Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Pikkulohkolla se kylla oli, mut maalissa tais kyllakin olla alle 200 kun aika oli korkee 10s vai olikos se perati matala 11s.
    En muuten muistas mut kun sai heti irvistella Laukkasille etta ''kylla se MOPAR pikkulohkolla meni matalia 10s aikoja, siis 20 vuatta sitten :rotfl:
     
  2. Lelu

    Lelu 1st gear

    Minneköhän on hävinnyt Ripa Koskisen avo chevelle,eikös se ollu ensimmäinen 10 sekunnin katuauto.Eihän se vaan ollu sama auto jolla Äikään Timo voitti ol mestaruuksia?
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Oliko se hakkaraisen ralli roadrunneri just sama peli kun sillä on nykyään?
     
  4. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Ainakin taannoisen lehtijutun mukaan on, oli kaupiteltu Joukolle Hakkaraisen vanhana, siksi hintapyynti oli ollut korkea.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, eiku ei.
     
  6. OL

    OL Gearhead

    eiköhän tämäkin vanha ratsu löydä uuteen tallin... 8)
     
  7. KUSTOM -53

    KUSTOM -53 1st gear

    Ahokkaan Celica on myynnissä myyntipalstalla myydään amerikkalaiset
     
  8. kaasua

    kaasua 1st gear

    nyt.......

    ostin tossa viikonloppuna auton mikä on ollut tositoimissa kiihdytys radoilla suomessa paljonkin! jan budha danielssonin vanhan chevelle malibun 2d ht:n. ois tarkotus talven aikana vähän ehostaa laitetta, jotta vois ensi kesänä laittaa auton töihin mihin se on tottunu!!!! :poff:
     
  9. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Lahdessa Automestan katolla ollut ex- ex- Omni on otettu alas, mutta miksi?
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: nyt.......

    Keltainen?
     
  11. kaasua

    kaasua 1st gear

    hups.

    sininen pää väri+hopea+ ruskea+vihreä.
     
  12. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    muistaako kukaan ´67 laikkadarttia, joka kuulemma on ollut joskus remmikoneella kiihdysyskäytössä, ilmeisesti ollut joku punainen tai violetti niihin aikoihin.
     
  13. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    perkele mitäs taas tuli sohlattua
    :eek:
     
  14. PauliP

    PauliP 1st gear

    Onkos jollakulla kuva- tai muuta materiaalia siitä Buick GS455 ('71?) jolla ajettiin kilpaa 80/90 luvun taitteessa?

    Mm. väritys kiinnostaa, olisi tarkoitus palauttaa sitä siihen menneen ajan kunniaansa ainakin ulkonäön suhteen. On vaan niin persauskinen elämäntilanne, että radalle laittaminen ei senkään puoleen oikein onnistu, mutta ehkä joskus. Sen Skylark sisarushan on yhä radalla Miikka Pirilän ohjastamana.
     
  15. Lelu

    Lelu 1st gear

    Mannisen Eskohan sen laikkadartin Suolahdessa rakenteli,muistaakseni vuonna -95 meni matalan 13 sekunnin ajan kun oltiin Eskon kanssa Pieksämäen kerhon race dayssa ajelemassa.Tekniikkana siinä oli 273 blowerilla,manuaalilaatikko ja hiacen perä kemppilukolla.
     
  16. dart69

    dart69 Gearhead

    Mulle tuo laikkadartti tuli joskus ehkä 2000 ja sillon oli 360 / 6-71 / a833 ja hiacen kemppi. Nappasin siitä lohkon, pumpun ja lootan. Kori oli rullaavana säilössä niin että myin sen toissakeväänä eteenpäin. Sittenhän siihen oli "värkkäilty" mitälie tekniikkaa. Ei riittäny aika tehä sitä ittelle koskaan (eikä riittäis vieläkään).
     
  17. SG480

    SG480 1st gear

    Ex-Lamminen? Jotain vanhaa paperikuvaa saattais löytyä hyvällä tuurilla.
     
  18. dustujevski

    dustujevski 1st gear

    Mullakin varmaan joku vanha paperikuva löytyy molemmista. Kumpi vaan on kumpi? Luppehan osaa varmaan kertoa ne niiden alkuperäisväritykset.
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mitens Koseniuksen tumman sininen?
     
  20. jt

    jt 3rd gear

    Koseniuksen tumman sininen Buick oli valkoinen ainakin kun sen viimeksi näin.Autoon tehdään uutta moottoria,jollei jo valmistunut.
     

Kerro tästä muillekin!