Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Remu63

    Remu63 1st gear

    Hyvin on tämä topicci edennyt,jo 401:s sivu :D
    Tämä sopii siis hyvin tälle sivulle, talvelta 84/85
    [​IMG]
     
  2. pequli

    pequli Gearhead

    Moottorin koko natsaa, vaikka vaihteistoa ollaan remontin jälkeen asentamassa O-P:n Buickiin joskus vuonna 1986 ja tuo tuuheahkotukkainen asentaja Laborin haalareissa on, uskokaa tai älkää tenavat, pequli-setä itse.
    [​IMG]
     
  3. kristersuokuusi

    kristersuokuusi 1st gear

    EI ME USKOTA! EI! On oltava trikkikuva? Tai piilokamera? Tai nimi ja ääni muutettu?
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mullakin oli tuommoset Laaborin haalarit päällä -79 :rotfl:
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Meinasin jo aiemmin laittaa kun oli tosta bugatista kuvaa, et Petrillä kans oli noita "kostoja" ja yks sellanen street race malli siltä keskeneräsenä ostettiinkin. Se oli meillä monta vuotta ja oli aikuisten oikeesti ihan sähäkkä, kevennetty ja 130 heppasella motilla, sittemmin kun se jäi vähemmällle käytölle J.Laune sen kävi hakemassa pois. Mustangin jälkeenhän, jota itekin olin muuntamassa katuvireeseen (Ladderit veke jne), Sipiläinen/Eriksonilla oli muita virityksiä jotka ei tainnu ikinä radalle asti ehtiä, eli eka Aholan lättähattu ja sitte Beaver Rocker joihin kumpaankin oli menosa potentiaalista Fordin tekniikkaa.
     
  6. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear


    Tää ois kyllä pitäny olla sivulla 360, mutta laitan silti.. :)

    [​IMG]
     
  7. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Moparin 400 papereilla...
    [​IMG]
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän niillä oli tosiaan noita virityksiä. Rocker taisi kyllä käväistä, jos ei ihan radalla asti, niin ainakin varikolla. Ja ainakin näyttelyitä se kiersi ainakin yhden kauden ajan.

    Tässä Rocker uusissa väreissä American Car Show:ssa, olisikohan vuosi 1984.

    [​IMG]
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä vielä Lättähattu Erikssonin aikaisessa värissä. Kuskina piti muistaakseni olla Pertin pikkuveli Jukka.

    [​IMG]
     
  10. Remu63

    Remu63 1st gear

    [​IMG]
    Toisesta suunnasta ja väreissä,kuvauspaikkakin sama.Ei kerennyt kumpikaan stripille asti.Kuten Putte jo kertoikin niin mun oli tarkoitus ajaa tätä mutta tiimi kaatui sitten viime metreillä.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Jos ei silmäni ihan väärin valehtele, niin tossa mv-kuvassa on "meidän" '64 vallu, eli jonka Petri osti meiltä isolohkolla ja sit vaihto papreihin terveemmän korin ja alotti sovittelemaan 426:sta wedgeä keulille. Sittemmin laite pääty vuosiks keskeneräsenä ja nelivärisenä johki vartsikalaliseen jenkkiliiteriin mistä käytiin se hakemas joskus 80-luvun looppupuolella takas ja retusoitiin taas kilpiin. Nyt auto on taas projektina Nurmijärvellä ja valmistunee joskus, viimeks ollu mideolla 440 tekniikalla jolla kulki 11 aikoja.
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nyt selkis kuka on Remu63. Joskus oon sulta kysyny tunnetaanko? Ollaan nähty. Olit teidän perheyrityksessä duunissa?
    VHT väreissä en Beawer Rockkeria nähnyt muualla kuin näettelyssä.pullakuski/radiocity/sleepparit/enziobenziina/fuck&roll väreissä se oli viivallakin.
     
  13. Remu63

    Remu63 1st gear

    Olin jonkun aikaa siinä duunissa joo,joten on voitu siinäkin nähdä.Rockerissa oli kyllä tekniikkakin paikallaan ja kevään näyttelyssä mutta ei tosiaan viivalle asti ehtinyt tuossa asussa.
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aleksis Kiven Kadulla iso broidis tuli tutuks kun hain sävyjä Top Banana väriseks tulevaan 68 2 tolppa Valianttiin. Se Vallu tuli MAALATTUA SISÄLTÄ MAALARIA ODOTELLESSA. Sille kävi huonosti Lahdentien kaiteessa kun se lähti lapasesta ja höylättiion 17m kaidetta. 520i bemari kuski höyläs 5m ja kuoli. Me jouduttiin maksaa 22m kaidetta kun tais olla toisen Vallun kilvet autossa. Siis maksettiin eikä ollu halpaa. Väljän Tapsa osti kolaroidun hylsyn ja matka jatkui. Hemi-Oranssia kävin hakemassa Cudaan, mutta asiakassuhde meillä tuli kun hain punaista mun 58 avo Buickin sisustaan. Joko muistat?
     
  15. Remu63

    Remu63 1st gear

    On me jossain törmätty mutta missä kaikkialla en kyllä muista.Silloin tällöin tuli notkuttua broidin duunipaikallakin mutta en muista olisko siellä nähty?
    Toi juttu mistä laitoit viestiä,asiaa pitänee funtsia mutta kyllä sä oikeaan osuit siinä että kiinnostaako...
     
  16. atobee

    atobee Gearhead

    ACS joskus? Piti käyttää hiukan väkivaltaa jotta sai kuvat irti toisistaan.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Tämä on Räyskälän kisojen parkkipaikalta v.1983 ET-musse.

    [​IMG]
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Jäähallin näyttely taitaa olla vuodelta 1984?
     
  18. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Mitä tolle ET-musselle tapahtui/kuuluu??
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aaargh! Todella pervoa moottoripornoa. Kai mun pitäis olla suvaitsevainen ja hyväksyä moiset, vaikka vähän tökkii. Tähtiperä oli aina Fordin motilla. 1.5 Kenttiläisestä 428 mottiin. Onhan täällä esim early 50 Buick mikä menee kovaa foordin motilla. Mutta hey! Kertokee tosta Lättähatusta mitä foordia siihen oli tulossa? Kiinnostaa isosti.
    Ja Remu mieti rauhassa. Älä ota paineita. Sinä jos kuka on mies taltioimaan ja tänne julkaisemaan vanhoja valokuvia kun Z Pekalla on kiireitä.
     
  20. Remu63

    Remu63 1st gear

    Niinpä taitaa.
     

Kerro tästä muillekin!