Vanhan koulukunnan kannattajia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 30.11.2007.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tommonen vanhan koulukunnan höyläys sopii lähinnä "rusoposkisille inkkareille" :lol:
     
  2. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Joo tai jos kattoo vanhan koulukunnan aikuisviihdettä niin en kannata ei oo höyläys aivan tämän päivän tasoa!! :lol:

    Omaan kuontaloon käytän vaahtoa ja giletteä silloin kuin tarvii! eli ei päivittäin!!
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kyllä täällä alkaa tosihöylääjät erottua!
     
  4. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Tosimiehet ajaa HÖYLÄLLÄ,ja tietenkin jokakelillä 8)
     
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Saksilla sen mitä tarvii.
     
  6. BlueVan

    BlueVan 1st gear

    jos osaisin kuvittaa viestini niin laittaisin hirveän sänkipellon tuohon kuvaan. Oma naama ei taivu sähkökoneilla mihinkään (ne jää oikeesti kiinni naamaan jos sänki yli 2h vanha) ja noilla turbomallin pärisevillä 73-teräisillä saa tenniskyynerpään kun yrittää sahata naamaansa sileäksi. Pitäis hankkia tuollanen oikea partaveitsi ja opetella sillä ajamaan, se ei ehkä menis tukkoon. Mutta kun ei osaa remmillä sitä terottaa. Onko täällä ketään oikean partapuukon käyttäjää?
     
  7. Junkster

    Junkster 1st gear

    Höylällä höylällä! Ei nyt ihan joka aamu, mutta silloin kun tarvetta ilmenee, niin karvat häviää höyläämällä.
     
  8. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Joo höyläkoneella lakoaa koko pääkallo tasaiseksi.. Äsken saunassa taistelin kahden viikon sängen kanssa johon tarvitsin kyllä aluksi sähkökonetta, mutta että päälakeen (ja naamaan) jäisi tasainen lopputulos niin siihen käytin tuota höylää.
    Höylänä on joku sellainen sähkömoottorihöylä eli patterikillette.. en tiedä miten se toimii mutta ku napista painaa niin sen sisällä käynnistyy sellainen vipraattori joka täräjää kovasti! Oli sen masiinan mallimerkinnässä joku ääntä kovempaa mutta en muista kuinka monta kertaa, se on tuolla kellarissa saunakamarissa enkä nyt jaksa mennä ihmettelemään tuota. Mutta ihan hyvä kone tosiaan, suosittelen! Paljon parempi kuin sellainen "mekaaninen" höyläkone!

    :odroll:
     
  9. TeeJii

    TeeJii 1st gear

    Jessus! On täällä sentään miehiäkin. :D

    Mulla sama ongelma (?).
    Rautalankaa kasvaa naamasta. noilla sähkiksillä saa vaan lätyn ärtymään ihan v*t*sti...
    Saunan kautta on ainut mahdollisuus ajaa parta edes höylällä, koneet voi lahjoittaa posliinileuoille :poff:
     
  10. kma68

    kma68 Gearhead

    Eikös se niin ole että "raakkarilla" ne siloposket tulevat. Joskus kokeilin pari viikkoa jollain höylällä, enkä sen jälkeen ole siihen koskenut. :-?
     
  11. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Mä myönnän olevani sen verran uuden koulun miehiä, että päristelen (liian runsaasti kasvavan) parran sähkökoneella. Oon kyllä joskus kokeillut höylää, mut se ei ollu uudellakaan terällä mun juttu...
    Kuinka moni sähkökoneen tuomitsija on muuten kokeillut sekä pyörivillä, että leikkaavilla terillä varustetun version? Se kun on aika paljon niitettävän säkipellon tyypistä kiinni, kumpi toimii ja kumpi ei. Itekin koitin joskus isäukon hylkäämää (kerran koekäytettyä) laadukasta konetta kolmella pyörivällä terällä, mut kokemus oli vielä kiduttavampi kuin höylän kanssa...
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Joskus viljavassa nuoruudessa, oli yli kymmenen vuotta takaperin, karvaa oli leukassa se kuuluisa 20 cm, ja käkkärät melkein persiiseen, oli kieltämättä hauska mennä minne tahansa aurinkolasit päässä, sukulaisia hävetti ja saman tein oli vartiomiehet perässä ...

    Sittemmin kun tämä pitkäksi viety nuoruus loppui, tuli höylälle käyttöä, ei ne nämä leukaperät kestä koneella ajoa, se ei vaan sovi, rauta lanka ei katkia, kahden tunnin päästä näyttää samalle, hormooni vika suomessa kuulemma, no mäne ja tiedä, ja höylällä saa sileetä, vaikka koko kaula on veres lihalla, ja niin jep, ne parta geelit on kovasti yli mainostettuja, ei kirvele ja pitää parempaa huolta, potaskaa kaikki tyynni, mitä ennemmän se parta ves kirveltää sen enemmän se desifio, ja parempa niin, masokismi se on kiva sivu juonne tässäkin. Parturissa käydessä hyvittaa kun tyttö leikkaa hiukkia, saa samalla aina partroida osan rinta karvoista ja niskasta tai selästä, muuallakin kuin munissa rehottaa, mistäs lieneen tuo lempivä nimi tullut, omapahan on ongelma kun on viimeksi kiivennyt alas puusta, mutta ei ainakaan palele niin helpolla ....
     
  13. pm

    pm 1st gear

    Näin juuri, ja aamulla kun ajaa niin illalla sais ajaa uudestaan jos haluaisi olla siloposki. Lapset tuppaa valittelemaan että posket on terävät!
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo höylällä pää parin päivän välein kaljuks ja kaikki parikyt senttisen pujon ympärillä oleva matsku tulee ajeltua samalla...Siis leukaparran ympäryksistä oli kyse... :poff: Gilletteen kantsii luottaa. Ex muija laittoi minulle pirkka merkkisen parranajo varren, mut siinä ei pysy perhana ite vaihto höylät paikoillaan. Jää päänahkaan kiinni ja tekeee ikäviä haavoja.
     
  15. BBC

    BBC Guest

    PARRANKASVU

    Sanoisinko jotta on RODIOSASTOLLA mennyt vähäksi jutunjuuret, jos aikuiset äijät keskusteloo, että millä tulee naama ajettua.

    Eikö olisi paree olla 1000h per talvi tallissa ja miettiä että miten nämä kaikki kerkiän hitsaamaan, tinaamaan ja että miten nokka-akselin ajoitus lasketaan taipaljonko pitää ahtimessa olla missäkin kohtaa välystä ettei ala "höyläämään" kuumana.

    Tomi (kangas), soot tunnetusti enemmän tallissa kuin kukaan mun tuntema, kerkiäkkö sää höyläämään pärstää ollenkaan?

    aulis

    Ja takaisin talliin. LA ja SU kun menöö aamu kuudelta niin ei tarvi viikolla joka yö olla aamuyöhön saakka, jotta saa jotain aikaiseksi.
     
  16. platuart

    platuart Gearhead

    Re: PARRANKASVU

    Liian pitkä parta syttyy herkästi hitsatessa..... :rotfl:
     
  17. bootsi

    bootsi Gearhead

    Re: PARRANKASVU

    ..ja haisee pirun pahalle palaessaan. :mad:
     
  18. jorke

    jorke Gearhead

    Re: PARRANKASVU

    No hyvä kun kerkee ees tallilta kotiin viikonloppuisin tuohon aikaa :D ....
     
  19. BBC

    BBC Guest

    tallissa

    Hyvä että äijät viettää aikaa tallissa, keväällä hyvä nähdä tre-hki näyttelyissä aikaansaannokset.

    Minä käyn mieluusti iltaisin viikolla ja viikonloppuisin päivät tallilla ja nukun yöt kun oon niin vanhanaikainen. Ite aloitin ´86 ja jokatalvi on joku isompi työ tullut tehtyä on se ollut museoauto, dragsteri, rekka, muskeli tai nykyään nuo rodihommat, eikä vieläkään ole tullut semmosta tunnetta ettei tekisi mieli mennä vaikka joka ilta talliin.

    Toivoisi vain että varsinkin ne jotka täällä rod -palstalla viettää aikaa paljonlaisesti tekisivät projektisuunnitelman ja viettäisivät enemmän aikaa tallissa, jotta ne ikuisuusprojektit joskus liikkuvat. Monasti on laskeskeltu, jotta jos kaikki "tietotoimistot" jotka mittaaloo partoja tai roikkuu netissä, panisivat energiansa näihin romuihin olisi meillä paljon kattavampi määrä rodeja liikenteessä. Puheiden perusteella viimekesänäkin olisi pitänyt olla 10-20autoa enemmän kilvissä ja liikenteessä,....

    Koko homman juoni on siinä että pitää vain alkaa vaikka olisi kuinka paskahomma edessä seuraavat 3-4vkoa. Mitä nopeammin alkaa ja enemmän teköö pääsee parempiin hommiin nopeammin,...

    Platu on tainnu ostaa hitsauskoneen? enää ei puutu kuin parta.

    Auliz
     
  20. janiluo

    janiluo Gearhead

    Re: tallissa

    Niin... aika moni saa arkisin palkkaa niiltä tunneilta tai minuuteilta jotka paetaan tylsistä päivähommista tänne keskustelemaan asioista jotka oikeasti kiinnostavat. Viikonloppuisin ei taas täydellä vatsalla viitsi heti mennä takaisin kyykkimään tallin lattialle vaan "sulattelee" hetken lukemalla näitä aiheita. Näin ainakin minä. Viime vuosina on joka arki-ilta ja joka viikonloppu oltu tallissa eikä harrasteautoja otettu edes liikenteeseen viimekesinä. Ei vaan ehdi enää ajelemaan tai tapahtumiin pörräämään.
    Jos näitä juttuja voisi lukea vain kirjautuneena olisi mielenkiintoista nähdä milloin kukakin täällä käy lukemassa mitäkin ja mihin aikoihin Vai käyvätkö täällä vain ne jotka tänne kirjoittavat?

    Mitä tähän itse aiheeseen tulee niin voisiko turhempaa enää olla mutta tätähän te haluatte. Eikä haittaa vaikka tätä juttua lukisi poliisit, katsastusmiehet tai muut virkamiehet. Ei vaikeuta harrastusta. Eläkeläisilläkään ei olisi mitään normaalia vakavampaa valittamista yleisönosastoilla tai puheenjohtajien palstoilla. :rotfl:

    - Jani -
     

Kerro tästä muillekin!