Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Noista prostockereista sen verran että eikös Santalan Camaro mennyt tostoliksi Saapolan toimesta joskus 1996? Ojan Beretta taisi hajota kolarissa jossain testilähdössä 1995 (runko nykyään Paukkurin Avengerissa?). Forstenin Kalajoella p...ksi mennyt Thunderbird taisi olla Leppästen (vai Malvikon) entine prostockeri?
     
  2. Humpback

    Humpback 1st gear

    Knihtilän superstock Pontso löytyy nykyään Ruotsista ja on ollut ainakin parina viimevuotena radalla Mantorpin Veidec-festareilla.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Missähän on nykyään se siipimopari joka vilahti kisoissa 90-luvun puolivälissä? Muistaakseni VeeÄmmässä oli juttu kyseisestä upeasta laitteesta. Sillä taidettiin ajaa compissa alkkismoottorilla. Ajaja oli jostakin pohjanmaalta?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kerroppa vähän tosta Challengerista?? Kun en oo nähny..
     
  5. homer

    homer Double Gearhead

    Pitäis kaivaa vanhat Vauhdin Maailmat arkistosta (lue vaatehuoneen pohjalta) esiin. Joskus oli juttua sekä tuosta Roadrunnerista että Challengerista. Olikohan Challengen muuten sama peli jolla ajettiin Modified Standardin äsämmä vuonna 1981?
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    SM-voittaja Challenger on se alkuperäinen Suomi-440 Sixpack, mikä sittemmin jalostui candypunaiseksi näyttelyvoittajaksi. Muualla keskustelupalstalla on enemmän juttua autosta.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Missä mahtaa nykyisin majailla Pöntisen aikoinaan rakentama vihreä Nova? Onko vielä ajossa vai purettu ja myyty osina ympäri suomea.
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Sehän kiersi Hultin kautta Holmille, viimeksi sillä on kait ajanut Romppainen SG:ssä?
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  10. 383

    383 Gearhead

    missä on aulis.l pumppu camaro

    missä pitää majaa aulis.l camaro oli isolohkolla ja pumpulla ????
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Camaro palautui tavalliseksi katu peliksi kone siirtyi Dodge Deitona fynny caariin.
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead

    H.Nousiaisen Challenger on kait se sama mikä aikoinaan veeseiskassakin esiteltiin .Silloinen omistaja "reijo" . Mieleen jäi kromattu maski ja ne gragarin kasari vanteet. Hieno auto ja hauskaa että on "orgis suomi hotrod" kuosissa. Sääli vain että kerääväät suojapeitteensä alla pölyä todella syvällä maanpinnan alapuolella. Lohdullista jos ydinsota syttyy ja just sen pommarin avaimet on hukassa jää jäljelle ainakin muutama todella hieno auto :rotfl: :rotfl:
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kromatun maskin lisäks kromikylvyssä oli käynyt yhtä sun toista muutakin palikkaa. Käsittääkseni auton aikoinana tehneellä Ekulla tais olla jotain perhesuhteita johonkin kromaamoon, ja aika paljon irtoavista osista oli kromattu jouistuksessa ja muuallakin. Samoin oli laita omistajan edellisessä Chargerissa joka oli muistaaskeni jommassa kummassa Tikkurilan FHRA näyttelyssä Hemi keulilla. Mihinhän tuokin auto on kadonnut?
     
  14. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Juuh,
    samat kromit löytyy edelleen ja yhtä hienossa kuosissa, kuin 10 tahi 20 vuotta sitten.....
    Pommarissa säilyy..... :odroll:

     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kerro tosta chargerista lisää?
     
  16. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Muistikuvat siitä on vähän hämärät. Muistaakseni tumman vihree ja oisko ollut valkonen katto, saatto olla vielä jonkinlaista "erikoismaalia". Ja edelleen muistaakseni oli '71 charger super bee malliltaan. Kromia oli alustaa myöten, mm taka-akselin banjo ja tais olla lehtijouset jne. Mottina oli siinä vaiheessa 426 street hemi, mä luulen, että sama pääty sittemmin ton challengerin koneen aihioks? Chargeriin tais tulla 413 isolohko kahdella nelikurkkusella, sellasena sen muistan olleen josksu myynnissä alkupään veekaseissa? Jos muistan oikeen niin voi vaan hämmästellä, että kaikkee turhaa sitä ihminen muistaakin.
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Pitääkin laittaa Ekulle meiliä että laittaisi vaikka muutamat nostalgia kuvat mopomyynti sivuilleen!
     
  18. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kaikki nuä vanhat stockerit siis on tiedossa etc. mutta missä on esim. Ahti Virtasen Altered ja muut kovemmat pelit ?

    Kuutniemellä ainakin lienee Tutankhamon Funny tallella ja erääsä varaosaliikkeessä roikkuu myös yksi herran koppa vai sekoitanko samaan.
    Joskus sillä oli joku keltainen flopperi myös ettei vaan olisi ollut sama?

    Ja mihinhän lopuksi pure jenkki katosi sen jälkeen kun Tommi siitä luopui?
    Siinä kyllä rungossa muutoksia aika paljon mutta osat sen entistämiseen lienee vieläkin maassa siellä sun täällä.
    Itse haluisin kuitenkin etumoottoridragsterin mutta en tiedä paljonkos Fyyra kattoisi kieroon ?
     
  19. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ajetaanhan etumoottoridragstereilla nykyäänkin, ei säännöt vaadi takamoottorista.
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ton 71 muistan hyvin. Jäi kyllä hyvin mieleen ku Eku kurvas leppäsuon essolle sillä ilman konepeltiä. Oli se hieno ja suti pitkääään ku se lähti sillä.
     

Kerro tästä muillekin!