Vanhoja kilpureita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 26.10.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    entäs se punkalaitumella vaikuttava vega? Oliskos muistaakseni oranssia ja vaalean keltaista? Kenen entinen se on?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikö se ollut Monza (ei Mannonen) ja kuskilla svenska tyyppinen nimi. Onkohan se sama auto mitä on jo pitkään yritetty kaupata keltsissä. Missähän kunnossa ja milloin sillä on viimeksi kisailtu? Kertokaa te jotka paremmin tiedätte ko. auton.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Gustaffson?
    Noita Monzia oli kaks täällä, eka se Sarlinin maahntuoma ja sitten toinen ilmaantu myöhemmin. Näistyä en kyllä oikeen oo selvillä, mutta mä luulen, että toi Sarlinin tuoma on tää monen kautta kiertänyt, eli oisko Sarlin-Bremer-Hakkarainen-Smeds-Nyström-Mannonen, mutta tosta toisesta en tiedä, että oisko muut ajaneet? Ellei sitten Smeds liity sittenkin siihen ketjuun?
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Missähän Wheelie Wagon mahtaa olla nykyään?
    Olikos tämä kaappi sama mikä oli 80-90 luvun vaihteessa valkoisena pirkan mainokset kyljessä.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sama töttörö se oli ja kuskina Kettunen joka ajo myöhemmin pro ryhmissä. Auto taitaa olla nykysin Huittisissa. Olis kiva nähdä se vielä joskus radalla.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    wheelie wagon on se sama kaappi missä oli pirkan mainokset aikoinaan ja jolla kettusen veljekset kisasivat. Nykyisin auto on työn alla ja valmistunee '04-'05 ryhmään xxx?!?!?

    ainiin joo, se punkalaitumen auto on Monza. Pitäisi olla kunnossa ja kallista palikkaa, ei paha hintaan nähden. On justiinsa sellainen pääväriltään oranssi ja tais olla keltaista jossain päin. Joo sama auto mikä keltaisessa kaupan.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    jos oikein pilkkua rynkytetään niin wheelie vankkuri on Vampulan puolella :wink:
     
    MadMike tykkää tästä.
  8. Japi

    Japi 1st gear

    Olisi kiva saada nuo jäjellä olevat vanhat kilpurit uudellen radalle. Mutta ne vaatii uudet runkomuutokset, vanhoja runkoja nykysäännöt eivat salli. Super Gas luokkaan mitä mainiompia.
    Wheelie Wagonilla on tullut otettua kylmät tyypit 80.luvun vaihteessa. On ex Porilainen auto.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kaarisäännöt on lähinnä muuttuneet, ehkä samoin jotkut takaripustuksien kokojutut, muttei kai muuten pitäis olla runkomuutoksiin tarvetta. Wheeliewagoniin käsittääkseni tehtiin noi muutokset jo silloin ku Sampsa ajoi sillä jonkun kerran?
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös tää iso mies FHRA:n toimitsija meinaa tuoda ton Beaver Corttiinan radalle.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Jaa mää vai.
    Kyllä toi rokkeri täällä makaa (maatuu).Mutta katkaistaan nyt vähän huhuilta pohjat.Kyllä oikeassa olet yritettiin saada rokkeri takaisin radalle.
    Mutta,,,
    - Auto on fyyran omaisuutta ja he päättää kohtalosta.
    - Auto pitäis tehdä kokonaan uudestaan runko,kehikko,alusta ja sisusta,jos mielii johonki kilparyhmään.(BR,SST,SG)
    ps: mutta yritetään yritetään

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: raaka 2004-01-16 19:03 ]</font>
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Street brackettiinhän se vois mennä ihan nykrungollakin, jos kulkis saman verran kun "uutena" :grin: Mitähän se muuten kulki parhaimmillaan, mulla ei oo siitä minkäänlaista mielikuvaa? Paitsi myöhemmin kun Rutila silla ajo jonkun kauden moppemoottorilla. Siinä välissähän Sipiläinen / Eriksson oli olleet sinne työntämässä ihan hurjaakin voorti tekniikkaa.
     
  13. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Luppe osais kertoo enemmän.
    Eiköhän toi mennyt voorttin 428/C6/9" jotakin 11,27 mutta 440 mjoparilla kympin puolelle.Kun jaksais kaivaa (löytäis) noi vanhat paperit niin osais enempi kertoo.
    BR olis kyllä hyvä vaihtoehto siinähän menis pikkulohkollakin mukavasti koska olis kevyt auto.
    Niin kerrotaan nyt vielä että auto on fyyran ja haluaisivat auton entisöidä sellaiseksi kun se oli alkujaan.Autolla ajettais näytöslähtöjä,MUTTA kuka sen tekis kuka sitä kuljettais kuka sitä ajais kisa tai kaksi sitten seisois jossain tallin pimennossa loppuikänsä.Siksi olen kritisoinut (kitissyt)fyyraa että olisi parempi jos auto jatkais kipailu-uraa,jonkun jolla olisi tietoo ja taitoo pitää rokkeri kunnossa.Itseäni en laske mukaan niin ei tuu epäselvyyttä.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kattelin tossa valokuvia Hesan-näyttelystä 90-luvun alusta ja huomasin siellä 70 tai 71 kisa Cudan. Väriltään hopea kylessä punainen rantu ja ala-osa sininen. Ikkunassa vielä jenkki kuskin nimi Greg Smith. Onko tällä koskaan ajettu suomessa kilpaa vai mikä sen kohtalo on? Tietääkö kukaan...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    seisoo tallissa ajettu yksi lähtö muistakseni 97
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko omistaja mahdollisesti H.N. pääkaupunkiseudulta? Miehellähän pari kappaletta S/SS autoja ja myös katu R/T Challenger.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    taitapi olla
     
  18. Japi

    Japi 1st gear

    Ruotsissa oli myös Beaver Cortinan tapainen auto joskus 70.luvun alkupuolella. Muistan siitä kun, kyseiseen aikaan nuojapoikana oli iso juliste huoneeni seinällä. Väri taisi olla hopea. Mahtaako joku vanhemmista harrastajista vielä muistaa ko. autoa. Taisi pyöriä vielä Räyskälän kisoissa mukana.
     
  19. dart -66

    dart -66 Gearhead

    olikohan se ruotsin Cortina lisäksi chopattu kevyesti?
     
  20. Japi

    Japi 1st gear

    En ihan tarkkaan muista. Mutta voi olla, että olisi ollut lievästi chopattu.
     

Kerro tästä muillekin!