Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sekaisin meni. Sorrry. Innostuin liikaa kun näin kuvan vanha kilpisestä XA punaisesta. Raidat tosin katossakin. Nyt tuli kuva Karin autosta mikä early Hangon kisoissa ajoi matalaa 13 ja tais 427 mennä kaasuilla allekin. Siis tämä AFG-51 mikä Kotkan kautta tullut takaisin pks. Yhdennäköisyyttä on XA kilpiseen.
    Kehä3/Tuusulantie oli metalli turkoosi siisti Malibu (Chevelle?) 70 4d sedan.
     
  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    toi nl on se toinen tre auto..Valkeakosken autopurkaamossa oli tyhjä 4-ovinen, vihree 70 koppa joskus 80-90 taitteessa joku oli tehny k-vaihdon kai avoon, siitä haettiin sivumarkkerin kehys kun kaiffari kohli ton xan taka-kyljystä..
     
  3. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Pari Caddyä Tampereen näyttelystä. Olikohan niin että tuolla aiemmin olleen vanin sisäkuvat on tuosta toisen Cadin edessä olevasta vanista.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vähemmästäkin menee vanha repeli sekaisin kun näkee vanhoja tuttuja autoja ja uusia tuttuja. Hypin kun pikku kakara jouluna joskus tätä topicia kattoessa.
    Katotaan meneköö vanha sumuvalo lisää sekaisin? Pequli onko tuo avo 55 Chevy mistä tuli MR puna/valkoinen ja mikä paloi? Kunnostettiin ja siitä tuli harmaa/koralli? Näin sen palaneena Helsingissä. Oli palanut keskeltä. Sähkövika? Keula ja perä täysin ehjät, mm connie kit. Ei ollut mielestäni paha vaurio, mutta omistajalla meni into tulipalossa. Ruotsiin taitanut mennä tuokin?
     
  5. shark

    shark 3rd gear

    Paksukuono uusissa väreissä hiukka myöhemmin.
    Menikös se Affenanmaalle sitten??Kysyin vissiin aikaisemminkin :oops:

    [​IMG]

    Muistan nuo Chevellet hyvin.Japin champagne värinen seisoi Runosmäessä missä asuin 80 luvun alussa ja meinasin pudota perseelleni kun menin parkkipaikalle ja mun Skylarkin viereen oli ilmestynyt toi sininen, tautisen hieno isolohko yksilö.
    Kaveri oli muistaakseni Mansesta ja muutti naapuriin .

    Oli asuntoalueella aika monta muutakin harrastepeliä.

    Kuka, mikä se nyt olikaan se hile/candy värinen Ford Galaxie 68-70 joka oli yhdellä US Cruisersin jäsenellä joka myös asu siellä ja Opalla oli kans joku ,mutten muista mikä silloin -81-84. :odroll:

    BTW. Töttörööt sinne Paimioon.Jyny kävi ja kertoi herran karkeloista ja oli pukupäällä oikein "John Deer karavaanikin" käynyt bileissä. :lol:

    Muista ettei ne "kymmenykset" mitään merkkaa kun muistikin alkaa hilseilee :D
     
  6. shark

    shark 3rd gear

    Se on -57 ja muistaakseni meni Hankoon päin ja kuten tavallista voin olla väärässä paikasta,mutta vuosimalli täsmää.

    Sen verran sitä töllistelin DD auton tallissa kun haettiin romuja Ruohtiin.

    Mihinkähän tää meni??

    [​IMG]

    Tää ainaski pelastettiin ja on täällä.
    Ennen.

    [​IMG]

    Jälkeen .Näyttelyvoittaja.

    [​IMG]

    Kyllä autot muuttaa vuosien varrella niin muotoaan, että kun meistä "dementeistä "aika jättää niin,onnea vaan arvailuissa :rotfl:
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Itsekin olisin veikannut avoa viisseiskaksi. Tuo ei liene se Herstin rakentama auto, vai? Olen nähnyt joskus Motorbörsgaragetissa vaaleansinisen avo-viisseiskan joka oli tullut Suomesta. Siitä oli joskus täälläkin puhetta ja joku kertoi sen olleen Turusta, se siis jäi oletettavasti Ruotsiin. Se ei kuitenkaan ollut Herstin auto. Varkaudessahan oli yksi, oliko se taas jompikumpi? Sitä tosin en ikinä nähnyt. Mitenkäs minulla on kuva että yksi hopeanvärinen -59 avo-Soto olisi kulkeutunut Suomesta Tanskaan, onkos se sitten tuo sama? Siitä on itseasiassa kuvakin täällä:
    Juppeen albumi
     
  8. shark

    shark 3rd gear

    Pitää paikkansa."Puuseppä Henkka "Turusta sen rakensi ,mutten muista möikö itte vai menikö Triangle Motorssin kautta.

    Hällä oli/on autoja paljon mm. 30 luvun Chrysleri sivuvarapyörillä.

    On jossain kuvakin siitä mutten löydä.Olikohan se pikkusen "Soft rodikin"

    Mihinkähän joutu kaverin velipojan uittamat -57 Chevy,isolohko -70 Camino ja Facel Vega.Meni tullihuutokaupan kautta 90 luvun vaihteessa.....?

    Paljon on vielä yksityisetsiville töitä :lol:

    [/img]
     
  9. Wesku

    Wesku Gearhead

    Käsittääkseni se Varkauden auto oli Herstin rakentama. Varkauden jälkeiset vaiheet ovatkin hämärän peitossa. Kellään mitään hajua siitä?
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Min kära Shark! Paksukuonot on mopareita.
    Vai on tuo avo 57? No heh, niitä on niin vitusti ettei mene edes repelillä sekaisin. Toi ei ole Herstin tekemä 57 avo koska se oli hirvee paska mikä oli katki. Toi ei myöskään ole se myöhemmin turkista tullut kebabavo kuutosella. Onhan noita avo 57 Letukoi, mutta entä 55? Ei taida olla niiiin montaa että mullaki menis sekasii niiku 70 suami punaise sevellet?
    Ismoakomos sinä foordisti. Karilla oli ennen tuota 70 Chevelleä musta/valkoinen 55 Crovn Vicky minkä maalasi vihreä/vihreäksi. Legenda kertoi että se oli Olan auto. Siitä ei oltu 100 saletteja. Uskomaton juttu on se kun se oli Kimillä Morrisessa myynnissä ja Hollantilainen Olavi Virta HC fani haki sen kotiin samalla kun se oli kirppikseillä ostamassa Ola krääsää täältä. Tutustittiin ja ystävystyttiin. Kimillä oli silloin 58 4D .HT Bel Air mikä oli suami auto muttei olan. Sain sille dokumenntia ja ne jatkuu edcelleen-obilistissxaz. Amen
     
  11. hla

    hla Gearhead


    Se oli kyllä Forssassa elokuussa ihan suomikilvissä.
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Siis tämä conniella ja muilla org optioilla oleva ex punavalkoinen avo? Tupla-antennia ja keulassa kaikki extra kromit mitä dantsuulkita saa koppaan, mutta ei mtn sähköakkunaa tms. Ja ne fenkut oli nolot. Overdressed now? Ei siin miid. Mutta mix ne sanoo niitä org options ollu tässä autona jo uutena kun niitä ei siihen autoon oltu uutena otettu? Toi tökkii.
     
  13. starcraft

    starcraft Gearhead

    Ei ollut lörssi vaan Uuttu jolla on edelleen -70 Chevelle. Itseasiassa tänä kesänä sai pitkästä aikaa Chevellen ajoon. Nykyään värinä on grafiitin harmaa ja flippikeula on purettu takaisin tavalliseksi. Kuviakin nykykuosista löytyy ainakin mun fotki sivuilta. En viitsi linkittää kun tämä on vanhojen kuvien ketju.
     
  14. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Tuanoinnii ketjun aloittajan oikeudella linkitän tähän googlaamani starcraftin valokuvaaman Chevellen.

    http://public.fotki.com/starcraft/cruis ... 9-jpg.html
     
  15. pequli

    pequli Gearhead

    Olipa tullut paljon kommentteja, tässä vähän vastauksia.
    Eli Avochevy oli tosiaan 57 eikä mikään maailman paras aihio, peltiä vaihtui rutkasti. M.B:llä oli siihen vaatekomerollinen uutta palikkaa mutta projektina lähti maailmalle, muistaakseni Herraselle.

    Hannun Apache lähti juu oolantiin, sharkin kuvassa näkyy vieressä hiljattain esillä ollut EKK-42 plymarifarmi Rustylifen omistusaikaan.

    HileGalaxie oli varmaankin Jappen 70-mallinen, eli tämä

    [​IMG]

    Näytti 70-luvulla tältä
    [​IMG]

    Tuo taisi mennä Auto-Virran vaihturirivistöön, mistä sen osti Iitu Saloon, ja vielä myöhemmin kai ajettiin pöpelikköön.

    Opalla oli kai noihin aikoihin valkoinen 66 Barracuda ?

    Shark kirjoitti:BTW. Töttörööt sinne Paimioon.Jyny kävi ja kertoi herran karkeloista ja oli pukupäällä oikein "John Deer karavaanikin" käynyt bileissä.

    Muista ettei ne "kymmenykset" mitään merkkaa kun muistikin alkaa
    hilseilee

    Kiitoksia vaan. Paikalliset saapuivat 8 JD:n karavaanina, neljä niistä oli tosin 'lainattu' meidän pihalta sen jälkeen, kun itse juhlapaikalle lähdettiin :D
    Vesa Snygg yhtyeineen heitti hienon keikan ja piti porukat liikeessä.
     
  16. Jappen Galaxiehan sai muistaakseni jo vuonna miekka ja kilpi kovan tällin keulaan. Pahimmat rypyt suoristettiin, mutta etupuskuriin jäi "arvet", jotka ovat oheisessa kuvassa kätevästi peitetty.

    KV Barracuda, joka oli alkujaan orkkis "rallimalli" Valiantti 273+manuaali. Pequlilla lienee tuostakin kuvatuksia?
    Valsun orkkiskone taas päätyi tilapäisesti mun 70 Sputnikkiin, kun Barracudan kidukset kasvoivat 340 mittoihin. Barracudan maallinen taival taisi myöhemmin päättyä sen jälkeen, kun se muutti uusille vesille Turun ulkopuolelle?
     
  17. Zebe

    Zebe 1st gear

    Omasta amazonista joskus 80-90 luvun taitteessa.. Ei ollut vielä omassa omistuksessa sillon, mutta eräs samanmerkin harrastajan isukilla ollut ja hän lähetti muutamat kuvat.. :)

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Ahaa.Mukava saada hiukan tarkempaa tietoa tuon auton aiemmasta olinpaikasta.Monta kertaa tuli ajettua pihan ohi jossa auto seisoi täällä elimäellä.Ja kerran sitten sattui omistaja olemaan paikalla ja eikun juttusille.Kysyin piruuttani olisiko auto myytävänä ja olihan se.Eräs tuttuni kouvolasta sen kävi sitten ostamassa aika edullisesti.Auton nykykunto on kyllä paljon surkeampi mitä tuossa kuvassa :(
     
  19. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tamperetta vieläkin



    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. z28

    z28 Gearhead

    jyväskylässähän tuo on ollut jo vuosia.tosin ei nii siisti enään.
     

Kerro tästä muillekin!