Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Pikkulohkolla se kylla oli, mut maalissa tais kyllakin olla alle 200 kun aika oli korkee 10s vai olikos se perati matala 11s.
  En muuten muistas mut kun sai heti irvistella Laukkasille etta ''kylla se MOPAR pikkulohkolla meni matalia 10s aikoja, siis 20 vuatta sitten :rotfl:
   
 2. Lelu

  Lelu 1st gear

  Minneköhän on hävinnyt Ripa Koskisen avo chevelle,eikös se ollu ensimmäinen 10 sekunnin katuauto.Eihän se vaan ollu sama auto jolla Äikään Timo voitti ol mestaruuksia?
   
 3. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Oliko se hakkaraisen ralli roadrunneri just sama peli kun sillä on nykyään?
   
 4. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Ainakin taannoisen lehtijutun mukaan on, oli kaupiteltu Joukolle Hakkaraisen vanhana, siksi hintapyynti oli ollut korkea.
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, eiku ei.
   
 6. OL

  OL 3rd gear

  eiköhän tämäkin vanha ratsu löydä uuteen tallin... 8)
   
 7. KUSTOM -53

  KUSTOM -53 1st gear

  Ahokkaan Celica on myynnissä myyntipalstalla myydään amerikkalaiset
   
 8. kaasua

  kaasua 1st gear

  nyt.......

  ostin tossa viikonloppuna auton mikä on ollut tositoimissa kiihdytys radoilla suomessa paljonkin! jan budha danielssonin vanhan chevelle malibun 2d ht:n. ois tarkotus talven aikana vähän ehostaa laitetta, jotta vois ensi kesänä laittaa auton töihin mihin se on tottunu!!!! :poff:
   
 9. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Lahdessa Automestan katolla ollut ex- ex- Omni on otettu alas, mutta miksi?
   
 10. MadMike

  MadMike Gearhead

  Re: nyt.......

  Keltainen?
   
 11. kaasua

  kaasua 1st gear

  hups.

  sininen pää väri+hopea+ ruskea+vihreä.
   
 12. lintta&romu

  lintta&romu Gearhead

  muistaako kukaan ´67 laikkadarttia, joka kuulemma on ollut joskus remmikoneella kiihdysyskäytössä, ilmeisesti ollut joku punainen tai violetti niihin aikoihin.
   
 13. lintta&romu

  lintta&romu Gearhead

  perkele mitäs taas tuli sohlattua
  :eek:
   
 14. PauliP

  PauliP 1st gear

  Onkos jollakulla kuva- tai muuta materiaalia siitä Buick GS455 ('71?) jolla ajettiin kilpaa 80/90 luvun taitteessa?

  Mm. väritys kiinnostaa, olisi tarkoitus palauttaa sitä siihen menneen ajan kunniaansa ainakin ulkonäön suhteen. On vaan niin persauskinen elämäntilanne, että radalle laittaminen ei senkään puoleen oikein onnistu, mutta ehkä joskus. Sen Skylark sisarushan on yhä radalla Miikka Pirilän ohjastamana.
   
 15. Lelu

  Lelu 1st gear

  Mannisen Eskohan sen laikkadartin Suolahdessa rakenteli,muistaakseni vuonna -95 meni matalan 13 sekunnin ajan kun oltiin Eskon kanssa Pieksämäen kerhon race dayssa ajelemassa.Tekniikkana siinä oli 273 blowerilla,manuaalilaatikko ja hiacen perä kemppilukolla.
   
 16. dart69

  dart69 Gearhead

  Mulle tuo laikkadartti tuli joskus ehkä 2000 ja sillon oli 360 / 6-71 / a833 ja hiacen kemppi. Nappasin siitä lohkon, pumpun ja lootan. Kori oli rullaavana säilössä niin että myin sen toissakeväänä eteenpäin. Sittenhän siihen oli "värkkäilty" mitälie tekniikkaa. Ei riittäny aika tehä sitä ittelle koskaan (eikä riittäis vieläkään).
   
 17. SG480

  SG480 1st gear

  Ex-Lamminen? Jotain vanhaa paperikuvaa saattais löytyä hyvällä tuurilla.
   
 18. dustujevski

  dustujevski 1st gear

  Mullakin varmaan joku vanha paperikuva löytyy molemmista. Kumpi vaan on kumpi? Luppehan osaa varmaan kertoa ne niiden alkuperäisväritykset.
   
 19. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mitens Koseniuksen tumman sininen?
   
 20. jt

  jt 3rd gear

  Koseniuksen tumman sininen Buick oli valkoinen ainakin kun sen viimeksi näin.Autoon tehdään uutta moottoria,jollei jo valmistunut.
   

Kerro tästä muillekin!