhead

    Vanha nelikurkkuinen seisoo hyllyssä pölyn alla ja sitä tuijotellessa tuli mieleen, että saako sitä mitenkään kotikonstein (tai jollain palveluntarjoajalla ??) testattua lähinnä väljyyden osalta. Yleensä kai noissa alkaa läppäakselit falskata ja seossude sitä myöten ei ole täysin kontrollissa.

    Minä kun en edelleenkään juuri mitään mistään tiedä, niin miten tuollaista vanhan kaasarin fyysistä kuntoa voisi arvioida ?

    Autossa ollessaan kai tuo käy kohtalaisen näppärästi jollain starttisprayllä käynnissä ollessa ja arvioiden kierrosten nousua / laskua, mutta jos se holo on jo hyllyssä....

    Akseleiden heiluttelu ei kovin isoa välystä anna, sitä kautta ei onnistune ?

    Imurin hyödyntäminen jollain keinoin ? Vaatisi ehkä aika hyvän sovittimen "imusarjan" puolelle ja totaalitiivistyksen ilmanputsaripuolelle. Silleen kai saisi jonkun kuvan ? Kai se imurin ääni jossain määrin muuttuu, kun imetään tyhjiötä vasten vs. väljät akselit yms ?

    Pohtinen tätä jatkossakin yksikseni, mutta jos on joku kohtalotoveri, niin vertaistukea vastaanotetaan.
     
  2. max

    max Double Gearhead

    Mikä kaasari kyseessä,Holley,Edelbrock,Quadrajet vai mikä?
     
  3. dean66

    dean66 Gearhead

    Buickin 430cid päällä ollut ... oisko se rochester... semmonen spread bore hässäkkä
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Veikkaus quadrajet. Loistava mehumaija :rolleyes:
     

Kerro tästä muillekin!