Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. slitre

  slitre 1st gear


  Kerros vähän lisää, oliko Buick vielä vuonna 86 OP:n omistuksessa?

  Auto on vissiin nykyään Hangossa?
   
 2. C-barge

  C-barge Gearhead

  Viimisen kerran kait toi Rocker liikku stripillä mopen 440:n voimin, ja sen kovempaa se ei liene muilla voimanlähteillä mennyt.
  En kauheesti tohon musseen kiinnittänyt silloin huomiota ku sitä vähän retuseerattiin, mut jotenkin mieleen jäänyt et oli vissiin joskus ollut aika hyvin rutussa. Muistaakseni sekä keulasta että perästä. Eiks tossa lättähatussa sit vielä ennen paalausta ollut oikeen remmiahdettu hemikin keulilla?
   
 3. pequli

  pequli Gearhead

  '59 Buick oli edesmenneen Suomen Wheelsin päätoimittaja O-P:n omistuksessa kai vuodesta '84 aina syksyyn '86, jolloin auto vaihtui jossain autoliikkeessä '65 Barracudaan ja nippuun rahaa. Autolla tehtiin kesällä '86 paljonkin reissuja. Barracudakin vaihtui rahaan ja O-P lähti Californiaan autonvälityshommiin. Auto on tosiaan ollut vuosia Hangossa TF:n omistuksessa ja uskon, että auto on löytänyt sen oikean omistajan.

  Tuon kuvan aikoihin tripleturbine alkoi temppuilla, ja Nätkin teki kevyen remontin, minkä jälkeen laatikko taas pelitti. Kuvassa ollaan jo voiton puolella asennuksessa, sillä laatikon irroittanut FHRA:n katsastuspäällikkö oli kerännyt kaikki pultit ja mutterit yhteen ämpäriin ja niitä sitten Antin kanssa arvottiin paikalleen koon ja lukumäärän perusteella
   
 4. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Musse oli mällätty suht uutena. Suomen ensimmäinen fastback muuten jos sillä jotain väliä? Autokoulun auto. Jussi oli Utissa intissä ja iltalomia koko ajan kun piti skappareita kuskata baariin. Kerran oli neito kyydissä mikä ei ollut mun sisko vaan joku liftari. Blow job kovassa vauhdissa ja Musse lähti lapasesta. Rattiin jäi neidin hampaan jäljet. Toi ratti on mulla tallessa.
   
 5. karra

  karra Double Gearhead

  Siis Autokoulu Moottorilla on ollut tällainenkin Musse:

  http://www.mustangclub.fi/board/download/file.php?id=40

  Itse ajoin kortin 1982 ja Jussi ajatti minua kerran sillä uudemmalla punaisella Mustangilla, tavallisesti Parkkonen ajatti minua kuorma-autolla siis.
   
 6. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Jep. Se oli turbo nelosella toi millä ajoit. Silloin oli jo sisko ollut Jussin kanssa melkein 10 vuotta ja mä ajoin paljon tolla turbolla. Vuosimallia en muista. Cobra tekstit piti ottaa pois kyljistä jonkun säännön mukaan mitä kouluautoille oli. Jussilla oli aina yks vähän erikoisempi auto ja oppilaita riitti. Suurin osa tosin bemareita mutta 65 fastback oli kova juttu silloin.
   
 7. karra

  karra Double Gearhead

  Muistelen juurikin bemareita olleen. Ei tainnu kuiteskaan 628/635 malleja vai kuinka?

  Pitää kysyä isältä (s. 1930) mikä oli se kytkentä Moottorin Autokouluun hänellä, se oli selvää että sinne piti mennä :D .

  Myökin rebel tavattiin, oisko ollut syyskuun Cruisingissa, siinä ryhmässä oli Aspen Lappalainen ja toine ODlainen, Z11 nimimerkki. Ja reilu vuosi sitten sama Tampereen Swapissa, olin Z11 ja AVG:n matkassa :) .
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllähän toi vielä silloin oli OP:llä, mutta vuotta myöhemmin taisi tilanne muuttua.
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Taidettiin sitä remmiahdettua konetta tuohonkin sovitella, niin kuin siihen Taminkin entiseen farkkuun. Konehan oli bensalle muutettu vanha alkkismoottori, jos oikein muistan.
   
 10. HRA-47

  HRA-47 1st gear

  Tämä -74 esprit birdi nykyisin Turun seudulla ahdetulla 400:lla.
   
 11. koho

  koho 1st gear

  Selailimpas taas vanhoja albumeja ja skannailin kuvia.Kuvien laatu ei parasta a luokkaa mutta saa niistä selvän :)
  Eli kuvia vol 3.

  http://kuvablogi.com/blog/35974/3/
   
 12. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  ihan hyviä kuvia, vaikka olikin lipsahtanu samoja kuvia peräkkäin ellei niitä oo skannattu eri resoluutiolla?
   
 13. karra

  karra Double Gearhead

  Isäpappa ei tuota autoa muista. Faija meni Fordille töihin eli Myllyniemen veljesten ns Pallon Pajalle 1946. Yksi vellos oli siellä ja kaksi muuta pitivät Rapasaaressa Moottori tms nimistä Ford-liikettä. Isäni kävi Fordin ammattikoulun Tamperella 1949-1951 ja taisi siirtyä sinne Rapasaaren toimipisteeseen jossain vaiheessa. Herra nimeltään Reponen oli kirjanpitäjä tms Myllyniemen veljeksillä ja hän ostikin sitten koko puljun ja muutti nimen Lappeenrannan Autokeskukseksi.

  Faija siirtyi armeijan hommiin 1958 josta eläköityi noin 35 vuoden jälkeen.

  Autokoulu Moottorin Veijo Kylmäperä huollatti autojaan Pallon Pajalla ja isäni ajoi kortin sitten Autokoulu Moottorilla 1952 Ford Rheinillä ajaen. Fastback mussea hän ei päässyt huoltamaan koska oli tuolloin jo armeijan leivissä.
   
 14. koho

  koho 1st gear


  Joo,sori tuli näppäily virhe.Eli ei ole skannattu eri resolla.Pitää olla seuraavan kerran tarkempi :)
   
 15. pequli

  pequli Gearhead

 16. Larry

  Larry Double Gearhead

  ^Kenenkä tuo Turku-Nova on ja missä menee nykyään?
   
 17. Remu63

  Remu63 1st gear

  Sinivalkoinen päivä.Hyvää Itsenäisyyspäivää!
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 18. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Re: Lisää kuvia 80 luvulta

  Hienoja kuvia, kiitos Koho.

  Katoin kaikki noi Kohon kolme kansiota läpi, asiaa!

  Paa ihmeessä lisääkin jos vaan on!
   
 19. joosexsex

  joosexsex 3rd gear

 20. joosexsex

  joosexsex 3rd gear

Kerro tästä muillekin!