vanhentunut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jkettu, 29.6.2006.

  1. jkettu

    jkettu 1st gear

    vanhentunut
     
  2. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

    Etujousitus lyö käsille

    GM truck iskarit on usein orgiksena yksitoimiset, päästävät pyörän vapaasti ylös mutta vaimentavat pyörän alastuloa. Tämän voi helposti testata ajamalla "nimismiehen kiharoihin", silloin iskarit toimivat kuin räikkä, auto laskee hetkeksi alemmaksi. Jos olet vaihtanut iskarit kaksitoimisiin, niin syy käsillelyönteihin voi olla siinä? Arvaus tämä toki on, mutta luultavasti ovat GM:llä tutkineet mikä on riittävän hyvä iskarityyppi truckiin.

    (Essonbaarissa kuultua: Kaksitoiminen iskari 10% vaimennuksella sisäänpäin on OK)
     
  3. jkettu

    jkettu 1st gear

    Edessä ei olekaan lehtijousipakkaa vaan tukivarret ja kumit! Lehti- tai kierrejousta sinne ei saa kuin hitsaamalla (jos sittekään) + katsastamalla (joka ei ikinä menis läpi). Taitaa olla amerikan insinööri pikkusen mokannut..?
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Minkäs vuotinen laitos on kyseessä? Jos ei ole lehtiä, niin siellä on vääntösauvajouset.

    Voihan sinne vaihtaa jäykän akselin lehtijousilla, jenkeistä löytyy kittejä siihen hommaan, tai ottaa esim Fordista akselin ja tukivarret ja niillä tekaisee jäykän akselin alle. Ja vääntösauvat voi korvata myös coil-overeilla.
     
  5. jkettu

    jkettu 1st gear

    Chevy Suburban -95 TD 2500. Lontoon kieli ei taivu tämmöseen. Toisaalta en tiedä autoistakaan mitään... mut jos joku hoitaa ni maksan kyllä! Uusavuton tartteis siis know-how'ta... Kiitos sulle kuitenkin jo näistä vastuksista!
     
  6. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Eiks tossa oo vääntö varret/sauvat mitkälie...ei paljoo keulaa askarrella...
     

Kerro tästä muillekin!