Vanhat kilpurit?

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

 1. luppes

  luppes 1st gear

  Moi !
  Kummatkin jukan tuomat Buickit olivat pääväriltään valkoisia.
  -70 455:sessa oli sini /puna raidoitus kyljissä ja konepellissä.
  Auto maalattiin mun aikana valkoiseksi ja perkkele joku varas kävi pöllimässä siitä taka-akselin , kun se oli maalaamon pihassa, pillillä poikki tukivarret jne.
  Miikan Buick on ollut tiimissämme vodesta -89, ajoin sillä itse ekan kisani
  Mantorpissa vuonna -88. Auto on nykyään Pirisen teamin omistuksessa.
  Tämä auto oli enemmän kerman valkoinen ja siinä oli eri vihreistä koostuva raidoitus kyljssä ja konepellissä sekä takaluukussa.

  Jos meinaat entisöidä -70:sen niin muista hankkia sihhen centerline tyyppist vanteet , semmoiset siinä oli alkujaan.

  - Luppe -
   
 2. MadMike

  MadMike Gearhead

  Re: hups.

  Aha se myöhempi siis...
   
 3. MadMike

  MadMike Gearhead

  eikös se ollut 71?
  Tästähän on jo 10v aikaa kun PauliP (?) taisi käydä turussa mun luona noutamassa jotain osia; kauan ne projektit kestää muillakin näemmä!
  Mulla olis Centerline Autodragejakin vino pino mutta omaan käyttöön lähinnä eli myy se Buickki mulle :p
  Eikun aidosti saa ottaa yhteyttä jos on jeesiin tarvis ko. auton suhteen muistikuvat autosta on päässäkin jonninmoiset.
  Muistan tuon jutun että siitä oli takakseli pöllitty polttopilleillä johon tokaisin että joku liikkeellä joka pyörii amerikan piireissä... on aika ihme ettei ooo kärynnyt mutta eikös se perä ollut 12 pulttinen eikä Buickin oma?
   
 4. homer

  homer Gearhead

  Jotenkin minulla on sellainen muistikuva jotta tuosta Buickista oli oikein värikuva jossakin vuoden 1988 veekasissa jonkun kisajutun yhteydessä? Selailin vanhoja kaseja jokunen viikko takaperin. Pittää tarkastaa asia kunhan kotiin pääsee.
   
 5. PauliP

  PauliP 1st gear

  Buickki (se GS455) on mulla nyt ollut reilut pari vuotta. Se on ollut aika monen omistuksessa kilparadoilta poistumisen jälkeen ja ostin sen korin ja moottorin/vaiheiston eri henkilöiltä. Koneeseen vaan ei ole ainakaan vielä tullut kaikkea mitä hintaan piti kuulua (toisia kansia ja dampperia tässä odotellaan). Vain tyhmä maksaa koko hinnan ennenkuin saa kaiken tavaran!

  Jollakulla olisi kuulemma sen konepellin ilma-aukkojen ritilät ja ilmansuodatinkotelo, jos on, niin olen halukas neuvottelemaan kaupasta. Perä tosiaan puuttui, olen nyt pari vuotta yrittänyt saada kasailtua Buickin 10-pulttista perää siihen (vm '68 ). Ei ole ihan niin helppoa saada osia kuin johonkin muuhun GM-perään.

  Mittariston sisältä löytyi USA -vuosilta 80-luvulta peräisin olevia aikakortteja Gainesvillen ja Atlantan Dragwayltä. E/SA ajat 11.978 - 12.230 sekuntia. Hienoja historian artefactoja tuon Fe-Male racingin esitteen kanssa.
   
 6. homer

  homer Gearhead

  Daddys toy Buickista on (väri)kuva veekasissa numero 6/88 sivulla 58.
   
 7. gn

  gn 1st gear

 8. luppes

  luppes 1st gear

  Noi Regalin kuvat ovat siis eri autosta mistä on puhe tässä toppikissa.
  455 :n kyljissä komeili myös teksti Daddy´s Toy.

  - Luppe -
   
 9. Henski

  Henski 1st gear

  Missäs tämä "sexmachine"-Regal nykyään majailee?
   
 10. SG480

  SG480 1st gear

  Pullakuskit -Camaro? Oliko niin että koppa meni Ruotsiin Ulfille joka toimi sittemmin Håkan Nilssonin PM-teamin crew chiefinä? Poijaat taisivat käydä sillä jopa Power -kisoissa jenkeissä. Sen jälkeen siitä jalostettiin Norrlandin Pro Mod Kungille yksi Ruotsin ensimmäisistä ovellisista mäskiautoista. Tais mennä parhaillaan Alastarolla Saapolan lainaosilla 6.8. Onko sama auto vain muistanko väärin?
   
 11. Lelu

  Lelu 1st gear

  Tekiköhän Kajon tiimi ton putki runkosen comp/x-ryhmän laitteen siitä ls-6 kilpisestä katu autosta,ihmeteltiin sitä kovasti että miten on hesalaisen autossa tommoset kilvet.
   
 12. luppes

  luppes 1st gear

  Ei tehnyt.
  Auto on vielä Kajolla ja kävi ainakin -05 vauhtipäivillä kokeilemassa sitä.
  Ripa Koskinen on tehnyt siihen enempi katuystävällisen motin. Juhan poitsu on jo jonkun vuoden ollut siinä iässä että on päässyt kokeileen Camaroa
  ties vaikka joskus tulis radalle.

  - Luppe -
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Katuautot oli silloin noiden X-luokkien ja muiden takia vähän sekavia, ne ei olleet oikeen leimakelposia katuvessoja silloin. Eipä muistu mullekaan varmuudella mieleen muuta, kun Kivimäkien chevy 2 joka meni ysin puolelle ainakin jossain asussa. Mä jotenkin muistelen, ettei Kauppilat sun muut olis ajaneet ysejä?
   
 14. KB

  KB Gearhead

  Ysejä meni 8) Ajoi muistaakseni Compissa Camarolla ilokaasuilla 9.4s aikoja.
   
 15. Lelu

  Lelu 1st gear

  Mun muistaakseni Tommi Haapanen olis ajanu 9.872 (ihan mutua)d-luokan valtterilla johon oli laitettu kisaslicksit alle,kun ne x luokassa sallittiin.En muista vuotta,mut mun mielestä oli ennen Kauppilan aikoja.
   
 16. Putte

  Putte 1st gear

  80-luvun lopulla Koskisen Ripa joi Kaujajoella ekan ysin ajan vuotta en nyt muista tähän hätään, mutta autona oli Chevelle/Malibu ja koneena vanha promotti.
   
 17. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Kyllä se Kauppila oli jos on V8 8/89:ä uskominen jolloin Suomen virallinen katuautoennätys oli heillä 9.789s jonka Kivimäet vuonna 1991 korjasi nimiinsä.
   
 18. valtope

  valtope Gearhead

  Eka katuauto 9

  Moi

  Kauppila ajoi ekan 9 ajan virtasalmella, ja hajotti motin samassa kisassa.

  Kyslin pojilta fiiliksiä, kun motti rikki, johon Kauppila totesi, että ei sovi ruveta poraamahan, kun on ysin ajanu.

  rg pekka v
   
 19. Joe Hunt

  Joe Hunt Gearhead

  Mihinkähän on joutunut aikanaan "Black Magic" nimellä liikkunut streetraceri, Buick Skylark(ehkä) n.´65 vm. Oli flippiä ja muuta hurjailua -
  ei kai varsinainen kilpuri,mutta jäi mieleeni kun katselin ekaa kunnon autoa
  80-luvun loppupuolella. Mut se perkele maksoi silloin melkein 60 donaa!!
  eihän klopilla semmosia rahoja....
   
 20. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Jos en ihan väärässä ole, niin toi blackmagic taitaa nykyään olla metskuhopee, ja oli ainakin pari vuotta sitten vielä liikenteessä. seiso himan lähellä parkkiksella, ja flipin välistä kun kurkkas ni näytti olevan pikkulohkoleetukkaa Brodixin kansilla, liekö tuo sama peli?
   

Kerro tästä muillekin!