Vanhan mopon rekisteröinti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja TTA, 19.6.2007.

  1. TTA

    TTA 1st gear

    Tervehdys!

    Ostin Pappa- Tunturin projektiksi ja kiinnostaisi tietää miten saa rekisteriin? Mopo ei ole ollut nykyisessä rekisterissä ollenkaan eli näissä pysyvissä valkoisissa kilvissä. Vain aikoinanaan vakuutuskilvissä. Löytyykö akelta tietoa näistä mopoista jotka eivät ole olleet nykyisissä kilvissä? Vanhoja papereitä ei ole ainakaan vielä löydetty mopoon. Omistus suhteissa ei ole epäselvää kun myyjä on tuttu ja hänellä mopo on ollut uudesta asti.
     
  2. DX

    DX Double Gearhead

    Näin saattais päästä kaikkein helpoimmalla.

    Pari kaveriasi allekirjoittaa sulle todistuksen että se on ollut sun omistuksessas kymmenen vuotta, sen kanssa konttorille ja saat paperit siihen mopediin.

    Kaveri teki just noin ja kävi kivuttomasti, tuota vuosimäärää en muista ihan varmasti.

    Toinen vaihtoehto on tietty luovarit, joutunee hieman enemmän sähläämään omistajanvaihdon takia.
     
  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Onkos noissa vanhoissa mopoissa edes ollut ns. rekisteriotetta? Nykyisinhän on kun on se pysyvä kilpi. En vaan muista että omissa mopoissa olis tuollaista oikeata rekisteriotetta ollut mitä nykyisessä pappiksessa.
     

Kerro tästä muillekin!