Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hetkinen arvoisat Herrat ja Rouvat. Tällä nokianmukaälypuhelincommarilla on rajoitettu esim kuvien katselu varsinkin kun te copypaskaatte joka vitun kuvan.. Tuo ex sininen ABE-59? Kauan se on ollut tuossa maalissaan? Tulee mieleen yks tuon värinen Tosi siisti 4D tolppa 80 luvulta. Siis korinvaihtoaikaan. Näin monesti tuon, tai saman värisen. Kerran kävin juttelemassa Tullinpuomin Shellillä sille nuorelle porukalle mikä oli sillä liikenteessä. Oli tullu lisää kromia ja auto oli tosi siisti. Omistaja rakenti sitä koko ajan ja oli tullut sähköakkunaa ja tiltti. Tehostajat oli tullut aikaisemmin koska auto ei ollut Impala missä Suomi autoissa oli tehostajat. Metalli hiekka mikä lie oikea nimi sävylle ja valkoinen katto. Jos sama Auto niin ylös tontista ja heti! Se Auto on osa Suomen hod roddingia milloin tehtiin ekat korinvaihdot ja lintat. Tuosta ei. Säästäkää tuo tonttiin laskusta ja hakekaa MR status tuolle Suomen hienoimmalle 4D Suomi Sedanille ja raiskatkaa muita liknttopja jos tuntuu siltä. ugh. Vanha sumuvalo on puhunut.
    58
     
  2. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Kuvasta bongattu 55 Chevi ja n.53 Packard Clipper..
    :eek:
     
  3. Chevi

    Chevi Gearhead

    Nouseehan tuo ABE tontista nappia painamalla :rotfl: No joo, ja asiaan...Tuskin on sama auto?? Kullanvärinen tuo on ollu vuosituhannen vaihteesta asti ja sitäennen kokonaan metallinsininen.
    Alkuperäisestä väristä mulla ei ole hajuakaan, ehkä Chevy59 voi valottaa asiaa?
     
  4. mercman

    mercman Gearhead

    hevy

    Rebelin tarkoittama chevy oli varmaan Rotin 64, johon Pera keräsi lähes kaikki original lisävarusteet......semmonen vaalean ruskea metalli alaosa ja valkeakatto.Kotipaikka Helsingissä.Esiteltiin joskus 90? veekasissa.....auto lienee edelleen hienossa original kuosissa?
     
  5. Chevi

    Chevi Gearhead

    Juuri pengoin "lehtiarkistoa" saman asian tiimoilta, esittely V8 8/96.
     
  6. blt4spd

    blt4spd Gearhead

  7. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Niinkuin edellä todettu et eri kärry... ABE:ssa akkunat toimii sähköllä jos on riittävästi virtaa kinttaissa ja tiltissä ei oo kuin vänkärit ja takapenkkiläiset : ) mut neljä ovea ei jonoja ja katto tallella tässäkin... ja paranee vuosi vuodelta ! P.S. pari tuntia niin orggis jouset alla (tallin nurkassa) ja pikku työllä tästä MR tulee... jos löytyy 6 ja manuaali jostain : ) sorry ot!
     
  8. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Missähän lie tää eka kuvan illinoisin kilvillä ollut 64 belair tänä päivänä kulkee vai kulkeeko?
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Uups eri kärry. Tota V8 magia mulla ei ole enkä nyt muista juttuakaan. Pikku työllä ABEsta teet MR. Sitten voit välillä laskea sitä tonttiinkin. Ei se 6 ja manuaalia tarvi. Aikansa pikku- tai isolohko oikean värisenä nokille niin se on siinä. Sorry ettei ollut ot vaan täyttä asiaa. 58
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    On niitä vaan mukava katella. FK-5kypäsestä saapi laittaa lisää kuvia aina kun sattuu löytymään... Onhan nuita jo paljon saanut katellakin. :lol:
     
  11. pequli

    pequli Gearhead

    FK-50 takaa 1979

    [​IMG]

    Muuta Fordismia HK:n kuvaamana
    [​IMG]
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Tattista! Tuo punainen Country Sedan tais ollakin se tapaus jonka myynnin yhteydessä tuli sitten tuo FK vaihossa tänne Kajaaniin Kasarin loppupuolella nimim. Make2 malliselle herrasmiehelle. :)
     
  13. pequli

    pequli Gearhead

    Kerta vielä, tämäkin HK collection
    [​IMG]
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu ei ole putket päässy kolisemaan tuolla maavaralla. :lol:
     
  15. Chevi

    Chevi Gearhead

    Tässä on varmaankin se Rebelin tarkoittama Bel Air. [​IMG]
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Re: hevy

    Juttelin tänään Hyrylässä pertin kanssa ja Bel Air on edelleen hänellä ja hienossa kunnossa säilynyt.
     
  17. Remu63

    Remu63 1st gear

    Nämä kuriirit oli tässä esillä niin löytyi tällaiset kuvat
    [​IMG]
    -61 NHV-61 Hesassa 1985

    [​IMG]
    -60 Courier 80-luvun alussa jossain? Saattais olla Vantaalta Lindborgin pihalta?
     
  18. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    olisin kyllä valamis väittään että molemmat on manse-autoja, toi pienempi on ollu itelläkin ja toi kantri majaili pyynikin uimahallin lähistöllä, on viä jossain olemassakin kaiketi, oon ollu puheissa joskus omistajan kanssa..en vaan kyllä muista se kerto...
     
  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olisin samaa mieltä makemydayn kanssa. Tai olen ainakin viettänyt joskus huomattavan osan Hki cruising-Hanko-Forssa-viikonlopusta seureessa jossa oli mm. tuon Country Sedanin omistaja ja hän oli kyllä Tampereelta. Mutta nimeä en kyllä enää muista, on siitä sen verran aikaa. Tai siis enhän minä tiedä onko se vaihtanut omistajaa sen jälkeen mutta jo silloin kaveri oli Countryn omistanut todella monta vuotta. Joskus myöhemmin hän tuli vastaan 70-80-luvun vaihteen Cadillac Coupella, oli hankkinut sellaisen myöhemmin?
     
  20. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    oiskohan kenenkään filmille tarttunut otoksia chopatusta, turkoosin värisestä -64 farmari 4d chevellestä? auto rakennettu nykyiseen muotoonsa joskus 90-luvun alkupuolella, ilmeisesti huittisten suunnalla?

    auton rakentajan kanssa tuli turistua loppukesästä, kun olin tuon vekottimen just hankkinut, ja on ilmeisesti hyvinkin pitkälti samassa kuosissa kuin silloin kun tämä herra oli sen myynyt eteenpäin. suurimpana erona taitaa olla nuo etuvalot, ne on aikanaan ollut piilotettuna tuonne maskin taakse.
    jossain vaiheessa keulaan on ollut maalattuna (punaiset/ruskeat?) scallopitkin. viimeiset vuotensa laitos on oleillut riihimäellä, olikohan melkein 10 vuotta.. muistaakseni.

    olisi kiva nähdä wanhoja kuvia tuosta laitteesta, jos vaikka alkaa tuo "entisöinti" jossain vaiheessa kiinnostaa.
    :poff:


    tuolla muutama uudehko kuva:

    http://kuvablogi.com/blog/5589/23/
     

Kerro tästä muillekin!