Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    Eikös nuo X:ät rekisterinumerossa tarkoittaneet ennen että auto on taksi? Tähän hymiö.
     
  2. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Vuodesta n.1960 alettiin käyttää keski-Suomen läänissä X-alkuisia kilpiä.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Chevelle oli tuohon aikaan pkseudulla. Karilla oli ollut mm 55 Crown Vicky. Ajoi tolla Hangossa mustilla peltivanteilla ilman pöläreitä mikä silloin alkoi olla kova juttu. 427+nos. Oli ihan kärkikaartia silloin. Lähti kiertoon ja oli ainakin Kotkassa. Viimeks näin Ristikivessä tallissa Vantaalainen(?) omistaja. Edelleen isolohko ja nyt yli 500cid. Suomi-auto ennen korinvaihtoja ja uustuonteja, muistaakseni muuttoauto.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Miten se näytöstää, jotta olis Oopeliin väännetty P7 Fordin etulokarit. :eek:
     
  5. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    jos nyt tuota xa-kilpistä chevelleä tarkoitat niin ei kyllä pitä paikkaansa, ite sen omilla töppö-kätösilläni tonne ajoin (pirkkahalliin) joskus, ehkäpä -87, muistan noi pinna-kapselit jotka raapaistiin lekentaarisen Auto J. Salosen seinältä, oli kaverin kiesi pikku-lohkolla silloin, sitä en muista minne sen hävitti..saattaa olla joku sitä sitten tuunas, auto oli tampereella vanhemmalla miekkosella, muistaakseni jossain etelä-puiston maisemissa, monet sitä koitti ostaa, sitten eräs heppu onnistui, oli muuten jotain mallia 300 de-luxe, tais olla orikinaalisti kuutosella, ei ollu ss, kaveri maalautti sen tommoseksi, oli alkujaan kullanvärinen.
     
  6. Remu63

    Remu63 1st gear

    Kullanvärinen on ollut.Forssasta vuodelta 1985
    [​IMG]
     
  7. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    joo, oli tollon viä x.xllä, tosta näkee miksi ne pinna-kapselit läimästiin kiinni..
     
  8. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Kyllä noi vanteet ois ollu vähempi paha kun ne pinnat :D
     
  9. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    totta, ne on moparista, noi vanteet on käsittääkseni se vanhempi herra hommannu aikoinaan, repäs ostamalla "nuoriso-vanteet"..
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No perkele menikö mulla suomi Chevellet sekaisin? Karin autolta näyttää. Ei noita montaa ollut. Noi ja tummaan sininen?
     
  11. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Tämän kuvan olen saattanut laittaa tänne aiemminkin mutta haitanneeko tuo mitään.Tuossa eräs neliovinen chevelle kuvattuna vuosia sitten elimäellä (kouvola).Silloinen omistaja asui helsingin suunnalla ja auto seisoi pitkään hänen kesäasuntonsa pihalla.Nykyään auto on kouvolassa työn alla. [​IMG]
     
  12. pequli

    pequli Gearhead

    80-luvun import-osastoa
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Helsingin suunnalla? Eikös tämä seissyt Vantaalla kehä kolmoselta kun idästä käännyttiin rampille Tuusulantielle pohjoiseen siinä rampin notkossa oli talo minkä pihalla tämä seisoi 80 luvulla? Elettiin korinvaihtojen kulta-aikaa ja tätä kävi moni kysymässä. Tyly ei myynnissä. Sama 70 vai mitä Remu?
     
  14. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Tää viininpunainen yksilö vinyylikatolla vaikutti Oulussa useamman vuoden 90-luvulla. Kaveri osti sen muistaakseni jostain autoliikkeestä Helsingistä. Mahto olla tullut Suomeen muuttoautona 70-luvulla. Pikkulohkosta Masa teki useita eri versioita, joita viimeisin oli stroukki 383 remmiahtimella. Missähän päin nykyisin majailee?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. Remu63

    Remu63 1st gear

    Hämärä muistikuva että joku GM niillä main olis seisonut mutta ei mitään muistikuvaa oliko tuo tai edes Chevelle.Luultavasti ei tullut kuvattuakaan.
    Mutta pari muuta Chevelleä löytyi.
    [​IMG]
    Savonlinnan näyttelyssä 1986
    [​IMG]
    Lahden näyttelyn parkkiksella 1980-82
     
  16. Slow66

    Slow66 1st gear

    Tuo NBX-92 lienee se Chevelle joka joskus 1990-luvun puolivälin-lopun vaiheilla oli Tampereella työn alla, muistaakseni alkuperäisen Suomi-omistajan pojalla? Silloin oli menossa tarkka entisöinti orggisasuun, kaverini vaihtoi '72 Caminon orggissohvan tuossa Chevellessä olleisiin Monte Carlon kääntyviin bucketteihin kun Chevellen rakentaja halusi autoon prikulleen oikeanlaisen penkin eteen. Auton nykykunnosta ja/tai -sijainnista ei hajua.

    Tuo IMU-92 taas....auto joka oli mulla noin 10 vuotta ja jonka myymistä kadun joka päivä. Viimeksi nähty sinisenä, vissiin jossain Pietarsaaren suunnalla?

    Remu63: myy mulle tuo IMU-92:n kuva (ja muitakin siitä jos on)!
     
  17. Larry

    Larry Double Gearhead

    XA-186 Chevelle on jo pitkään ollut tuttu näky Jkl:ssä.
     
  18. pequli

    pequli Gearhead

    Pari Chevelleä lisää pureskeltavaksi 1982 Turun näyttelystä

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Eikös Lörssillä Vaasasta ollut aito -70 Chevelle LS6 jonka hän oli tuonut muuttoautona Ruosista jo 80-luvulla? Siitä oli juttukin joskus muistaakseni Street & Racessa, silloin se taisi olla keltainen/oranssi?
     
  20. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    voihan toki olla samakin, jos sulla vaan ajankohdasta väärä muistikuva.
    sininen ss oli treella ja sen tarina liittyy tähän xa-vaunuun mutta en viitti ruveta sitä tässä selostaan..
     

Kerro tästä muillekin!