Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

  1. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Vois ollakin - se oli pienellä letukalla silloinkin "vähän aikaa" sitten!
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mun mielestä oli häkellyttävän samassa kuosissa centerlinet alla jne. En nyt enää oo tosta värityksestäkään sata varma, että oliko se kokohopee viimeks. Ihan kelpokunnossa vaikutti olevan, vähän kun aikakone, et oli snykästy jostain tallinperukalta vähän tuulettumaan vuosien tauon jälkeen.
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Auto on vm 66GS mutta oli joskus mattamusta flipilla ja BBC 427lla siitä nimikin.

    GSää tosin tuossa autossa on säälittävän vähän jäljellä.
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Siis mistä se nimi tuli?
    Tossa kikottimessa oli viimeks tavattaessa rallipikkulohko, mutta en oo kyllä lainkaan varma onko se sama. Mielestäni kyllä, mutta en silloin aikoinaan mustana laitetta kovinkaan kummosesti noteerannut ja tutkinut. Mun mielestä nyt viimeks siinä oli supertrapit vaimentimina, ton black magicin multa-aika tais kutienkin olla jo pikkasen ennen supertrappiaikaa?
     
  5. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Siinä Black Magic Buickissa taisi olla joku Ahti Virtasen vanha 427 kisakone tunnel ramilla. Ei tainnut montaa kertaa liikkua ulos FHRA:n Pihlajiston hallista.
    Muistaakseni myytiin sitten Siuntioon, kaverille jonka faijalla oli/on traktorimuseo. Silloin se vaihtoi värin takaisin alkuperäiseen hopeaan ja moottoriksi tuli pikkulohko. Konehuone oli siinä silloin 80-luvulla sininen ja flippikeula jäi muistoksi Black Magic-ajalta.
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Kuinkakohan paljon noita "ahti virtasen vanhoja 427-kisakoneita" oikein mahtaa olla,kun täällä pohjoisemmassakin on yks kpl novassa kiinni,tai ainakin oli vielä jokin aika sitten kiinni!
    Tämä kone tuli tänne päin kälviän erikoisautojen toimesta ja oli virtasen kilpurin mukana,näin mulle on asian selvittänyt tuo novan omistaja!
     
  7. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    onkos siitä b kadetista mitään lisä tietoa,rupes kiinnostamaan kovasti :rotfl:
     
  8. rrauta

    rrauta 3rd gear

    tollai ainaskin väitettiin V8- lehdessä silloin joskus.
     
  9. MadMike

    MadMike Gearhead

    voi hyvinkin olla sama kone.
    Tiettäkseni stripillä sitä ei kokeiltu buickin keulilla.
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    eikös se ollut eka kympin aika.
    miten muistaisin että ekan Ysin mutta ei virallista ajoi Ridberg Caminolla kisaslickseillä kun sitä ennen ajoi 10.177 katuslickseillä.
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Ok,täytyy kysästä mitä sen koneen nykyinen omistaja tietää koneen historiasta!
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    yleensä käynti optikolla auttaa....
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Joskus 1984-85? oli V8 magazinessa juttu jenkkien Buick GS klubista ja muistelisin että samassa yhteydessä olis ollu valokuva tuosta "Black Magic" Buickista..

    Siis mattamustana, centerlinet alla ja ovissa isot tekstit (keltaisella?) : Black Magic.
    :wink:
    Oli kyllä sairaan viilee laite joka jäi nuoren roddarin alun mieleen!
     
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    Numero oli 3/84 sama numero jossa allekirjoittanut perusti Lammisen ja Koseniuksen kanssa BCFn josta tuli sitten Buick Racing.
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä minunkin älyllä varustettu ihminen (?) just ja just ton mustan tajus, sitä taikaa tai yhdistelmää vaan ihmettelin. Ilmeisen turhaan.
     
  16. MadMike

    MadMike Gearhead

    GS Buick on se taika.... :lol:
     
  17. Arska134

    Arska134 3rd gear

    Omistaja/rakentaja oli Kai Peltonen Hämeenlinnasta. Tekniikkana oli muistaakseni Opelin CIH nelonen ahdettuna, Powerglide ja Opelin oma taka-akseli. Kone ei jaksanut ottaa kierroksia turbiinia vasten kovin häävisti mutta taisi olla kauden viimeinen kisa kun se sitten onnistui ja meni samantien ysin ajan. Muistaakseni kaikki street luokat mukaanlukien se oli sinä vuonna (92?) ainoa kympin alitus.

    Juttu autosta löytyy Vauhdin Maailma 1/93 s.64-65
     
  18. kontra

    kontra Gearhead

    Missä majailee 65 Nova-farmari

    Onko kellään mitään tietoja mun vanhasta SG-kilpurista, eli 1965 Nova Farmarista. Sillä kilpailtiin viimeksi vuonna 1995 ja sittemmin myin sen Kivirinnan Jarille Vaasaan. Jari käytti autosta Centerline vanteet ja renkaat sekä Dana 60 taka-akselin omaan 55-Chevyynsä. Jossain vaiheessa kuulin, että auto olisi jossain Vantaalla...?

    http://community.webshots.com/myphotos? ... &full=true
    T: Kontra[/url]
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Käsittääkseni Jari paalas sen loppuauton, niin se ainakin joskus uhos sen hävittäneensä? Mulla taitaa olla toi jollain videollakin, vielä 2 D sedan kuosissaan Alastarolta.
     
  20. kontra

    kontra Gearhead

    Onko kellään mitään tietoja mun vanhasta SG-kilpurista, eli 1965 Nova Farmarista. Sillä kilpailtiin viimeksi vuonna 1995 ja sittemmin myin sen Kivirinnan Jarille Vaasaan. Jari käytti autosta Centerline vanteet ja renkaat sekä Dana 60 taka-akselin omaan 55-Chevyynsä. Jossain vaiheessa kuulin, että auto olisi jossain Vantaalla...?


    Tuossa vähän lyhyempi linkki ...


    http://community.webshots.com/album/556664473yuzjQo

    Kontra
     

Kerro tästä muillekin!